💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 109
  • 882
  •   1
Отговори
# 780
Роля или не, кой го прие спокойно? Близначките и Наско? Радостина е такова грозно дебелокожие...  Да излъжеш и да скриеш храна от гладните си колеги в племето. Дано се е нахранила, че досега май само провали с нея.

# 781
  • София

(27.09.2019) Игри на волята
Епизод: 16
За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България - Студио (27.09.2019)

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 00:25 от Mari_Mar

# 782
  • София
Илиан пък кога е видял, че Пламен става да мие чиниите, когато има някакъв проблем?
И на мен това изказване ми направи впечатление.
Най-вероятно Пламен мие чиниите, когато продукцията премести участниците от Колибата и Плажа в обща вила след края на снимачния ден. Laughing

# 783
За вафлите нещо не ми се връзва - да приемем, че Александър ги е откраднал от да речем раницата на някого от екипа. Е, в такъв случай ще ги скриеш и ще си ги хапнете, когато няма камери. Все пак не са в затворената къща на Биг Брадър, в която има камери навсякъде. А те ги изровиха от леглото и си ги хапваха, когато в стаята има камера, която ги снима. Rolling Eyes

# 784
За вафлите нещо не ми се връзва - да приемем, че Александър ги е откраднал от да речем раницата на някого от екипа. Е, в такъв случай ще ги скриеш и ще си ги хапнете, когато няма камери. Все пак не са в затворената къща на Биг Брадър, в която има камери навсякъде. А те ги изровиха от леглото и си ги хапваха, когато в стаята има камера, която ги снима. Rolling Eyes

Нагласена работа отвсякъде

# 785
  • Варна
А те ги изровиха от леглото и си ги хапваха, когато в стаята има камера, която ги снима. Rolling Eyes
Е това къде го видя?
Показаха човек от екипа облечен в сини дрехи как намират храната под завивки/дюшек.

Нищо нагласено не виждам. А ако някой се е съгласил да участва с такава 'роля' значи е по-тъп от колкото се вижда от излъченото.

# 786
А те ги изровиха от леглото и си ги хапваха, когато в стаята има камера, която ги снима. Rolling Eyes
Е това къде го видя?
Показаха човек от екипа облечен в сини дрехи как намират храната под завивки/дюшек.

Значи грешката е моя. Не съм видяла, че човек от екипа им рови под завивките и им прави обо̀рка. Помислих, че Гастонови си ги вадят от завивките тези вафли и ядат, а и близначките и Атанас точно това коментираха.

# 787
  • София
Верно, голям цирк стана. Колкото повече гледам, толкова повече ми се реве за Сървайвър... хъм. То не са откраднати вафли, не са морални и аморални дилеми сред девиците, не са мятане на гриви и мерене на оперение сред самците. Баси! "Бързи, смели, сръчни" на този фон ми липсва най-много. Добре, ожалих се и аз.
Сега имам друга чуденка. ОК, Ваня Джаферович и Георги Милков ми е ясно защо са в студиото. Но по какви критерии избират жените, които да коментират? Тяхната връзка с оцеляването каква е? И каква е идеята всеки път да са различни? За мен това размива в голяма степен коментарите, защото не схващам на какво се основават. Само на мене ли ми е проблем?

# 788
  • София
Не мисля, че е сценарий това с вафлите. Мисля, че наистина са ги откраднали, или от операторите или от болницата, но щом Александър казва, че ги е откраднал, по-скоро от операторите. Възможно е моментът на хващането и разбирането на санкциите да е изигран, разбрали са по-рано, но не е заснето. Изкараха няколко часа отвън, после са ги пуснали.
За славянките, не виждам как ще се обединят, а и предвид, че мъжете им не ги мачкат, по-добре да се коалират с някой от тях.
За Роберта, браво за победата, яд ме е само, че след нея пак споменавалв Юлиян все едно е някаква значима фигура, на която да се доказва.

Днешната игра беше добре, но следващата явно ще е до удавяне...

Харесвам Ваня, личи си, че е фен на такива предавания и е за стратегии и увъртания, но е добър и разумен човек.
Впрочем първо го гледах и после четох и неговото мнение съвпада с моето, както и с на всеки разумен човек. Не разбирам постоянната мания за величие на форума, все едно само тук хората мислят 'правилно'. Чудно как и аз разсъждавах така преди да прочета темата.

# 789
  • София
Браво на Роберта!  Party Знаех си аз, вярвах в момичето.  Sunglasses
Най-накрая и прабългарите да останат в непроменен състав след двете поредни загуби. Но какво ви казах, хех, Роберта търси признанието и уважението на Юлиян. Развива нещо като стокхолмски синдром. Wink Просто ще се повторя, но трябва да викнат психолог в коментарното студио, защото ще каже доста интересни неща и за реала, защото нещата стоят точно така и тази Кали ако не се лъжа каза много верни неща. Съгласен съм и с мненията в студиото, че Юлиян им е взел сраха и ги мачка и никой не смее гък да каже. Направооооо, жив да не бях.  Shocked Пфф, отврат. Но хайде да не се ядосваме излишно, все пак момичето победи и то категорично и това е най-важното.  bowuu

Илиян излагация. Ами не знам честно казано какво изобщо търсеше във формата. С нищо няма да го запомня. Да, бяха свежи с Атанас и близначките и им симпатизирах като каре Веселинка, ама какво си мислеха, че с лафове и вицове ще стигнат до финала? Нулева физическа подготовка, а и никаква воля за победа. Много бързо клекна и се предаде. Тц, тц.

Марешка ще е следващата изритана от племето на Славяните, помнете ми думата. И нямам търпение за което, защото честно казано едвам я изтрайвам. Рядко просто и злобно същество. И дано този път отпадне. И не мисля, че ако Марешка напусне това ще е загуба за жените, защото според мен без нея, Бояна, Амелия и Йоана ще се сплотят повече, а може да привлекат Томас и Март и да изгонят маляка и тираджията, въпреки че Бояна си ги харесва като силни играчи и иска да я дърпат напред. Просто Марешка ми се струва, че опъва нервите на всички и ще я изритат. Няма да се учудя дори и Амелия да гласува срещу нея. Да речем един масов наказателен вот и Марешка не виждам изобщо дали ще се вложи в играта после, а може и да напусне обидена? Тя си направи вече достатъчна самореклама (за мен отблъскваща, но може и да са я харесали някои хора, лошо няма, свят широк и цветен).

И за финал цирка при траките или 'вафла гейт'  Laughing ooooh!
Според мен това не е сценарий, а реална случка. Може след това да са го доразвили според нуждата на шоуто (но само може да гадаем), но се видя как човек от екипа намира вафлите под дюшеците, а Ана Мария, Радостина и Александър гледаха като насрани. Явно някой ги е мернал, че хрупат вафли и може да ги е видял и как ги крият и си е казал, опаа сега ще стане бомба, ще има рейтинг, ще ме похвалят, може и някой лев да ми дадат, точно като папарак пред мечтана снимка на някоя звезда дошла от нищото. Wink
Александър си призна, че той ги е откраднал. Според мен ги е свил от някой от екипа, най-вероятно от операторите. Значи самата кражба е грозна постъпка, но хайде сега, гладни са и толкоз. Обаче да се крият като мишоци и да не споделят храната с племето си е изключително грозна постъпка. Тотално ме изгубиха, ама тотално. Аз Радостина не я понасям от ден 1, но Ана Мария тотално падение. То и тя ме дразнеше, ама сега вече край. Александър пък е жалко подобие на мъж. Голям позор си натресе и той. Но така е в живота, който какво си направи сам.... Та ще сърбат сега попарата. Според мен покрай операторите и други хора от екипа и двете други племена ще разберат за историята и що за стока са Гастонови, така че за мен с тия вафли и тримата си подписаха съдбата в играта. И хайде ако не могат да понасят Наско и близначките, то и на Добата не дадоха. Е, това вече е скандално. А пък самия Добрин излезе рядко тъп и наивен. Дано да е постановка и стратегия и да им забие нож в грба когато най-малко го очакват, защото сигурно се е почуствал адски глупаво. Ако ли не, значи е най-големия охлюв в целия формат. Искам Александър и Радостина да отпаднат по възможно най-болезнения начин.

Адски противни хора са събрали в този формат. Радостина, Александър, Марешка, Бояна, Йоана Веско, Юлиян и кой още? Че малко ли са... УжасТ.  Shocked А останалите са някакви незабележими свободни електрони.

# 790
Кали е дипломиран психолог.

Както Flash* написа, кой участник ще се навие доброволно да го омаскарят и изложат толкова, при всичкото самочувствие, което демонстрира до момента; професията, с която манифестира и образа на морален и сериозен човек, който се пробва да пробута до тук? Ми никой нормален. Те верно, тези не са най-нормалните, но никой с кеф няма да седне да се излага. Той се излага докато си въобразява колко е готин и велик, но това с вафлите, няма начин да му харесва и да е пожелание!

# 791
Вече имам чувството, че гледам Съдби на кръстопът. Имаше ли нещо в последния епизод, което не беше сценарий?

# 792
  • Испания

И коментар:

# 793
Не можах да позная Бояна без грим. Това момиче, което се е снимало в София ден  и нощ, малкото коте на Божинов, освен това също е плейметка! Grinning
Що за кастинг.. как са кандидатствали, каква воля на ума или тялото са показали, за да ги вземат в това предаване?
https://haskovo.info/109748/%D0%B1%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B … %83-%D0%B8%D0%B3/

# 794
  • София
Кали е дипломиран психолог.

Уф, не знаех. Мислех, че е някаква певица или нещо от шоубизнеса, ама явно толкова и съм слушал. Дария си я знам вече, много хубава и нежна жена и повече от прилична актриса. Simple Smile
Някой бе писал, че не било Ок всеки петък да има различни гости. Донякъде съм съгласен. А и Ваня и Жоро Милков са достатъчни. Но лошо няма де.

Общи условия

Активация на акаунт