?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 463
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 225
E то всеки знае, че банкова сметка се открива с адресна регистрация, така е навсякъде. Въпросът е защо търсенето на работа не става онлайн и да дойдат с намерени позиции. Но аз лично не го разбирам това да заминеш и да търсиш нещо тепърва.

# 12 226
E то всеки знае, че банкова сметка се открива с адресна регистрация, така е навсякъде. Въпросът е защо търсенето на работа не става онлайн и да дойдат с намерени позиции. Но аз лично не го разбирам това да заминеш и да търсиш нещо тепърва.

Защото трябва да е нещо супер рядко срещано. Иначе за какво да те взимат без да са те видели, или да ти плащат полето за интервюта, като на място още 50 човека пускат СВта. Все едно на мен на крака да ми идват подготвени хора в София, а аз да назначавам някой от Грузия примерно без да съм го видял.

# 12 227

С първата част на отговора ти не съм съгласен. В много страни няма изискване за задължителна адресна регистрация в страната за откриване на банкова сметка.
За второто ти изречение подрепям напълно.

# 12 228
  • here and now
Бих предложила да дадете заем за квартира, ако това им е проблема. Приемете го като инвестиция във вашето спокойствие.

# 12 229

Защото трябва да е нещо супер рядко срещано. Иначе за какво да те взимат без да са те видели, или да ти плащат полето за интервюта, като на място още 50 човека пускат СВта. Все едно на мен на крака да ми идват подготвени хора в София, а аз да назначавам някой от Грузия примерно без да съм го видял.

Има Скайп интервюта. И не е нужно да е чак толкова рядко срещано, само да е квалифицирана работа.

# 12 230
  • Сф
Да бе, заем ще даде, да люпи семки жената.На нея не и се седи там явно.Три месеца блее.Нормално е мъжа и да се подсигури и после да си извика семейството.Брата очевидно му е помогнал с работа, спане, мобилност.Сам може и да не се оправи, а жена му очевидно чака на готово.Като гледам, нямат особен план и нищо няма да излезе, ами анонимна да си я праща в бг.То и мъжа колко да остане в чуждото с-во? Предложения? И с квартирите не е лесно..то и работата му не се знае колко е платена.Дали са му шанс, или се справя и продължава или не.

# 12 231
Наясно съм със Скайп интервютата, но те са изключение ,а не правило. Завършил съм немска гимназия, не говоря наизуст. Скайп интервютата обикновено се прилагат за държави, където няма голям наплив - Испания, Португалия, Полша.
За Германия специално, преди по-малко от година говорих по телефона с немски рекрутър , със сериозен опит. Там шансовете дистанционно да те вземат са минимални, докато ако си на място се увеличават неколкократно ( не говоря за лекари или програмисти - гурута). Просто има огромен наплив от хора от цял свят, които имат готовност да отидат на часа на място, ако им се обадят. Това не са мои измислици, а гледната точка на самите наемащи.

# 12 232
Ванката е напълно прав. Личено проверено Wink

# 12 233
  • here and now
Момчета(и Сирен), казуса и темата са за друго. Има си теми за работа.

# 12 234
Вярно! Сори за спам-а в спамаджийската тема Smiley

# 12 235
Бих предложила да дадете заем за квартира, ако това им е проблема. Приемете го като инвестиция във вашето спокойствие.

Бихме дали, разбира се, ако имахме възможност. За съжаление точно в момента имаме други приоритети. Деверът е шофьор с С категория, нищо рядко срещано не е, напротив тук бъка от такива. Заплатата е 2,500, което не е никак малко и за три месеца ако спестяваха, трябваше да имат за квартира сега, но като харчат на поразия, не става.

# 12 236
От 2500 бруто малко трудно се спестява за три месеца за квартира, а как се намира тя е друга подробност.
Кажи на мъжа си, че искаш да ги изгониш и рахатясай.

# 12 237
От 2500 бруто малко трудно се спестява за три месеца за квартира, а как се намира тя е друга подробност.
Кажи на мъжа си, че искаш да ги изгониш и рахатясай.
С 2500 както не плащат за квартира и режийни... и явно и на изхранване са, трябваше да успеят да спестят поне 3 наема (нали не плащат такива в момента, а се предполага да започнат да ги плащат)! Ако се отделят всеки месец все едно плащаш квартира, ти остават точно 3 наема. Въпрос на приоритети на харчлъка Hands V

# 12 238
Със сума за три наема точно нищо не можеш да направиш.

# 12 239
Добре де, колко от  вас са заминали с напълно осигурено всичко за 3 месеца (поне, щото тук не се очертава скоро да планират друго)? Айде никой не е казал, че е лесно, ама защо е отишла жената, само да увеличи разходите и да стане по-бавно ли? Пък и никой не им е длъжен. Как ще се оправят с тази сума като се изнесат, като в момента не отделят от нея изобщо? Или някой е длъжен да ги отглежда още 1 година, че евентуално нещичко да им остане за изнасяне. Ами големи хора, отделно семейство, да си правят сметката все пак.

ПП: Аз ако бях наемодател, определено щях да се притесня от новонастанили се семейство. Отдали са го на младо семейство с дете, не на 2 семейства с още новорегистрирани на адреса.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 11:54 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт