💪"Игри на волята: България" - Тема 4 /22.09. - 29.09.2019/

• 30 122
  • 882
  •   1
Отговори
# 840
Този не ви ли напомня малко на Гришо?
Ама малко по-женствен и по-крив?

# 841
  • Испания
Не, не ми прилича на Гришо.

# 842
  • София
А какво значи, че е от Берлин? Просто роден там или е израснал в Берлин?

# 843
Гришо е по-сладък Simple Smile

# 844
  • Испания
А какво значи, че е от Берлин? Просто роден там или е израснал в Берлин?

Роден е в Берлин.

# 845
За мен космясал мъж е гнусен. Все пак отдавна слязохме от дърветата, че да си държим на космената покривка.

# 846
Голям интернационализъм в тия игри... Гърци, чеченци, от Берлин, от н'ам си къде си!
Обичам гладки мъжки гърди, крака и ръце - не.

# 847
Не налагам мнението си на никого, само казах, че за мен не е естествено човек да е без косми. Не съм виждала много такива мъже, освен по телевизията и не се интересувам за кого е нормално и обичайно. 

# 848
  • Пловдив
Както всеки има право да се епилира, така и другите имат правото да не го харесват. За мен изцяло епилирани мъже също са отблъскващи.
Томас малко ми прилича на Гришо, да.

# 849
Гришо си има косми на ръцете - сега специално потърсих снимки. Харесва ми как изглежда.

# 850
Чисто визуално Томас прилича на Григор. Но ми е адски безличен и няма грам чар, според мен...

# 851
  • Sunshine state
МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕ ! играта която роберта и илиян са играли е била преиграна понеже в денят на битката е имало буря която е изпочупила декора и затова са я спрели. В дадената игра илиян е водел ! Но на следващия ден роберта отпочинала , хапнала и със вече правилна стратегия видно доминира . Вафлите са дадени от екипа на предаването на александър понеже по време на бурята им е помагал .

Взето е от фейса.
Това думи на Илиян ли са? Значи е имал е два шанса и пак.. Още по-зле. Била отпочинала Роберта, ами той? Друг е въпросът, че от продукцията можеха да сменят играта и да обяснят, че е имало буря и тн. Защо е това криене, не знам.Малко гузен негонен..
Това за вафлите ни беше ясно.

# 852
  • Испания
Информацията от екипа ли е? Едва ли.

# 853
Не знам. Направи ми впечатление, че коментара е публикуван под два поста и го копирах тук.

# 854
  • Испания
Както предполагах, агенция ЕКК.

Общи условия

Активация на акаунт