💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 272
  • 882
  •   1
Отговори
# 315

На Юлиян всички жени му пречат - пушат, ядат, пият, седят, спят.

И дишат, без да им е неудобно, че му пречат. Не знам защо Роберта му мълчи.

Защото е безлична мишка...
Маймуна, вие с Роберта какво делите? Не пропускаш повод да я нахраниш. Да не те е номинирала нещо, а 😂

Grinning За мен би било гордост да ме номинира човек като нея... Просто за втори път казвам, че е безлична. Мисля го като цяло и ако има още някакви ситуации, свързани с нея и мисля, че  е така бих го казала.

Изразявам мнение, а и мисля, че е  един от най-малко коментираните участници, какво говори това?!

# 316
На Боряна задника също е все на показ Thinking

# 317
Аз за мъжете говоря  Grinning

# 318
  • София

(24.09.2019)

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Ако някой не знае как се отварят тези
ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ(без реклами),
в спойлера е показано, какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 00:17 от Mari_Mar

# 319
Абе, брадите на мъжете не растат ли? Grinning На повечето, все едно си стоят винаги на една дължина.. Не броя тези в лукса, ама другите как се бръснат?

# 320
Че на Пламен и главата му беше прясно обръсната, ама хайде, той е в хасиендата! Нима очакваш, че в края на формата тези от плажа и рибарската хижа, които се задържат повече там, ще са като Робинзон Крузо? Всичко е мижи да те лажем. 🙃😶 И гладни не са, както се разбра.

# 321
И ние вкъщи стискахме палци на Добчо. За нас той беше победителят. Това, което направи последните няколко минути, преди падне беше нечовешко. Направи ми впечатление, че неговите съотборници го успокояваха след неуспеха съвсем искрено, докато Славяните само подмятаха някакви заучени фрази към Март. Георги и преди победата се дуеше, като пуяк, а сега съвсем ще се надуе. Вече е ясно, и кой ще е следващият номиниран от Прабългарите, ако се стигне до номинации. По-интересно е кой ще е първият номиниран от Траките?

# 322
  • гр.София
Много харесвам забавното племе на траките,без Гастонови,дано останат по-дълго,за да ни забавляват,особено Атанас.

# 323
  • София
Имаше въпрос по-горе. Значи според мен първият номиниран от траките ще е Илиян. Също така най-застрашени са Роберта от прабългарите и Марешка от Славяните. Но според мен тази седмица ще е под знака на прабългарите и те няма да загубят битка. Ще ги направят 4 от 4 победите.  Peace

Браво на борсука! Освен, че имаше предимство заради килограмите си, много плавно разпределяше къде да стъпи, как да се държи. Браво и на Добата, голямо шоу изнесе. Март разочарова. Много бързо и лесно падна. Аз първоначално мислех, че ще е изпитание за издръжливост подобно на онова в което Георги Костадинов победи в Сървайвър, но играта бе по-различен тип и логиката да победи Георги бе сериозна. И все пак много добре се справи. Отиде, видя и победи. Лошото е, че после пригласяше на Юлиян за яденето на Роберта и пак се изложи. А този Юлиян трудно се издържа вече, тц тц. Голям дразнител е, а и много психологически ги напряга жените там. Пак ми е интересно и питам, този човек има ли си жена или приятелка и те Ок ли са така да тормози жените?
Пламен леко разочарова, но въпреки всичко продължава да ми е фаворит, но вече поолекна и той. Не искам да гонят Роберта, така че стига с тия загуби на прабългарите в елиминационните битки. Като племе мисля, че са номер 1 в игрите до тук, просто нямаха шанс в не малко схватки.

Много се смях в края с мъжките близначки и с шоуто на Добата. Виж само колко готино си прекарват там, защо утре пак скандали? Sad Ехх, явно Гастонови наистина дразнят и напрягат обстановката, но двамата зевзеци не са показали нищо в игрите до тук. Ок, забавно е с тях, има смях, ама все пак сме в реалитото - 'Игри на волята'
Славяните няма да ги коментирам този път, няма и за какво. Те са си безлични. Накефи ме обаче как избраха с 4 бързи гласа Томас и как византийчето с лекота се наложи след това и изпрати Март, хахаха. Бояна чу вожда и веднага би отбой. Смяяяяяяххх  Joy

# 324
Че на Пламен и главата му беше прясно обръсната, ама хайде, той е в хасиендата! Нима очакваш, че в края на формата тези от плажа и рибарската хижа, които се задържат повече там, ще са като Робинзон Крузо? Всичко е мижи да те лажем. 🙃😶 И гладни не са, както се разбра.
На мен ми е интересно жените как се справят като са в цикъл без вода...
Но, гладни няма как да ги оставят..все пак чисто физически човек може да умре 7 дни без храна.
Беше ми гнусно да гледам как Георгеос се е отделил настрани и ръфа пържола на плажа.
И всички жени ли са ходили на лазерна епилация? Че никъде косъм не израства.

# 325
Хич пък не им вярвам, че тия на плажа спят там или, че гладуват.  Сигурно ги прибират в някакви павилиони.
Всичко е режисирано.
Траките са ми свеж полъх с чувството си за хумор.
Иначе аз снощи така хубаво заспах, че се събудих чак на финалните надписи на сериала след шоуто. Та благодаря ви за прекрасната тема, която правите, коментирайки. Всичко ми се изясни и няма да си го пускам на запис. ❤️

# 326
  • Козлодуй
Гласувах че ще загубят траките макар да ми се иска те да спечелят, защото в промото ми се счу, че казват в скандала, че е по-добре да загубят за да имат възможност да гонят някого. Освен това ми се струва че там раздухват скандал от продукцията за да има интрига защото как така Илиян и Атанас от усмихнати хора изведнъж стават зли и започват да се ядосват ама да видим все пак стискам им палци Simple Smile
За гадния учител нямам думи явно мрази жените.
Славяните вече не правят впечатление всичките не само Март започват да окапват на плажа даже да просят храна - ужас Не дават ли да сподели Георгиус нищо от храната си?

# 327
Не, само негова си е, иначе ще има наказание. А той дали яде от общата?

# 328
Не, само негова си е, иначе ще има наказание. А той дали яде от общата?

Не вярвам да е чак такъв гадняр.

# 329
  • Калгари, Канада
Шефката се изказа, че всички били изнервени, но щяли да се въздържат и да се сплотят някак и миг след това каза, че този разговор бил много лицемерен, а то главно тя говори.  😃

Тоз Март - пловец уж, не показа много плуване (в сравнение с другите); на игра отиде, падна изключително бързо. Хич не виждам полза от него.

Амелия беше видяла, че Веско я харесва и трябваше да използва това за да го привлече. Но тя не е като Боряна и иска да е там със собствени сили. Сега както се вижда се отдалечи от него и изобщо не виждам как ще я кара в племето. Много ми се иска да не е все номинирана.

Томас от начало го припознах за лисица. Той пръв предложи Георгиос за пръв вожд. Все гледа от страни и чака удобен случай да удари по мъжете, но до тогава ще си кротува.

Добата се сети, че е единак и че в никоя от групите не му е мястото. На играта се справи учудващо добре предвид тежестта си. Аз мислех, че пръв ще падне. Интересно за кой ще гласува да  ходи на дуел.

Гастонови с план за падане ли ще отидат на играта?! Много умни ще се изкарат.

Юлиян си набеляза военната, но тя не му се даде с цигарите и сега се хвърли на Роберта. Страх го е да не се насочи вниманието към него и затова ги приказва такива. Подготвя си следващата жертва. Както се видя и на Пламен под кожата е влязал, те били силните за накрая -бля, бля - струва ми се, че Пламен говори с думите на Юлиян. Ако изгърми Роберта и после военната не поддаде, ще се нахвърли на Стоян.

Общи условия

Активация на акаунт