🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 3 /22.09. - 06.10.19 г./

• 52 470
  • 1 196
  •   1
Отговори
# 705
Не отгатвам никой от участниците, но ми е интересно да чета предположенията ви.
Рицарят го позна дъщеря ми без да е гледала първото предаване. Само като запя в събота, тя каза "това е Калин от Откраднат живот. Висок е и гласът му е същият." Смях ѝ се, пък после тя на мен. Вече ще я слушам и ще пиша и аз. Laughing

# 706
Накрая да не излезе, че Розата е Кремена.
В края на интервюто репортера я пита кой се криел зад маската на розата и тя каза “Аз” 😀

# 707
Имаше такова предположение, но тук го опровергаха с клипче с потресаващото пеене на Кремена.

# 708
  • Испания
Лесно ли е да падне Маската на Рицаря

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fous-2019-09-30-ricar

# 709
  • España
При всички положения , ако не е активна певица (или певец 😉) Розата , си е жива загуба за българската рок сцена! Любима ми е ...

# 710
Според мен уликите са тотално да объркат зрителите, България е малка и нейните известни личности също. Бързо можеш да предположиш кой може да е особено ако ти подадат жокер като например къде е роден, актьор ли е, дизайнер и т.н. Мисля, че още преди да стартира предаването, сценаристите много ясно и идейно лепват хипотетично кои ще са най-предполагаемите имена за конкретната маска с цел накрая зрителите да ахнат при свалянето й.  Както стана при рицарят. Изгледах отново неговото клипче с “улики” и няма нищо, ама абсолютно нищо, което да подсказва, че това е Дими Алексиев.
Все пак аз също имам мои предположения, които съвпадат с масовката, като например куклата - Алисия, пилето - Дивна или Мая Бежанска, розата - Есил Дюран, шапката - Дичо. Но не се оповавам на уликите, а на гласовете и маниерите.

# 711
Ако първите улики са били реални, за мен тези от последната събота бяха напълно объркани, особено с това “кутия пълна с тайни”.
И аз съм се замисляла дали за един костюм има по 2-3ма претендента и улики, съответсващи за всичките, за да има винаги back up план

# 712
Добре де, защо отхвърлихте Неве? 😳😇Тя добре се беше представила в Капките.

# 713
Ако първите улики са били реални, за мен тези от последната събота бяха напълно объркани, особено с това “кутия пълна с тайни”.
И аз съм се замисляла дали за един костюм има по 2-3ма претендента и улики, съответсващи за всичките, за да има винаги back up план
Да, това е другото, което си мисля. Дали не ги сменят, ако всички го познаят.

# 714
За бика мисля, че е актьора Юрий Ангелов.

# 715
За какво да им е да ги сменят, нали няма бонус за зрителите, ако ги разпознаят ? Освен ако нещо извънредно с някой се случи, че тогава да се наложи замяна.

# 716
Няма, но ако всички са разгадани и при свалянето на маските не ни изненадат с нищо /както при Джулиана и Звездев/, се губи тръпката и емоцията. С Алексиев много готино се получи

# 717
За какво да им е да ги сменят, нали няма бонус за зрителите, ако ги разпознаят ? Освен ако нещо извънредно с някой се случи, че тогава да се наложи замяна.
  за рейтинги например. Колко коментари предизвика рицаря и изненадата. Другата събота ще има повече зрители, че и смс-и Simple Smile Всичко в тоя бизнес се върти около рейтинга

# 718
За рейтинг разбира се, за какво друго. Интересът и любопитсвото се губи, ако при всяко сваляне на маска виждаме това, което очакваме.
Бикът ми е много интересен, аз залагам на Иван Юруков. Кукерът мисля че е Гъмов, а не Ненчо Балабанов. Шотландецът за мен е Юлиян Константинов.

# 719
А аз започвам да превъртам участници в  Биг брадър.
Розата- Весела  Нейнски. Оперна певица. Може да изкара силен глас.
Пилето- Представям си  Цветан Андреев как ще подскача. Дребничък. Изявяваше се в общата песен на сезона.  Колко му е и да е пропял покрай певиците.
Не се смейте. Grinning Joy

Общи условия

Активация на акаунт