?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 550
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 000
  • София
Може би трябва да изясниш с приятеля си, че не ти е първият. А ако си го излъгалa му се извини

# 12 001
Защо да му казваш? Ако прати, тогава му обясняваш.

# 12 002
Говорили сме за бивши, но този индивид не съм го споменавала.

# 12 003
  • София
Нямало е и нужда да си споменавала подробности за бивши. Живей си спокойно живота, нищо кой знае какво не е станало.

# 12 004
  • София
Изобщо не разбрах аз какъв е проблема?

Е, как не разбра? Приятелят ѝ си мисли, че е първият мъж в живота ѝ и изведнъж се появява снимка, на която тя спи гола. Така той ще разбере, че не е била девствена. Може той да е от старото поколение или да държи да е  девствена до сватбата и като разбере да я развали

# 12 005
Не искам да параноясаш съвсем, обаче може да има и други снимки.
Бих разказала на сегашното си гадже още днес.

# 12 006
Не искам да параноясаш съвсем, обаче може да има и други снимки.
Бих разказала на сегашното си гадже още днес.

+1

другото са ненужни подигравки, на никого не е приятно потенциално да му се развяват интимни снимки из нета - независимо колко мъже е имала преди това и какво знае за тях настоящия

# 12 007

Е, как не разбра? Приятелят ѝ си мисли, че е пърият мъж в живота ѝ и изведнъж се появява снимка, на която тя спи гола. Така той ще разбере, че не е била девствена. Може той да е от старото поколение или да държи да е  девствена до сватбата и като разбере да я развали

Няма нужда да оригиналничите в случая. Откачалникът може да я изпрати на сегашния с надпис: "виж кой спа при мен снощи" или нещо подобно. И после като в лафа, доказвай, че нямаш сестра.

# 12 008
Решението е веднага да отиде в студио на татуист и да прави римейк или допълнителна татуировка. Така бившият няма да има ъпдейтнат образ за шантаж.

# 12 009
  • Насред хаоса
А този искам да го блокирам, но пак ме е страх, че няма да мога да наблюдавам какво прави, да не вземе и на стената си да я качи.
Сбъркала си, че си му показала притеснението си. Сега може да се опита използва това като оръжие срещу теб. Разсъждавай трезво - не си в мюсюлманска държава.
Иде ми да ида и да го пребия.
Наистина има нужда от як пердах, тоя и такива като него. Такива низки изнудвачи това заслужават.

# 12 010
  • София

Е, как не разбра? Приятелят ѝ си мисли, че е пърият мъж в живота ѝ и изведнъж се появява снимка, на която тя спи гола. Така той ще разбере, че не е била девствена. Може той да е от старото поколение или да държи да е  девствена до сватбата и като разбере да я развали

Няма нужда да оригиналничите в случая. Откачалникът може да я изпрати на сегашния с надпис: "виж кой спа при мен снощи" или нещо подобно. И после като в лафа, доказвай, че нямаш сестра.

Така поставен въпроса е много по-резонен, отколкото параноята от авторката - "Ау, едно бивше гадже ми изпрати снимка, какво ще каже приятелят ми, ако го види, какво да правя?" Сякаш не е най-нормалното нещо да си имаала бивше гадже и да си спала с него. А, ако се появи такова нещо ще обясня, че е ненормалник (още повече, ако снощи съм била с приятеля си и се види, е е лъжа). А ако сегашният ми приятел вземе да ме ревнува от някакъв откчалник, който му бил казал нещо си и не ми вярва много бързо ще ми стане бивш. Аз изключително много държа на доверието и ако някой не ми вярва няма защо да поддържам отношения с него (съжалявам, че съм толкова крайна, но аз много се уважавам и ако някой не ме уважава - гоня)
Мисълта ми е, че аз никога не съм се притеснявала, че настояще гадже може да разбере за предишно. Или пък, че предишно може да излъже, че и то е настоящо. Ако настоящето е истинският ще ми вярва. Може би разсъждавам така, защото никога не съм изневерявала, както и никой не ми е и доверието винаги е било на мнооого високо ниво

# 12 011
Да, доверието е важно нещо в една връзка, но в случай че прати на приятеля ти и стане нещо – скандал, обясняваш му и не ти повярва, тогава така и можеш да разбереш що за човек е приятеля ти.

# 12 012
  • София
Да, доверието е важно нещо в една връзка, но в случай че прати на приятеля ти и стане нещо – скандал, обясняваш му и не ти повярва, тогава така и можеш да разбереш що за човек е приятеля ти.

Да, това би бил много як тест за партньора ти.
А като задълбахме в тази посока може би е грешка, че си изтрила снимката, защото ти дава възможност да повикаш приятеля си и да му кажеш - един откачалник ми прати една снимка отпреди 5 години и която въобще не знаех, че съществува. И ако вземе, че получиш съобщение, че е сега да не му се връзваш"
П.С. Аз си пазя всички снимки и приятни спомени, а ако отнякъде излезе дори компрометираща снимка, да няма да ми е приятно, но пък чак да се притеснявам кой какво ще каже. Ми аз съм жена и да, правя секс

# 12 013
Доверието трябва да е двустранно. Ако съм мъж и приятелката ми е скрила от мен, че има такъв проблем, ще се почувствам много зле, направо предаден.
Да предположим най-грозния вариант - да е имал скрита камера и да прати запис от креватна гимнастика - как би се почувствал сегашният приятел, че дни или седмици наред е бил държан в неведение? Разбира се, че анонимната има право на личен живот преди  настоящия любим, но предвид реалната опасност бившият хахавел да се опита да ѝ провали връзката аз бих споделила с гаджето.
Доказано е, че депресии и психарии се обострят с наближаването на Коледа.

# 12 014
Е ако ще става кметица, има проблем. Ама дотогава има 4 години и примерно може да му умре телефонът и снимката да я няма на някой клауд.

Общи условия

Активация на акаунт