🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 450
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 690
Мен гарванът ми е най-любопитния персонаж. Толкова тънък глас, че като се заслушам пак и пак ми прилича на 3 4 жени едновременно - Луизу, Людмила Сланева, малко на Михаела и Поли Генова

# 691
  • София
Поли Генова съа сигурност е по-ниска от 166 см. Виждала съм я няколко пъти очи в очи наживо и не ѝ давам повече от 160 см.

# 692
Да, тя си е нисичка. Просто по слух ми се връзва най-много на тях, освен ако не се окаже наистина друг скрит талант на актриса/режисьорка или някоя, която досега не е чуван гласа й

# 693
Защо никой не коментира Алекс Раева за розата  и пак си държите на Жана и Петя Бу не разбирам ?  Според мен всички улики сочат именно към нея.

# 694
Пилето да не е Ники Станоев? Той е слабичък, нослето му прилича на човката на пилето (както джуките на Коконата и Джулката) 😀🤣🤣 А голямото пиле да е Слави хммм

# 695
На Пилето крачетата от коленете надолу много ми приличат на момчешки, но нещо не мога да се сетя кой известен мъж/момче е толкова слаб, че и дребен на ръст. Освен ако не са го накарали да се попрегърби под черупката, че да снижат ръста 😂.
Криско е доста слаб и клечав. + Не бяха ли двамата с Гери-Никол в песента за кутията с тайни?
Въпреки това все още си държа на Дивна за пилето.

# 696
Ако Розата е мъж, трябва да са сложили на костюма подплънки на ханша.
Все си мисля, че под някоя от маските ще изскочат Стефан Илчев и Папи Ханс.
Двамата заедно ли?

# 697
Хайде сега пък лексикални критики. Ок, някои от маските.
За Криско и аз си помислих, но знам ли 🤔

# 698
Дано повечето са по-недосадни от екрана лицата както си оказа Рицарят. Би ми се доповръщало от Джана Бергендорф и др, които се мятат от шоу в шоу. Искам нови, свежи и готини хора.

# 699
Защо никой не коментира Алекс Раева за розата  и пак си държите на Жана и Петя Бу не разбирам ?  Според мен всички улики сочат именно към нея.
Дидо, успокой се пък ти с тази Роза. Бърза справка в Гугъл показва, че Алекс Раева е родила преди два месеца и допускам, че при това положение не би се съгласила да участва. Освен това, самата Роза казва, че майка й не е с благородно потекло, но е работила за благородници(цитирам по памет). Майката на Алекс е родена в София и цял живот е била актриса. Единственото от уликите, което води към нея е постът й в Инстаграм, с който съобщава за бременността си: " Ще бъде детска планета".

# 700
  • España
Александра Раева има по-различна бленда! Розата пее с много потенция и мощ ...типични за рока ! Не ми се връзва някак!

# 701
И да не забравяме, че на въпрос "Дали се занимава професионално с пеене?", "Розата" отговаря, че и с това се е занимавала на времето, /което според мен автоматично изключва Жана Бергендорф/.

# 702
Кремена Халваджиян каза за костюма на розата: "Много услилия положих за розата, защото не е тайна, че ми е слабост"... дали има предвид самото цвете или конкретния изпълнител???

# 703
Кремена Халваджиян каза за костюма на розата: "Много услилия положих за розата, защото не е тайна, че ми е слабост"... дали има предвид самото цвете или конкретния изпълнител???
За самото цвете по-скоро, нали уж не знаят кой кой е. Кремена е голяма фенка на розите.

# 704
Е, Кремена няма как да не знае кой кой е.

Общи условия

Активация на акаунт