Гледам на кокалена тема сте. То на нашата възраст дали има някой който да не страда от болежки в тази система. От цялото ни тяло най-проблемен е гръбначният ни стълб. Не можем да обвиняваме Твореца, защото замисълът му е бил да скачаме на 4 крака, ама ние не, та не. Изправили сме се и сме тръгнали на два. Е, тогава ще си търпим болежките.
ХУЛИ, само да имах вълшебна пръчка, най-напред за теб бих я използвала.

След теб нареждам АЛФЕЯ и ЗДРАВУНКА. И тях ще ги подгоня с вълшебната пръчка.

Аз също съжалявам за липсващата организация. Добра идея беше тази с размяната на подаръците. Тази година си помислих, но реших, че на МАМСИ не й е до това. Можеше някоя друга дрЪжка да се ангажира.
МАМСИ, как е баба Мими? Надявам се вече да е в Банкя. Обади се.
АЙША,АЛФЕЯ, представянето ми беше миналата сряда. Събрах аплодисментите на професора и колегите, ще изпратят курсовата ми работа за отпечатване в едно специализирано списание. До тук добре. Мислех, че съм отметнала още един изпит, Е да, ама не. Преподавателят каза, че това е само бонус към предстоящия писмен изпит. Много е строг и лесно не пуска. Ще ни върти на шиш.

ДЕЛТА, за теб тази вечер е чувалчето с прегръдките

ЯНЕ, поздрави ТОНИ. Очакваме репортажи.
ТАНИТА, и аз като ДЕЛТА бих помолила по-подробно да обясниш от къде и по каква линия се сдобиваш с карта за Несебър. като те слушам колко ведро звучиш, представям си как изглеждаш!!!

ТАНУ, как е твоята внучка?
БОРЯНЧИЦЕ, жълтите лалета наистина повдигат настроението!

Е със сигурност пропускам някои дружки, но знайте, че ви обичам.
Така ми липсват ЯЖКА и МАРИНА, ИХА и РИМАРЧЕТО, АРИТА и ГРЕТИ, ГЪБКАТА и ДАЯ, ДЖИЛИ и ВАЖНАТА КЛЕЧКА, ДИДИМИТИ и ДИДИА, КРЕМЧЕТО и МЕРИ ПОПИНС, ШПУНЦИ и ФУРИЙКА. Очаквам ЖАБКАТА да се обади от родна земя, а НЕША да свирне, като се приземи в братска Америка. Останалите от компанията по-скоро са се появявали в "бабината ръкавичка".
Хайде, момичета, за сега стига. Нали сме се разбрали. Всяка пише, когато е на кеф!

ПП добре, че си прочетох написаното и бързо се редактирах, че яко щях да се изложа. Представям си, ако БОРЯНА беше прочела написаното