Да се оплачем... 2019

• 533 165
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 695
  • София
Затова хвърлям след като замине на работа и няма да се прибере близките часове и да прибере половината боклук обратно. 😂😂😂

# 37 696
И аз така хвърлям , в негово отсъствие.
Оплаквам се, че ако си писал в дадена тема определен период от време , то тя явно става твоя и можеш да определяш кой какъв е , що е. Не ми е чак толкова жизненоважен форума , но доста често от една  дума/ изречение се получава ег@ти и драмата.

# 37 697
Случвало се е да изхвърля чанта. И да ми я донесе купена от битака. Познал я по скъсаното, дето го бил шил, ама не се получило. А познай защо я изхвърлих де... До сега крещях. Сега се умилква... Айде няма да фо мъча предновогодишно...

# 37 698
Затова хвърлям след като замине на работа и няма да се прибере близките часове и да прибере половината боклук обратно. 😂😂😂
и аз така правя, но сега той търси една конкретна риза. РизаТА!  И аз търсих с него, какво да правя, ако и да знам, че никога няма да я намери. 😂

# 37 699
и аз така правя, но сега той търси една конкретна риза. РизаТА!  И аз търсих с него, какво да правя, ако и да знам, че никога няма да я намери. 😂
Пффф и ние търсим Панталонът ! Цялата рода вдигнахме на крак да търси Панталонът.

# 37 700
  • София
Мъжо се прибра и първата му работа - да почне да рови в торбата.
Моят е Плюшкин, нищичко не хвърля.
Седнах днес да подредя, т.е. да изхвърля боклуците от барчето. "Олеле, това от кога го търсех". Ми как ще го намериш кат в това барче само мен ме нямаше.
Пометох основно. Бях убедена, че ще напълни празното рафтче с боклуци, ама се е очовечил малко Simple Smile
Туй май му е от зодията Joy

И в кухнята се мота, да ми помагал. Викнах го да ми свали чопъра от шкафа. И не мога да го изгоня после.
Меля и стържа зеленчуци, изсипвам в тенджерата... щял да бърка. Ми сипи бульона от месото и бъркай тогава Simple Smile

Излязоха с дребният и у дома е тишина. Блага тишина.

# 37 701
Леле, това с битака ме разби Joy

# 37 702
Ще мрънкам...пак от моя .
3 дни му обяснявам да излезнем поне с колата...еми не ще и това е.Малкия вече го е страх покрай хора,не ми се мисли как ще е за напред.Една приятелка ме взеха с тяхната кола и им отидохме на гости...малкия се скъса от рев и се прибрахме с 300-та,моя ужким имаше работа и като се прибрах си седеше на компютъра...щом влезнахме,той излезе пак...

# 37 703
  • софия
Оплаквам се, че през ден пристигат на нашия адрес писма от "Агенция за събиране на вземания" на някакъв длъжник, който изобщо никога не е живял на този адрес. Някой по-запознат, може ли да се изкаже, дали има начин да сигнализирам, че този човек не живее на адреса? Или е кауза пердута...
Звъниш на тези, които  пращат писмата и казваш, че такова лице на адреса няма, би следвало в системата да си отбележат и да спрат.

# 37 704
Той и моят в началото като видя малката колко е ревлива и каза,че излиза и ще се върне....когато порасне!🙄 Повечето мъже са егоисти, не се учудвай.
Това с чантата от битака е направо култово! 😂😂😂

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 21:25 от #Frozen#

# 37 705

PeacockLove, защо мислиш някои потребители искат да се виждат всички, които са натиснали бутона "Полезно" ? Точно, за да се обособят групички и да набиват дружно канчетата на потребителите, които не им допадат.

А аз си мислех, че само аз като нова във форума и още незапозната с всички особености не виждам всички, натиснали бутона.

И за да не е спам, оплаквам се от многодневно преяждане и мързел.

# 37 706
Случвало се е да изхвърля чанта. И да ми я донесе купена от битака. Познал я по скъсаното, дето го бил шил, ама не се получило. А познай защо я изхвърлих де... До сега крещях. Сега се умилква... Айде няма да фо мъча предновогодишно...
😂Това ме разби

Дояждам един шоколад и почвам тренировката да топя калории, че като се погледна в огледалото и се плаша.

# 37 707
  • София
И мен. На такъв ще му хвърля всички дрехи, да си ги откупува от битака Joy
За шегата де, иначе сякаш бих избухнала в смях от такава случка. Все си мислех, че познавам плюшкини, ама твоят бие всичко. То и аз си пазя нещица. Копченца, които може да ми потрябват, телчета и подобни джунджурии. Laughing

# 37 708
  • софия
Сестра ми ми донесе сега сладки и чишс и се тъпча като невиждала. Оплаквам се че се обръщам на прасенце.

# 37 709
Е биричка не даде ли? Тоя чипс ще ти присяда така.

Общи условия

Активация на акаунт