💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 261
  • 882
  •   1
Отговори
# 390
И да победят днес, може да паднат утре и пак ще трябва да номинират.
Ооф - вярно, че така беше.. Не знам защо се обърках и помислих, че тези, които победят днес няма да ходят на номинации :/

# 391
Скрит текст:
Ще е много тъпо ако саботират отбора си, въобще не ги харесвам Гастонови 😡

Някой ще ме светне ли какъв ще им е келепирът на Гастонови умишлено да отидат на номинации, за да изгонят един от техния отбор?!

От стратегическа гледна точка не е ли най-добрият развой за едно племе да се запази възможно най-цяло, макар и със слаби звена?

# 392
Защото Радостина е побъркана на тема контрол - вчера се радваше, че са "4 на 4" (не са - на Добри не му пука за тях). Искат да изгонят някой от "отбора на забавните", за да имат повече власт.

# 393
  • София
Радостина е отвратителна. Жалко на подчинените във фирмата и. Ако Александър наистина ще саботира племето си умишлено ще ми падне много в очите. И то бивш баскетболист и в момента фитнес инструктор.  ooooh!
Е, айде стига вече толкова загуби на прабългарите в тия пусти елиминации.  Close Дано грешите, аз промото го пропуснах този път. Но имам шестото чувство, че този път няма да отпадне човек от техния отбор. Т.е. Роберта ще спечели дуела в петък.  chef

# 394
  • Испания
Най-малкото е нехигиенично /още повече - гнусно/ да спят директно върху дюшеците един куп хора.

Добрин май иска да се контузи извън игра.

# 395
  • София
лелеее, голям цирк е при тези траки.
по време на рекламите на ОЖ видях промото. от това което аз видях може да имаме следната ситуация: 1. славяни 2. прабългари 3. траки.
Последните ще искат да паднат нарочно, а Георги и втори не обича да е и може за това да си изпусна нервите ако някой от славяните е казал нещо по-пиперливо с оглед победата.
Ще видим.

# 396
Абсолютно безсмислен спор. И въпреки, че е прав за рибата, не мисля, че това се отнася за цацата (хамсия) - специално в Черно море не е на изчезване и не е застрашена. Даже не съм сигурна дали я броят към рибите, когато се говори за изчезващи ресурси - по-скоро е нещо пренебрежимо.

# 397
  • Испания
Утре в "Здравей, България": куче нахапа жестоко Марешка.

Скрит текст:

# 398
Сашка сякаш всеки момент ще запее: "Let it be, let it be..."

# 399
  • Испания
Алекс са я маскирали на рус Джон Ленън.

Атанас: "Аз ще пробвам някоя игра със сигурност". О, Боже!

# 400
Не видях какво стана със знамето на Стоян...

# 401
Няма ли изтекла информация за победителя в края на формата? За колко месеца е снимано цялото предаване някой знае ли?
КОментирам нещо старо, но сега като видях Алекс как са я направили и.. се сетих за сценария, когато Гичка загуби двубоя и трябваше да си тръгне, видимо се разстои и въпреки това Алекс й повтори 10 пъти ''ти загуби, Гичка. Твоята история в Игри на волята приключи. Сбогом, Гичка''.  Rolling Eyes No Mouth Scream

# 402
Само като го видя тоя Юлиян и ми се повръща, а проговори ли, започвам да разбирам какво представлява желанието да утрепеш някого! Imp

# 403
На Винету мяза Алекс.
Ох, тоз плужек пак- цигарите били виновни на Роберта. Ами що не отиде ти бе, пухльо, а избра трите топки.

# 404
  • 221B Baker Street
Тоя Юлиян е отвратителен!!! Как го търпят всичките жени не знам!!! Аз бих му зашила два шамара веднага!

Общи условия

Активация на акаунт