💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 138
  • 882
  •   1
Отговори
# 795
Не ми изглеждаше много достойно, когато Радостина излезе на вратата и започна да прави някакви конспираторски физиономии, за да се съберат и да ядат вафли. Жалко и смешно е. Ако е било нагласено, сега щяха да си кажат, защото повечето хора в Инстаграм и Фб са настроени срещу тях в момента.

# 796
  • София
О, да, това го разбрахме, когато направиха по една вече несъществуваща телевизия, първия сезон на Смени жената. Тогава тя беше водещ в студиото и обясняваше надълго и нашироко. Може да е дипломирана, обаче си остана кръчмарска певица.

# 797
.....
 Що за кастинг.. как са кандидатствали, каква воля на ума или тялото са показали, за да ги вземат в това предаване? .....
Явно такава си е идеята на продуцентите - бигбрадърски селянии. А не физическа сила и сила на волята. Гледах колумбийски серии, разликата е от земята до небето...  Чак ми е обидно да гледам толкова некачествен "материал". Как си представяте Анчето-Мария да се представи на това упражнение на видеото по-долу? Или Бояна?

# 798
  • Пловдив
На мен пък ми направи вчера впечатление Март колко рядка и грозна брада има.Frowning

# 799
  • София
Аз пък се загледах в косата на Марешка. Таз коса не е оставена без грижи - без вода на плажа, без шампоан и балсам...

# 800
И на мен косата й ми направи впечатление. Това екстеншъни ли са? Как въобще я поддържа...

# 801
  • Другата България
 smile3532 Grinning Голям смях, много нещо снощи! Никой /да ме извини някой, ако не съм го прочела/ не забеляза, че Александър в предишния епизод го нямаше, само аз го отразих bowuu. Просто изобщо не се появи през цялото време. А той милия ето къде бил-да краде вафли! tooth smile3555 tantrum Лошо, Седларов, лошо, добре, че не важат хан Крумовските закони, а само едно спане на въздух е наказанието, тъй или иначе вие вече сте свикнали, защо да не се орезилите пред 'ората обаче с още малко наглост и отвратително поведение? Че е сценарий-ясно е, но пък и постъпката на Гастонови/нали правилно ги наименовам, да не се изложа пак/ е мега грозна и противна. Както каза близначката не заради самата храна по дефолт, за това, че хем са се скрили като мишки, хем после едно "извинете" нямаше, ей така, "за очи". Гледат като дебили всички, и мълчат като още по-големи дебили. Не знам защо не харесвате близначките, на мен с всеки епизод ми стават все по-симпатични, правят много адекватни коментари, на място, не са кухи лейки, не са злобни и отмъстителни-поне засега...изобщо от жените в предаването май за момента са едни от най-адекватните.
После подкрепата за Роберта също беше  smile3555. Явно, грозно. Тя че щеше да си го бие щеше, ама не се прави така. Много ми паднаха в очите тези хора, Добрин ми е най-неразбираем за момента. Наистина ли не може да се усети, че е само "гласоподавател" за триото? Наистина ли не може да прозре, че при първа възможност, каквато не виждам скоро да имат, но все пак, ще го изпратят на елиминация и него?
Илиянчо се видя колко наистина е слаб, и физически, и психически. Писахме го не веднъж, Атанас е същия, двамата как изобщо са попаднали във формата за мен продължава да е мистерия. Отпадна физически още на 2ра, 3та минута, нито с въжето стигаше, с дъската се бореше като с канара, ясно беше, че Роберта ще го победи. На нея обаче защо ѝ е пусто Юлияново одобрение, акъл не ми го побира. На този? Одобрение? Уважение?  no ignore2 newsm34 Този само игнориране и колко пъти минеш покрай него, толкова пъти се направи, че минаваш покрай мебел. С тази ужасна дикция blahblah като си отвори устата и ми идва да  comp03
Обаче, имаме новина - снощи беше обул клин!!! Най-сетне, най-сетне, най-сетне!
Славяните са ясни и те, там красотата определено няма да спаси света. Напротив - ще донесе разкол и разединение. С двигател Марешка. Амелия според мен ще се присъедини към Бояна и Йоана /засега/, защото не е тъпа, а и не ѝ се ходи определено повече на дуели, и Марешка ще е следващата номинирана. И тук мъжете ще останат повече от жените, но пък и самата Марешка се оказа голям дразнител. Както и ние писахме, и там се прозря факта, че е във формата основно и само за реклама, не бих използвала думата слава, определено.

Фенка съм на Джаферович, много точни коментари, много реална преценка. Не само за даскал слип, по принцип. Не знам обаче сега самия даскал как се чувства, четейки и слушайки всичката помия, която се излива по негов адрес. Снощи се замислих и дали шефката на школото не е жена.... Mr. Green
А това, което видях от предстоящата битка за територия ме накара да си приготвя валидол, валериан и евентуално урбазон ако ми спре дишането. Тия хора акъл имат ли? Продуцентите имам предвид. То бива да са брутални игрите, тежки, комплексни, но това са хора, живи, не манекени... ooooh! дано няма някой осакатял след тази игра.

# 802
...Добрин ми е най-неразбираем за момента. Наистина ли не може да се усети, че е само "гласоподавател" за триото? Наистина ли не може да прозре, че при първа възможност, каквато не виждам скоро да имат, но все пак, ще го изпратят на елиминация и него?
Тоя Добрин е бетер Грета Тунберг, която ни развяват от седмица. Това са хора с проблеми! За споменатото момиче е направо подсъдно и за родителите, и за всички, които се възползват от нея. Нищо чудно и Добрин с това единачество и фикс идеи, да има някаква форма на Аспергер като Грета. Изобщо, ММ има теорията, че всяка фикс идея на някого е психологически проблем на личността и май е напълно прав.

# 803
  • Другата България
 newsm78 Изобщо не се бях замисляла за подобен вариант, но ако е така, то не е ли поне....неморално да го допуснат да участва? На моменти ми изглежда нормален, в следващия момент обаче.... Sad

# 804
Ако теглим черта и от едната страна сложим моралното, а от другата неморалното в това предаване, СЕМ по съвест трябва да спрат излъчването му, като започнем с избора на място за снимането и състоянието, в което е оставено след това...  А на тоя човек, Тупарев, да му забранят да прави подобни формати! Аз не знам като купува лиценза за правене, собствениците на марката не наблюдават ли произведението му и нямат ли някакви претенции като гледат в какъв резил ги превръща? И всички рипат на думите на бате Бойко, ама май се оказва напълно прав, че "материалът е калпав", затова у нас винаги се получава така?!

# 805
  • Пловдив
Ако теглим черта и от едната страна сложим моралното, а от другата неморалното в това предаване, СЕМ по съвест трябва да спрат излъчването му, като започнем с избора на място за снимането и състоянието, в което е оставено след това...  А на тоя човек, Тупарев, да му забранят да прави подобни формати! Аз не знам като купува лиценза за правене, собствениците на марката не наблюдават ли произведението му и нямат ли някакви претенции като гледат в какъв резил ги превръща? И всички рипат на думите на бате Бойко, ама май се оказва напълно прав, че "материалът е калпав", затова у нас винаги се получава така?!
Нали бяха писали, че дошъл уж консултант от чужбина да наблюдава снимките...

# 806
Нали бяха писали, че дошъл уж консултант от чужбина да наблюдава снимките...
Frowning Anguished Scream Rolling Eyes
Ами... сляп имали, такъв пратили... Ако въобще е идвал някой!
Да правят каквото щат. Нормалните хора все по рядко ще гледат подобни бози с идиоти. А аз, ако имам акъл, ще спра да гледам още сега. Flushed

# 807
Аз харесвам близначките - в момента те са моят фаворит (нали ги броим за един).
Добрин е прав, ама само приказва. Сутринта гледах коментарите за Грета в тъпия сутрешен блок на БТВ - господинът (не го помня кой беше) каза, че вярвал, че хората ще се справят с проблемите. Първо - той не отрече, че има сериозни проблеми, и второ - това звучи като лозунг. Ами ако не се справят? Тогава какво? Но все едно, това е за друга тема.

# 808
Верно, голям цирк стана. Колкото повече гледам, толкова повече ми се реве за Сървайвър... хъм. То не са откраднати вафли, не са морални и аморални дилеми сред девиците, не са мятане на гриви и мерене на оперение сред самците. Баси! "Бързи, смели, сръчни" на този фон ми липсва най-много. Добре, ожалих се и аз.
Сега имам друга чуденка. ОК, Ваня Джаферович и Георги Милков ми е ясно защо са в студиото. Но по какви критерии избират жените, които да коментират? Тяхната връзка с оцеляването каква е? И каква е идеята всеки път да са различни? За мен това размива в голяма степен коментарите, защото не схващам на какво се основават. Само на мене ли ми е проблем?

Така е  Peace Освен това повечето не са запознати с предаването, не го следят и коментират кадрите, излъчени в студиото като съчинение по картинка

# 809
  • Другата България
Абе аз ще го догледам, започнала съм го, ама във всеки епизод толкова боза и недомислици, че е нелепо.

Общи условия

Активация на акаунт