Да се оплачем... 2019

• 533 145
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 710
  • софия
Биричка не,ама ми донесе за утре вино,доволна съм Grinning Аз вино никога не отказвам.

# 37 711
Оплаквам се, че ми писна от колеги, които се скатават от работа на гърба на другите. Наистина защо има хора, на които не им е неудобно, че другите вършат тяхната работа?

# 37 712
Оплаквам се, че ми писна от колеги, които се скатават от работа на гърба на другите. Наистина защо има хора, на които не им е неудобно, че другите вършат тяхната работа?
Защото са там за заплата. Независимо как е изкарана

# 37 713
И мен. На такъв ще му хвърля всички дрехи, да си ги откупува от битака Joy
За шегата де, иначе сякаш бих избухнала в смях от такава случка. Все си мислех, че познавам плюшкини, ама твоят бие всичко. То и аз си пазя нещица. Копченца, които може да ми потрябват, телчета и подобни джунджурии. Laughing

То си беще комично. Ама съвсем невинно и по детски се почудил милият как се озовала на битака. И ми я носи с такава гордост все едно не е стара чанта а Светия Граал. Продавам го или го заменям. Основно условие - върви в комплект с всички боклуци от мазето, пералното(тоест работилницата) и къщата на село. При интерес и уточнения за цената пишвте на лично. Joy До тък с глупостите. Може да е плюшкин, ама не си го давам. Wink

# 37 714
С тези оплаквания за работата ме подсетихте, че повечето пъти, в които съм почвала работа старите колеги не са искали да ми обясняват и нещата съм ги научавала или с много настоявания от моя страна да ми обяснят какво трябва да направя или на принципа проба-грешка. За това аз обяснявам и помагам на всеки, който има желание да реши проблема, който има, защото знам какво е да имаш проблем и никой да не желае да ти помогне. Ама много се дразня, когато им дадеш готово решение и се почне "Ама това аз ли трябва да го направя, ама това моя работа ли е." И сума ти време няколко отдела спорят кой трябва да свърши работата и никой не я иска, а клиента чака решение на проблема му.

# 37 715
  • на село
Ох, момичета  за плюшкиновците, моят мъж е незаменим, има си гараж, плюс стаичка, която нарича негов офис, аз там не подреждам, постигнали сме   някакво негласно примирие, той си трупа нещата и аз не пипам, отвреме  на време  му подхвърлям, че като умрем децата няма да могат   да почистят след нас, ама  кой ти чува...
Да се оплача- боли ме китката на дясната ръка, ужасно е, не мога да я завъртя, а утре съм на работа, мажа с едно турско мазило, аналог на Диклофенак, дано мине, ако- не, ще пия Нурофен, сутринта.

# 37 716
За мен става все по ясно защо сме се събрали тука...

# 37 717
Вкъщи никой не е Плюшкин, но човека който най обича да хвърля съм аз. Толкова ми е хубаво като разчистя и къщата поеме въздух.
За съжаление рядко го правя.

# 37 718
  • София
За мен става все по ясно защо сме се събрали тука...
Защо Laughing

# 37 719
Ооо моят е в другата крайност! На скоро разчиствахме пак нещо и от две ютии,нямах нито една. Той решил,че ще купуваме нова и ги метнал в коша. 🙄 Работещи,здрави. Е сега ми купи нова,щот е много чистник. Всичко изхвърля! Нищо не му трябва на него. Подлудява ме! Аз съм израстнала с лишения,не сме били заможни и такива хвърляния на здрави и работещи неща ме ядосват. Дивана ни беше нов,ма и него изхвърли. Друг ще купим. Човек ще каже,че сме милионери. Това,което не изхвърли,го подарява. Печки,тостери,чопъри,прахосмукачки,парочистачки... Всичко. Скоро даже подари перяща прахосмукачка,която бяхме ползвали веднъж. Такова му е чистенето на него. Само за музиката се радвам,че я подари. Че ми дънеше главата яко. 🤣

# 37 720
О, и аз съм по изхвърлянето на ненужни вещи. Психологически ми действа добре като се отърва от всичко ненужно и старо.
Но щерката е голям плюшкин, стаята ѝ е затрупана от вещи. Веднъж и изхвърлих едни стари маратонки /имаше още 3 чифта/, и като ревна, и ходи вечерта да си ги вади от контейнера.

# 37 721
Joy Прочетох на ММ поста за ризата. И го питам: "Ти нали щеше преди години да си подариш на Х. черното, зимно яке, което не даде да изхвърля"? А той ми прави жест с ръка - отказал се. Успокоих го, че отдавна е на боклука. Joy
Последно се потресе защо изхвърлям маратонки на децата. Ми, сигурно, защото са им омалели. Ама не, да стояли. Върнах ги и като тръгна на работа ги метнах в контейнера. Не е и питал за тях, ама да не ги хвърлям. Rolling Eyes
И аз от преяждане се оплаквам. И като във вица, през 2020-а ще се боря с наложените стандарти за красота.

# 37 722
Биричка не,ама ми донесе за утре вино,доволна съм Grinning Аз вино никога не отказвам.
И аз! Ма никой не ми подарява, та си го купувам сам.

# 37 723
  • sf
Оплаквам се- никой не ми подарява вино.

# 37 724
  • софия
Аа при мен сестра ми последниците седмици ми пазарува, та ме глези, доволна съм от нея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт