Да се оплачем... 2019

• 533 132
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 725
Получавам паник атаки. Не знам какво да правя

# 37 726
Пий вино Hug
Шегувам се
Много е мъчително. Ако можеш да откриеш какво ги провокира?

# 37 727
Дишай дълбоко и гледай да се успокоиш. Ако е необходимо се консултирай с психолог.

# 37 728
Елиминирай причината, причиняваща ги, ако е възможно.

# 37 729
Дишай бавно. Опитай да се разсееш с нещо. Ако ти се намира мента, глог и валериан вземи. Това на първо време. После търси решение. И помни от това не се умира, нищо лошо няма да ти се случи. Ще мине! Hug

# 37 730
Благодаря ви. Знам причината, но тя е страшно глупава и..... Както и да е. Лошото е, че тия успокоителни вече не ми помагат Sad Организма ми се е пренаситил на тях

# 37 731
  • София
Получавам паник атаки. Не знам какво да правя
Не се опитай да ги отхвърлиш, а просто приеми случилото се.
Поговори с психолог, ако се повтарят.

# 37 732
  • Бургас
Оплаквам се, че днес бях на работа с една много тросната и крива колежка, че и уж ме обучава, ама като я питам нещо ми се тросва да не я прекъсвам, че щяла нещо да обърка , а тя реално си виси на телефона предимно. Държи се ненормално с клиентите, все едно са на кафе или пък в махалата. Просто съм потресена, че и няколко дни ще работя с нея. Най-лошото е , че се мисли за много добра и не осъзнава какво ѝ е поведението.

# 37 733
Искам и аз да се оплача при вас от нахални, направо нагли роднини, които само мрънкат, дето си мислят, че всички са им длъжни, защото са с малки заплати, защото само на тях нищо не им стига, защото само на тях все нещо им липсва и не се свенят да искат...ох, не ги понасям...дано не довтасат пак скоро

# 37 734
  • София
Да се оплача от свеки, която за 20-те години, откогато се познаваме, не е пропуснала НГ в ресторант, тази вечер се обади да плаче на ММ да идвала у нас да празнува, защото се изпокарала с дружките си и няма с кой да отиде на ресторант. Чак се опитва да ни насажда вина, че нямало с кой да празнува, и това от човек, който ми заяви, че съм нагла единственият път, когато я помолих да гледа детето да излезем ние да празнуваме с приятели. Не можела да проумее как мога да я моля подобно нещо, то било ясно, че НГ тя празнува навън. 😆 Еми, кой както си постели...

# 37 735
  • София
Няма да спя, изплаших се. Не съм усетила нито онзи ден, нито преди малко земетресенията, ама сякаш ве приближават към София. Благоевград- Самоков - София. И се усилват.  Sad

# 37 736
Мъжът ти да не вземе да я съжали и да я покани все пак. Егати хората-говорят каквото им скимне, а после ги хваща амнезия....Ако си остане една Нова година в къщи, нищо няма да и стане. 🙄

# 37 737
Много мразя земетресения. Като ранен тийн придобих страх, до голяма степен благодарение на майка, при най-малкото поклащане откачаше сякаш светът ще свърши. И аз станах същата паника като нея 😕 ММ например изобщо не го усети последното в 20:00ч, за разлика от мен...

# 37 738
  • София
Мъжът ти да не вземе да я съжали и да я покани все пак. Егати хората-говорят каквото им скимне, а после ги хваща амнезия....Ако си остане една Нова година в къщи, нищо няма да и стане. 🙄
Да бе, точно той й ги припомни думите 😆 А и едва ли иска да посрещне НГ със скандал.

# 37 739
Ей сега и аз се притесних от тия земетресения...ще спя,докато моя е буден и после ще се взирам в бебешока...какви ли не глупости ми минават през главата.
На първия етаж съм и нищо не усещам,а гледам,че са си били силни земетресения и нищо не съм разбрала...

Общи условия

Активация на акаунт