💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 677
  • 882
  •   1
Отговори
# 75
Ето, Бояна се разплака, защото и липсва приятеля и.. Не заради коментарите на Марешка, че спи в една стая с Март:)

# 76
  • София
Бояна ми е много гнусна, изглежда ми като някаква мърла. Лицемерка голяма е.

# 77
  • София
Липсва й годеника само на думи. Иначе не личи по поведението да й липсва.

# 78
Бояна не е на дъното, тя копае под него 🤦🏻♀ Няма такова лицемерно и отблъскващо същество като нея , заклевам се . Много съм разочарована   ...
а този Юлиян ще яде дървото заради това си действие да крие цигарите , усещам го . Той и той много си повярва .

# 79
Ето, Бояна се разплака, защото и липсва приятеля и.. Не заради коментарите на Марешка, че спи в една стая с Март:)

Бояна не ги чу тези коментари, ако беше - пак щеше да реве...

# 80
Марешка много пъпки има по лицето, чак сега забелязах. Все едно шарка кара. Другите не са така нахапани или пъпчасали.
Не ми харесва ,че траките се надъхват така на два лагера. И едните , и другите сякаш това им е приказката през деня да се одумват.

# 81
Марешка и Амелия обсъждаха, че Бояна щото участвала в сериал можела да се разплаче само за да предизвика внимание.
В кой сериал е участвала?
Уж следя бг продукциите, но я виждам за първи път.

# 82
Марешка и Амелия обсъждаха, че Бояна щото участвала в сериал можела да се разплаче само за да предизвика внимание.
В София ден и нощ

# 83
Бояна не ги чу тези коментари, ако беше - пак щеше да реве...
Да, но така изглеждаше в промото... както се коментираше по-рано тук.

# 84

София Ден и нощ, ама ако това е сериал, то аз съм за Оскар...

# 85
Марешка много пъпки има по лицето, чак сега забелязах. Все едно шарка кара. Другите не са така нахапани или пъпчасали.

Аз пък забелязах, че Бояна също е пъпчасала, а в предишни епизоди и близначките. Липсата на нормална хигиена плюс насекоми си казва думата.

# 86
  • Испания
Илиян кога успя да си украси дясното око?

# 87
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бояна ми е много гнусна, изглежда ми като някаква мърла. Лицемерка голяма е.
И на мен ми е противна, ужасно много мразя лицемери.  Confused Надявам се мъжете да се усетят скоро, че върви напред само и единствено защото четка тъпото им его, а не заради някакви лични качества.

Благодаря за новата тема!  bouquet

# 88
  • Sunshine state
И какво? Нищо не излезе със спането на Бояна в стаята с Март.. Не харесвам никак Бояна, но Марешка да не забравя, че не се намира в Чечня, за да се възмущава как някой си спял сам в една стая с друг.

# 89
О. Тази боза не знаех, че е сериал. Аз нищо от това нещо не съм гледала. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт