🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 53 100
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 165
И аз реших, че Михаела Маринова е Гарванът. Тя казва, че понякога прави стъпка назад, но обича да е нависоко. И си мисля, че това е препратка към песента й Стъпка напред. Тя свири на цигулка като малка и чак после започва да пее, това също е във визитката - цигулката. И понеже е озвучавала много детски филмчета си мисля, че имаше точно това предвид, като каза във визитката, че стои от другата страна

До колкото знам Михаела ФИЛЕВА е озвучавала детски филмчета, а не Маринова.

# 166
  • Испания
Цитат
Освен изявите си в музикални формати, Михаела Маринова е позната и със соловите си музикални изяви, както и с озвучаването на анимационни филми като „Смелата Ваяна“ и „Книга за Джунглата 2“.

http://unison.bg/index.php/news/item/3907-mihaela-marinova-ili-l … utbola-i-muzikata

# 167
Напротив, точно Маринова е озвучала, може би от 8-9годишна. Интересно предположение за Гарванът. Не бях допускала, защото автоматично реших, че е Пчеличката

# 168
  • Кърджали
Според мен Гарвана е Крисия. Гласът й много напомня нейния.
Песента Детска планета е пусната есента в ютуб и има милиони гледания. Родена е във Варна напусна Шоуто на Слави и може би това имат предвид стъпка назад.

# 169
Това звучи много хубаво като обяснения. И представяте ли си от този голям гарван да излезе това дете ( макар, че тя отдавна вече не е съвсем детенце)

# 170
Крисия е от Разград.

# 171
  • Кърджали
Но пише, че е родена във Варна и живее в Разград.
Ще видим дали е тя, но този ангелски глас много и прилича и на 99% съм сигурна че е тя, а може и да греша.

# 172
Но Гарванът казва, че може да е на сцената или ОТ ДРУГАТА страна. И учи за това.
Има цигулка в уликите също. Но наистина  я изпя много хубаво песента и явно  е някой с много нежен глас.

# 173
# 174
Ясно. Започвам да вярвам, че е тя Simple Smile

# 175
Друго, което забелязвам, е че когато говори гарванът някак си натъртва в началото на думите като например "Да не СПираш да ЛЕтиш, защото иначе ще ПАДнеш от високо". Не знам дали това не е то някаква улика, но ми се струва прекалено зряла за Крисия, а и висока. Може да погледнете клипчето с анонса на гарванът, когато Маги говори срещу нея на масата. Като става и си тръгва изглежда на жена, доста по-висока от Крисия ми се струва.

# 176
  • Далечният изток
И аз забелязах, че има някакъв акцент. Крисия определено не говори така. Луизу засега май се връзва...

# 177
Според мен Гарвана е Крисия. Гласът й много напомня нейния.
Песента Детска планета е пусната есента в ютуб и има милиони гледания. Родена е във Варна напусна Шоуто на Слави и може би това имат предвид стъпка назад.
И според мен е тя. Още като запя определих гласа на нейния.
Есента беше Детската Евровизия.
Но Гарванът казва, че може да е на сцената или ОТ ДРУГАТА страна. И учи за това.

Преди някой друг ѝ пишеше музиката, а в последната ѝ песен тя я е написала(+ още някой), тоест тук е от другата страна. Учи в музикалното училище в София.
„Музика: Крисия Тодорова и Светлин Къслев“
(+ още един начин Халваджиян да натрие носа на Слави Трифонов, като му я „открадне“)

# 178
Това, че Крисия в гарвана е много интересно предположение. Но мисля, ще доста на късен етап ще се смъкне точно тази маска

# 179
Според мен не е Крисия Гарванът. Ако от продукцията избират кой под коя маска ще е е по-логично тя да е пчеличката, а не да носи далеч по-тежкия костюм на Гарвана. По гласа също не ми звучеше на нея. По-вероятно ми е да е или Луизу или Михаела Маринова. За пчеличката не знам защо в началото гласът го направих на този на Тита, но нещо не свързах уликите ...

Общи условия

Активация на акаунт