💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 252
  • 882
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
Няма ли изтекла информация за победителя в края на формата? За колко месеца е снимано цялото предаване някой знае ли?

Старт на снимките - 18 юли 2019 г.
 - финални битки  14 септемвври
- тръгване на техническия екип 15 септември.

# 451
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този _ЛИНК_ - с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (25.09.2019)
Епизод: 14

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 00:23 от Mari_Mar

# 452
  • Другата България
Много рано започнаха да  падат стратегически.  Като е съчетано и с физкултурника Юлиян и противнята става пълна. Казали сте всичко за него,  мога да добавя но ще е нецензурно. Как искам да отпадне от жена,  ах, как искам....
Александър умишлено падна,  разгадахме го. За другите се колебая.
Йоргос егати и нахалитета, и на този искам да му видя физиономията като отпадне. ...
И искам Роберта да е номинирана,  за да отвее Илиян и да натрие носа на педе....пардон физкултурника.

# 453
Не мога да разбера доста от хората се дразнят от Илиян.Атанас си има кусури,да, но Илиян си се държи добре и си казва много правилни неща. Плюс това има чувство за хумор и не гледа подмолно с празни приказки да се хареса на хората.

# 454
  • София
И Илиян и Атанас говорят много глупости, а и са най-слабите мъже в предаването.
Днес повечето, които даваха, говореха ужасно. Едвам им разбирах. Досега не е имало предаване с толкова много хора с диалекти, акценти и говорни особености.

# 455
И Илиян и Атанас говорят много глупости, а и са най-слабите мъже в предаването.
Днес повечето, които даваха, говореха ужасно. Едвам им разбирах. Досега не е имало предаване с толкова много хора с диалекти, акценти и говорни особености.
По-добре глупостите на Илиян и Атанас, от колкото "милите" приказчици на Александър и Радостина.А и какво като са най-слабите мъже ? На състезание по културизъм ли са тръгнали, или на олимпиада ?

# 456
  • София
Не харесвам аз толкова лигави мъже. Позитивното е приятно до един момент. Често казано, дори не ги виждам толкова позитивни, виждам ги мрънкащи, каращи се, говорещи също постоянно против другите, но лепнали усмивки.
Плюят все по Александър, ама иначе трябвало той да ги защити и вече бил предаден, че отива на дуел и на какво отгоре иска някой да го защити?

Дали някой е културист или не, няма значение за предаването, но е важно човек да има някаква сила, един в плуването, друг в баланс, трети логически, четвърти вдига тежести. Но и като цяло е важно човек да е в добра физическа форма, защото това не е Сървайвър, където има в по-голяма стратегия, тук са на арената постоянно и трябва да се изправят един срещу друг.
Специално двамата не мисля, че са играчи, които имат шансове за крайната победа, по-скоро са "дойдох да видя как е".
Илиян ми е като излязъл от чалготеката. Не знам какво прави в отбора на умните, не оставя такова впечатление у мен. И все пак е по-добре от Атанас.
Александър не ми харесва как се перчи и какво говорят с Радостина, но поне излиза на арената и се доказва, не като мускули, а измисля интересни стратегии, има мисъл в главата и има по-големи шансове за финал. По-приятен ми е и като изказ, жалко, че се влияе толкова от Радостина.

# 457
  • София
Сколасах и аз да го изгледам. Добра победа за прабългарите, Георги втори ден се справя много добре. Юлиян е извън всякакъв коментар. Иска ми се Роберта и Венцислава да подходят стратегически и да се опитат да привлекат на своя страна Пламен и Стоян, струва ми се възможно. От траките накрая Добрин ще се окаже най- читав, макар и леко досаден. Въпреки не особено умната стратегия на Александър и Радостина, Илиян ми е толкова неприятен, че ще се радвам, ако отпадне. Да не говорим, че засега двамата с Атанас са безполезни. Славяните засега доста слабо се представят, като изключа Амелия, която показа хладнокръвие.

# 458
  • Sunshine state
На Юлиян много му мълчат всички и той си позволява все повече и повече. Какви хора виреят около тоя плужек не ми е ясно, ама се чудя как все още го толерират там?! И как можаха да изпратят Роберта срещу двама здрави мъжаги?! Логика = 0.
Че и имат наглоста да я обвиняват за загубата.. 🤦🏼♀ На простака Илиян му е време да си ходи, а Наско и близначките наред след него. Дразнят и напрягат излишно и колкото и да са неприятни Гастонови на публиката, определено са по-уравновесени и неконфлитни. Днес тия двете близначки ми заприличаха точно на кокошки - как само кудкудякаха, ровеха и разпалваха конфликта с Добрин.. 🙄 За всички формати явно е от голям интерес да вкара близнаци, та да им слушаме дудненето и приказването една през друга. Дано утре не изгубят битката прабългарите, че не ми се ще да виждам поредната изгонена жена. И какви бяха пак тия приказки от Алекс, че били спасени от номинации печелившите?! В смисъл?! Поредният им гаф наред с 10 минутното обсъждане на падналия отбор. То поне някакъв кяр да има спечелилият отбор, а то.. ядец!

# 459
Явно патриархалният модел е жив в главите на мнозина- силен "бащица", майчица грижовница и "добри" и "лоши" дечица. Лошите освен да се спасяват с чувство за хумор какво друго им остава. Да запеят посред нощ оперни арии? Как си направихте извода, че Алекс и Радостина са уравновесени? Ние виждаме толкова малко от бита им. И всички говорят зад гърба си- то какво друго да правиш цял ден с чужди хора. Но близначките, Атанас и Илиян поне са ми забавни. Даже и Добрин с неговия ужас от края на популациите. Докато "светата троица" са стратези на всяка цена. А и те се подиграват на всички други- например за смрадта от чорапите на Добри. Отборният дух им донесе много на траките. Много по-далеч биха стигнали всички заедно, допълвайки се като качества, но "от ума си патят".

# 460
  • Испания
Не е много в ред Марешка. Показват я по телевизията заради ухапването от кучето, доста неадекватно говори, а във ФБ над снимката ѝ с марлята на врата написала:

Mareshka Bardem

Намериха какво да коментират...

Друг пост от вчера:

Mareshka Bardem

Обожавам хората, които ме обиждат и хейтят. Правите ме по известна. Хахахах
🤣👌😹
Важното е че съм Ви в устата. А по какъв начин ми е на оная работа. 😘

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 09:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 461
  • ВАРНА
Очевидно търси известност.  
Доста гадна рана - меко казано има!  
Много надълбоко и на врата. И е започнала да гноясва и според доктора.    
 В такъв наистина тежък момент обаче Марешка го обърна пиар.
 Изумителна е!

....по-точно глупава и  крайно невъзпитана де.

Иначе се появява по халат в сутрешен блок - който е сериозен новинарско-политически.

# 462
В епизод пъреи си мислех, че Георгиос ще ми е големият дразнител, но.. се оказа Юлиан. Загледах го по - обстойно  на плажа... Като излязъл от миналият век.
С тази разлика, че нашите прадеди са ходели с потури, а той по гащи. И никой друг не беше с такива слипчета.
Като застинал в миналия век и с манталитет, и с външен вид.
Все още си мисля, че не може това жалко човече да учи и възпитава деца. Пък било то и по физкултура.

Че и по телевизора го дават! Колкото си по - жалък-по - често те излъчват. Съсипаха я тая държава.

Жените го търпят, сакън да не ги изгонят. Ако аз бях там и ми брои хапките не знам какво щеше да му се случи.
Да, изчетох ви, че всеобщо е нехаресван, но рекох и аз да се изкажа.
Все си мисля, или много ми се ще да е роля, да има един такъв за цвят.
Май съм оптимистка...
Вече искам наистина да го видя в някоя битка.

# 463
  • София
Много ме дразни гръка... Все напада, дърпа, бута. Като озверял е. няма ли кой да му щракне с пръсти и да се насере там. Той взе първата победа, защото Март се спъна на излизане. Нито е плувал толкова добре.. нито зацепи бързо. Той дори на излизане не знаеше на къде да хване.

Силно съм впечатлена от Георги. В началото си викам : какъв е тоя лянко от Ямбол. Оказа се доста издържлив и подготвен.
Нещо обаче не мога да видя моя любимец Пламен да се изявява. Удоволствие е да го гледам.

Ана Мария ми е изключително неприятна. Това е най-неприятния играч за мен. Тя и Йоана.

# 464
  • Калгари, Канада
Не съм гледала Марешка, ама как те хапе куче по врата? Нещо не ми е ясно, лазиш ли за целта или то се хвърля като вълк да те хапе?!!!!
Дано се оправи. Ако наистина е зле, сега да е в болница, не по телевизията.

Алекс и Радостина си паднаха по сценария - "без да ги усетят", друг е въпросът, че тя нямаше шанс така или иначе, а него май си го усетиха.

Сега, след като подкопа Роберта с изказвания за това колко яде, с избора й да играе в силовата битка и подмятанията за това колко пуши, Юлиян е готов и да съботира играта за да я изхвърли към дуела.
Така ми се иска поговорката: "който копае гроб другиму сам пада в него" да го застигне. На него само Амелия би му отговорила подобаващо, нищо не би й попречило да си му каже нещата в лицето и то пред всички, ако я настъпи. Роберта и Венцислава много го жалят. Венцислава се защити и го накара да си й свали цигарите, обаче дотам. Можеше повече да го натисне.

Георги пък с жената бурсук, никак не ми изглежда, че е под чехъл. По-скоро си е неуважителен и гадняр по природа, заглежда си жени и се държи сякаш са му подчинени. А това дето жена му го ревнува и се опитва да му държи сметка (ако изобщо е вярно), никак не значи, че е под чехъл, по скоро е истеричен опит да го контролира.

Общи условия

Активация на акаунт