Голям смях, много нещо снощи! Никой /да ме извини някой, ако не съм го прочела/ не забеляза, че Александър в предишния епизод го нямаше, само аз го отразих
. Просто изобщо не се появи през цялото време. А той милия ето къде бил-да краде вафли!
Лошо, Седларов, лошо, добре, че не важат хан Крумовските закони, а само едно спане на въздух е наказанието, тъй или иначе вие вече сте свикнали, защо да не се орезилите пред 'ората обаче с още малко наглост и отвратително поведение? Че е сценарий-ясно е, но пък и постъпката на Гастонови/нали правилно ги наименовам, да не се изложа пак/ е мега грозна и противна. Както каза близначката не заради самата храна по дефолт, за това, че хем са се скрили като мишки, хем после едно "извинете" нямаше, ей така, "за очи". Гледат като дебили всички, и мълчат като още по-големи дебили. Не знам защо не харесвате близначките, на мен с всеки епизод ми стават все по-симпатични, правят много адекватни коментари, на място, не са кухи лейки, не са злобни и отмъстителни-поне засега...изобщо от жените в предаването май за момента са едни от най-адекватните.
. Явно, грозно. Тя че щеше да си го бие щеше, ама не се прави така. Много ми паднаха в очите тези хора, Добрин ми е най-неразбираем за момента. Наистина ли не може да се усети, че е само "гласоподавател" за триото? Наистина ли не може да прозре, че при първа възможност, каквато не виждам скоро да имат, но все пак, ще го изпратят на елиминация и него?
Този само игнориране и колко пъти минеш покрай него, толкова пъти се направи, че минаваш покрай мебел. С тази ужасна дикция
като си отвори устата и ми идва да 
дано няма някой осакатял след тази игра.

Освен това повечето не са запознати с предаването, не го следят и коментират кадрите, излъчени в студиото като съчинение по картинка Препоръчани теми