?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 506
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 105
  • Варна
Драма, рев, сополи за една снимка... Ти наясно ли си, че провокираш гаджето си да си зададе някои въпроси, относно личността ти - лабилност и съмнения. Ако ти намериш по - хард снимки на гаджето си?  Не голотата е срамна, а нрава на някои хора.

# 12 106
И морала, и морала Wink Тук нали всички са високоморални Simple Smile

# 12 107
Скрит текст:
На бившия имам снимка по гол задник, спящ. Точно като твоята. Направих я с цел да му покажа какъв хубав задник има 😂 Не съм я пазила нарочно, но я имам някъде по облаците. Ако внезапно я пратя на новата му, или ще ми се смеят, или( по-вероятно) и тя ще я ползва като мен- виж какъв хубав задник си имал преди 2 години. Ако твърдя, че се е случило снощи, достатъчно е той да каже, че не е.
Обясних ли се достатъчно ясно?
Случаите са прекалено различни, с въпросния, както казах беше секс за една нощ, нито сме били гаджета, нито никакви, но иначе и гадже да ми беше пак нямаше да ми е приятно да ме снима гола без моето съгласие.
Жената се опитва да ти каже, че хората снимат, без да са луди и без да желаят лошото някому. Това е общото между случаите. Но ти понеже си много чувствителна, си мислиш най-лошото.

Рупърт, ако бяхме подбрали авторката, която е склонна към мазохизъм, каква недна долнопробна к..рветина е, щеше да е много по-доволна и случаят - затворен.

# 12 108
Мисли лошото, защото е сгафила  Laughing

# 12 109
Мисли лошото, защото е сгафила  Laughing

Тя мисли, че е сгафила.

Според мен е възпитана от хора с пуританския морал от началото на миналия век. Имах такава баба - наричаше всяка негрозна жена к..рва.

# 12 110
  • Насред хаоса
И морала, и морала Wink Тук нали всички са високоморални Simple Smile
Да, ако става дума за морала на тоя плъх, който си е направил сметката за бъдещи изнудвания, като я е снимал без тя да знае.

# 12 111
Знаех си аз, че темата ще се извърти рано или късно и този ненормалник ще бъде изкаран любезен младеж, шегаджия, присетил се внезапно за нея. Задължително е, когато каниш бивша на кафе да пльоснеш към поканата и снимка на голия й задник. Етикетът го изисква. Абсолютен психо е този за мен! На хората им изтичали голи снимки в нета и не им пукало. Ама "на хората". Я, вас да ви изтипосат да ви видя дали ще сте толкова благосклонни и над нещата. Да ви гледат родители, приятели, колеги, шефове и евентуално деца. На известните не им пука, защото за тях това са пари. Но на нормалните хора им пука.

# 12 112
Знаех си аз, че темата ще се извърти рано или късно и този ненормалник ще бъде изкаран любезен младеж, шегаджия, присетил се внезапно за нея. Задължително е, когато каниш бивша на кафе да пльоснеш към поканата и снимка на голия й задник. Етикетът го изисква.

На мен точно това ми се случи наскоро - бивш се присетил нещо и прати снимки. Не се трогнах за момент.

На никого не трябва да му пука.

# 12 113
Ама гола ли си на тях? Макар че и снимка, на която просто сме се прегърнали да ми прати, пак ще остави у мен едно усещане за нещо психопатско и плашещо. Покана, два реда, че още си спомня хубавите ни моменти заедно, го разбирам. Ама и снимки да ми праща, еле пък да съм гола на тях ...

# 12 114
Ама приемете, че има хора и хора. Не мен също не би ми било приятно някакъв си, който дори съм забравила, че съществува да ми праща изневиделица моя снимка и то гола. А пък, ако дори не знам, че ми я направил, шокът ще е още по-голям. Пак казвам не всички сме пердета.

# 12 115
Ама приемете, че има хора и хора. Не мен също не би ми било приятно някакъв си, който дори съм забравила, че съществува да ми праща изневиделица моя снимка и то гола. А пък, ако дори не знам, че ми я направил, шокът ще е още по-голям. Пак казвам не всички сме пердета.

+1

повечето постове в темата ми звучат като "някой ми е обрал апартамента, но бил гладен и за това има оправдание"
ми не, тялото си е мое, никой няма право да го снима без мое желание и знание особено пък голо
за мен е грубо навлизане в личното пространство и няма значение кога е било, девствена ли съм или не, изневерявала ли съм или не, еднократен секс ли е или е дългогодишна връзка

# 12 116
Ама гола ли си на тях? Макар че и снимка, на която просто сме се прегърнали да ми прати, пак ще остави у мен едно усещане за нещо психопатско и плашещо. Покана, два реда, че още си спомня хубавите ни моменти заедно, го разбирам. Ама и снимки да ми праща, еле пък да съм гола на тях ...

Да. Дори имаше видео, за което не знаех, така че случаят ми е идентичен.

Не, нищо няма да ми стане. Снимките са от вкъщи, не сме се снимали на Народното събрание.

А ако изтекат в нета какво? Всяко чудо за три дни! Ще се посмеят хората и ще премине. Не е фатално.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 17:49 от tainichka

# 12 117
А ако изтекат в нета какво? Всяко чудо за три дни! Ще се посмеят хората и ще премине. Не е фатално.

още ли говорим за голи снимки? Open Mouth

# 12 118
Чета и се чудя... Боже какви глупости се пишат. Анонимна ти други проблеми нямаш ли си? Нещо проблеми в работата/ безпаричие/ излишни кила... Явно не щом се занимаваш с глупости... Не схванах къде е драмата че те е снимал след като сте стигнали до леглото? Съвесм нормално е да имаш снимка на бивш. Аз пък не ги разбирам тези дето като приключат с някой го блокират и трият всичките му снимки... Съгласна съм с Елора, ако не си направила нищо нямаше да правиш такива драми 
Вече семейна, наскоро разглеждах снимки от една почивка с бивш. Много ми стана мило. ММ също ги е виждал, пазя си ги на една флашка, също и повечето си стоят във фб. Остана и да ми каже нещо за тях

# 12 119

още ли говорим за голи снимки? Open Mouth

Да, разбира се.

Преди много години например, си направих едно голо селфи и по закона на Мърфи компютърът се счупи - снимката вътре. Дадох го да ми го оправят на сервиз и преживях няколко дни на ужас и срам. Не е приятно, но и не е кой знае какво прегрешение, за да се самобичуваш. Голям праз да те видят гол. Нито съм крала, нито съм убила.

Едит: Точно това си мисля, Кая. Животът предоставя такива жестоки ситуации и проблеми - от нищо не сме застраховани.

Общи условия

Активация на акаунт