💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 235
  • 882
  •   1
Отговори
# 525
Ей, браво на Йоанчето, бе!

# 526
  • София
Честно казано, Георгиос не ме дразни много. Дразнещи са позите, както и молитвата, а и това, че се има за вожд, но личността му не е. Та той почти не говори))
Може би, защото няма какво да каже... освен: "Ще мачкааа"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527
Юлиян е пак по слипче  Whistling

# 528
  • Испания
Този във варела ще получи сътресение на мозъка.

# 529
  • София
Честно казано, Георгиос не ме дразни много. Дразнещи са позите, както и молитвата, а и това, че се има за вожд, но личността му не е. Та той почти не говори))
Разговорът между жените от неговото племе, които половин час не успяха да се разберат и да изградят стратегия ме подразни повече, отколкото цялостното представяне на Георгиос до тук.
И не разбирам какъв е проблемът на Йоана с молитвата на гръцки, когато искаш нещо - го направи. Георгиос не е спрял никого да казва молитва на български. Причината такава да няма, най-вероятно се крие в самите участници, които не знаят или не смятат за необходимо да казват молитва.

# 530
Хора, това ми се вижда много опасно...

# 531
  • Испания
Всички игри би трябвало да ги сплотят. Ама свършва играта и интригите започват.

Браво на Венцислава! И на Амелия също.

# 532
  • Буркина Фасо
трябваше поне на последното препятствие да завъртят варела на 180 градуса да се "отвие" света на участника в него  Laughing

# 533
  • София
Много е гадно за момичетата във варела. За прабългарите щеше да е по-добре Венцислава да влезе втори път, че е по-лекичка, а те много се измориха, като гледах как изпуснаха на два пъти Роберта в рововете.  Crazy

# 534
  • Испания
МайкооооооооооУ! Как хвърлиха Роберта!

# 535
Много е гадно за момичетата във варела.

Прабългарите ще имат и двама мъже във варела. Юлиян хитрата лисица е без каска, само ще бута и накрая пак ще изкара жените виновни ако загубят.

# 536
Нека прабългарите си гонят жените, и да ги видим в подобни игри, където видимо им трябват жени, какво ще правят.

# 537
Аз ли нещо не видях, прабългарите са 6, славяните 8, така ли играят? Едните бутат 5 човека, другите 7, или не съм разбрала 🤔

# 538
  • София
Гледам с 15 мин. закъснение и в момента не мога да се побера в кожата си...  ooooh!
Моля ви, кажете че този боклук Юлиан не е останал докрая и отдавна е навън... не бих преживяла да остане, че и да вземе парите!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 539
  • София
Прабългарите нямат шанс за победа. Роберта е тежичка, а после ще бутат и двама мъже, Стоян и Георги. Победата ще е за славяните, но това няма значение, защото съм сигурен, че Роберта ще отвее Илиян и прабългарите няма да останат с още един човек по-малко. Жалко само, че най-противното племе все някак си оцелява и минава между капките. Там пореден смешен опит за женска коалиция. Бояна няма да гласува с тях. По-добре Марешка и Амелия да вербуват Томас и Март, нали са умни, хайде да ги видим колко са умни всъщност? Особено Томас. Това е неговия шанс да се отърве от силен и опасен съперник (Георгиос).

Общи условия

Активация на акаунт