Няма спор доста по слаб е от първия,но с всички сериали става така, първите 4-5 серии бяха много добри едва ли да стижнат пак това ниво. И аз имам чувството,че повтарят едно и също особено в диалозите-всеки си пее неговата песен. Да видим сега какви интриги ще замислят за да скарат младоженците, мисля си, че ако Миран разбере мотивите на Реян да се оженят ще се отдръпне от нея,той е толкова въодушевен и влюбен,а тя ми стои някак студена. Голям рев от родителите и да се върне,но като е вкъщи всеки ден я тормозят и шамарят така ли я защитават, по-добре тормоз от врага отколкото от семейството. За мен няма съмнение, че Миран е син на Хазар само се надявам да избягат от клишето да мислят,че са брат и сестра. Мисля, че следващия път Миран ще е разочарован от Реян и ще я напусне, може би без да знае,че е забременяла,макар че кято гледам едва ли да забрменее скоро като даже целувка няма😑

Кажи, моля те, и за прегръдката на прага, с отпуснатите ръце?

Единственото ми раздразнение се появява, като гледам Султан. Акрисата ми е някак театрална и преиграваща.
от ада извадена - много точно я описва : ))))) - само един равен тон, които преминава в друг - дълъг и протяжен, безкраен като нейното зло.