Херпес

• 54 768
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте хора!
Пореден месец със херпес... още по-агресивен от предния. Два месеца по ред пих Ациклвир по обичайната схема и сега ми изписаха Изопринозин за 15 дни-сутрин и вечер и Витамин Б коМплекс по три пъти на ден за 1 седмица и след това ми казаха, че ще ми изпишат друго лечение...
Как така пък един път не заспа при мен тази гад мръсна...
Щях да ви казвам, вероятно за никой не е тайна, но единственото нещо, което ме спасява от сърбежа в началото е стар чесън начукан, слагам го на херпеса и слагам лепенка отгоре, веднага се усеща успкоение и след няколко часа херпеса е потъмнял ( вероятно го изгаря).
Но някак ми се ще да заспи во веки веков... АМИН!

# 226
Здравейте, присъединявам се към темата. Аз съм с херпеси от дете. Майка ми ми казваше,че съм го отключила като малка от много голямо разочарование (да не изпадам в подробности), общо взето от стрес. Та така почти 30 год по-късно тези гадинки мине замине си ме мъчат. Преди десетина години се сдобих и с херпес там долу Confounded
През годините пробвах който каквото ми кажеше или прочетях. Разбрах вече, че лечение няма. На устните ми излиза при стрес а там *** не мога да определя кога,но май май около, по скоро след цикъл. Последното което при мен оказва доста добро дрйствие е пастата за зъби - люта, но не от най лютите, не смея да не ме изгори случайно. Иначе лепенки за херпес и ациклостад (винаги в портмонето) Grinning

# 227
И аз откакто се помня си нося херпес. Излиза ми периодично, през няколко месеца. Имаше един период, в който не ми беше излизал година и половина. Тогава пиех Кордицепс и той явно доста засилва имунната система, но пък за жалост при мен засилва и окосмяването Grinning
Иначе при мен също излиза от стрес, от прегряване - наскоро ми излезе защото доста прегрях на ежедневните ми тренировки..
Също ми се е случвало ако съм на гости и хората не са много по чистенето.. да ми излезе от чаша или вилица.. И така.. Примирила съм се, че цял живот ще си го нося.

# 228
Това е решението. Просто трябва да си го приемем като част от нас...
Най-лошото е, че този път, след изгарянето с чесъна, реших че не е нужно да го покривам с лепенки и вероятно се е разнесла течност около първоначалния и сега пак има нови мехурчета... но ще мажа с ацикловир и ще си продължавам лечението...
ще пробвам с паста при следващ път...
Трябва да се екпериментира с това чудо.
Вие в тази група сте ми успокоението хора...
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 229
Аз взимам ациклостад защото е доста по евтино от ацикловира и си е същото. Има си няколко дни просто през които си избива и това е. С пастата за зъби поне като го усетя, че почва да пари и веднага слагам и спя така и докато съм вкъщи съм постоянно намазана. Поне като го има човек от години може да го усети веднага и да действа а не като станат чак мехурчета.
На мен чесъна ми е много агресивен и не слагам -сега, иначе разбира се съм пробвала.

# 230
Аз взимам ациклостад защото е доста по евтино от ацикловира и си е същото. Има си няколко дни просто през които си избива и това е. С пастата за зъби поне като го усетя, че почва да пари и веднага слагам и спя така и докато съм вкъщи съм постоянно намазана. Поне като го има човек от години може да го усети веднага и да действа а не като станат чак мехурчета.
На мен чесъна ми е много агресивен и не слагам -сега, иначе разбира се съм пробвала.
А ти пастата я слагаш на генитален херпес, нали или на устата като ти излезе, извинявай, просто не разбрах Simple Smile

# 231
Joy Joy да, аз не уточних. На устните слагам паста за зъби. А там слагам кремче ациклостад

# 232
Това е решението. Просто трябва да си го приемем като част от нас...
Най-лошото е, че този път, след изгарянето с чесъна, реших че не е нужно да го покривам с лепенки и вероятно се е разнесла течност около първоначалния и сега пак има нови мехурчета... но ще мажа с ацикловир и ще си продължавам лечението...
ще пробвам с паста при следващ път...
Трябва да се екпериментира с това чудо.
Вие в тази група сте ми успокоението хора...
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Успокоението идва тогава когато го приемете като част от вас  научете се да живеете с него.Писала съм много пъти по темата как съм стигнала до душевен мир след хиляди хапчета хомеопатия и т.н  лек няма.За себе си съм намерила начин да се справям със ситуацията и си живея  спокойно.Ацикловира  помага до време в един момент  резултатите са 00 имуностимолантите са абсолютно безмислени.Успех😊

# 233
Абсолютно подкрепям последните мнения. В момента, в който и аз го приех като част от себе си и като отдушник на напрежението, което излиза навън, а не ме разболява навътре, много по-рядко ми излиза. Освен това само хора, които имат херпеси, забелязат такива у другите. Същото е като с пъпка на носа, която влудява и засрамва собственика й, но рядко се забелязва от другите.

# 234
Ако Ацикловир не действа, опитайте Индекстол.

# 235
И аз го приемам, като част от себе си и знам, че лек няма и живее дори след нас, ама то си излиза всеки месец, да ме остави малко намира, стана вече почти две години рецидивите са всеки месец 🤷♀Два пъти да е прескочило...

# 236
И аз го приемам, като част от себе си и знам, че лек няма и живее дори след нас, ама то си излиза всеки месец, да ме остави малко намира, стана вече почти две години рецидивите са всеки месец 🤷♀Два пъти да е прескочило...
Аз ще споделя кога спряха рецидивите.На 41 г когато започнах да навлизам в менопауза 😎 дойде и моето дълго очаквано облекчение.Нооо вълните които ме споходиха да ви кажа предпочитах херпеса пред този ад🤣🤣.Сега съм на 46 г  миналата година  януари ми спря помислих че е окончателно спряха и рецидивите🤗но  след 1 г отсъствие отново  с цикъл🤣🤣.Сега обаче е по страшното хем цикъл хем вълни за похлупак и Херпеси🤣🤣🤣то да се чуди човек да се смее ли да реве ли.Но се свиква и с всичко това затова внимавайте какво си пожелавате !!🤣Успех

# 237
Аз ще споделя кога спряха рецидивите.На 41 г когато започнах да навлизам в менопауза 😎 дойде и моето дълго очаквано облекчение.Нооо вълните които ме споходиха да ви кажа предпочитах херпеса пред този ад🤣🤣.Сега съм на 46 г  миналата година  януари ми спря помислих че е окончателно спряха и рецидивите🤗но  след 1 г отсъствие отново  с цикъл🤣🤣.Сега обаче е по страшното хем цикъл хем вълни за похлупак и Херпеси🤣🤣🤣то да се чуди човек да се смее ли да реве ли.Но се свиква и с всичко това затова внимавайте какво си пожелавате !!🤣Успех

Мале мале... чудо сме жените. Ами ще си го носим, какво да правим Simple Smile

# 238
И аз го приемам, като част от себе си и знам,
Жал ми стана чак и леко ме хвана шубето Disappointed
Защо предимно при жените се получава, някой знае ли? Ето на мен си ми излизат периодично а на ММ никога ("да чукам на дърво").
Аз вече не им обръщам кой знае какво внимание. Излиза, стои няколко дни и минава. И да се ядосвам и да не се все тая.

# 239
И на мъжете им излизат, но може би повече на тези с по-ниска имунна система. на ММ никога не са му излизали, майка му и баща му имат и им излизат често. На мен ми излизат и моите майка и баща също имат.. Sad Той е късметлия засега Grinning Аз силно се надявам живот и здраве да не го пренеса по някакъв начин на детенце, когато имаме. Нямам генитален, но знам ли, сигурно и този на устните се предава някакси..

Общи условия

Активация на акаунт