💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 130
  • 882
  •   1
Отговори
# 765
Ако съм имала дори и малки симпатии към Марешка, след днешния епизод, а и най-вече след промото за следващия, рязко ми падна в очите. Цялата й схема стана ясна и за нас, и за племето. Щом те, които са по цял ден заедно, стигат до извода, че тя е само за славата там, за какво да говорим повече. Бояна си е въртиопашка това е ясно обаче сега много ясно си проличава как двете се ядат за мъжкото внимание Laughing  Laughing ... Интересно е как в племето на прабългарите жените, колкото и да са сериозни, ги мачкат и на сцената се появи нов отявлен сексист- машината от Ямбол(забравих му името) наред с Юлиян, а в племето на прабългарите мъжете нищо не правят, но пък жените сами се излагат.

А траките са ми съвсем друг филм, където Добри е пълно мекотело. Той с повече хъс отстоява правата на рибите, отколкото своите собствени. Close  Close

# 766
Скрит текст:
Ваня Джаферович отново е с най-точните наблюдения.
Дано коментарът му за учителстването и отношението към децата, както и притеснението му като родител, че такъв човек евентуално би преподавал нещо на децата му, стигне до ушите на тези, които му дават работа на тоя тиранин Юлиян! Все от някъде трябва да си научи урока!
Евала на Джаферович, издига ми се в очите този човек!
По-скоро дано да стигне до ушите и мозъците на родителите, които да принудят ръководството да махне този кретен по-далеч от децата им... Imp
Както и да се случи, да не го пропуснат просто!

# 767
Ето ги бутилките.

# 768
Браво на Ваня, най-точно охарактеризира  поведението на Пламен  Peace
Браво! Цитира от тук! Едно към едно.
Но! дано има ефект. Не желая Юлиан да е учител
Сигурно е. Щом го има в сайта на училището...

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 22:56 от Билян@

# 769
  • София
Кали и тя като мен - фен на Ваня, кошът му се броял за двоен. Smile Според мен Ваня му отстъпи победата. Bowtie

# 770
  • Испания
Ваня нарочно се мотаеше и не вкарваше. Поне веднъж Жоро да спечели.

# 771

Точно от вино мен ако питаш

# 772
Юлиян как се е разкрачил като жаба кикирица!
Роберта победи, но защо по дяволите търси уважението на един отявлен гавраджия и сексист!? Защо има жени с ниско самочувствие, които имат нужда да се доказват на подобни хора...

# 773
  • 221B Baker Street
Този Юлиян, тежко и горко на жена му... Ако след този формат остане някоя жена да му върже!
Макар, че има фенки, четох положителен коментар в профила му под негова снимка, направен точно от жена.

# 774
  • Испания
Не вярвам, че Марешка сама е решила да направи признание пред Бояна за това, което е говорила по неин адрес. За мен прозира ръката на сценаристите.

# 775
Не вярвам, че Марешка сама е решила да направи признание пред Бояна за това, което е говорила по неин адрес. За мен прозира ръката на сценаристите.

И аз така мисля. В такива предавания винаги има някакъв сценарий. Все пак знаят кога ще ги снимат и имат наставления какво да говорят

# 776
Искрените и лични драми на Марешка, Бояна и другите кифли и кроасани ги превъртам, много скучни.... Май само битките си струват гледането. А, хареса ми и изречението на Роберта, че иска да му светне едно кроше на Юлиян. Това ще е гвоздеят на сезона. Браво на Роберта, много яка игра! Юлиян да се маха, не искам да го гледам повече.
Гастонови удариха дъното, как ще погледнат хората в очите като излезнат Навън ?!? Такъв позор, ужасно.

# 777
  • Испания

Гастонови удариха дъното, как ще погледнат хората в очите като излезнат Навън ?!? Такъв позор, ужасно.

Не мисля. Нито е позор, нито е ужасно. Видях, че прекалено спокойно приеха всичко, което значи, че просто изиграха ролята си.

# 778
Вие пък на всяка подлост и гадост намерихте много лесно обяснение - "роля"! Верно ли не знаете, че и в истинския живот има точно толкова гадни хора? 🤐

# 779
  • Sunshine state
Гадни или не, чак позор не бих го нарекла, ама айде. Позор е оня мръхльо при прабългарите.

Общи условия

Активация на акаунт