Вътрематочна спирала

• 20 787
  • 170
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз имам болки в корема първите 2-3 дни. И остри като контракции, и тъпи.

# 166
Точно, че при мен не са като контракций, а пронизващи. Все едно нещо се впива. Ще опитам да изчакам още ден два в този случей явно.
Zimk02 Благодаря ще опитам и със тях.

# 167
Здравейте. Предстои ми ЯМР в областта около кръста, дали спиралата ще е проблем? Забравих да уточня на предварителния преглед. Спиралата е медна, Cooper T.

# 168
  • гр.Пловдив
Моята е от м.януари ,обикновена cooper ,обаче цикъла ми стана много оскъден и измъчен ,със зацапване от почти седмица преди това Frowning1 А този месец ми закъснява вече с 10дни ,няма и намерение..на 42г съм ,на АГ съм идния месец за годишна цитонамазка и ще стане ясно,но да се включа в  темата ,ако някоя дама е имала подобен случай ☺️

# 169
  • София
От спиралата може да е по-обилен цикъла,  една идея. По-скоро е хормонално нещо, пременопауза като симптоми или друго. Направете си и ехографски преглед.

# 170
Здравейте момиче. Преди няколко седмици писах, че си поставих спирала обикновенна. И получих от вас някой съвети. Но пак се включвам със въпрос при вас колко време продължиха болките и едно друго. Имам някакви дребни болежки от време на време като кръст и корем, което не ме притеснява чак толкова. Но тази сутрин след полов контакт започнаха отново спазми и леко кървене. Така ли трябва да бъде. И тези които не сте се спогодили със спиралите как разбрахте, че по скоро няма да се получат нещата. Защото започва май на това вече да ми намирисва.

Общи условия

Активация на акаунт