Да се оплачем... 2019

• 533 145
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 770
  • София
Много мразя 31 декември, депресираме. Тамън обяснявах на голямата, която естествено се вълнува, тя ми вика, ти от всичко се депресираш 🙄. На гости сме довечера, ММ се гласи с преспиване, ама аз нали съм една пиячка, та ще си се приберем с колата, но той не знае още. Ядосан е, че днес е на работа.
Пак не можах да спя, а отделно имам 7 работа, нищо не ми се прави.

# 37 771
Всичко взех- плюшкавиците, рогче и сандвич.

# 37 772
  • тук и там
Цял ден ще готварствам-от това се оплаквам.Сами ще сме на Нова година,обаче ще приготвям  много храна-презаредихме се пак.Снощи бяхме на гости на приятели на ММ,обадиха се сутринта и ни поканиха да отидем вечерта.Добре си прекарахме- семейството е много приятно.Преди да отидем- предложих на ММ да  ги поканим у нас да празнуват Нова година ,той-те хората си имали планове най-вероятно.Ами не останах снощи със такова впечатление,но така и не ги попитахме.Много сме загубени...

# 37 773
https://biri-miri.blogspot.com/2013/05/blog-post_15.html?m=1
Тази пробвала ли си? 🤔
Дори аз не успявам да я прецакам. 😜 👀🤣

Тази я правя вече няколко нови години и толкова хвалби съм получавала,няма грешка ✌️

Оплаквам се, че детето спа 6 часа, едва успях да я събудя да яде, бях в паника посред нощ да не се дехидратира, че ме наплашиха, а ММ само ми мрънкаше, че не трябвало да я будя и да й давам да яде в просъница. Аман от мрънканееее

# 37 774
Буди я ако трябва и давай много вода и течности.

# 37 775
Аз пък спрях да бъдя като видях, че не мога. И после приспиването беше зор и се отказах. Чаках го сам да се събуди и тогава го хранех

# 37 776
Цял ден ще готварствам-от това се оплаквам.Сами ще сме на Нова година,обаче ще приготвям  много храна-презаредихме се пак.Снощи бяхме на гости на приятели на ММ,обадиха се сутринта и ни поканиха да отидем вечерта.Добре си прекарахме- семейството е много приятно.Преди да отидем- предложих на ММ да  ги поканим у нас да празнуват Нова година ,той-те хората си имали планове най-вероятно.Ами не останах снощи със такова впечатление,но така и не ги попитахме.Много сме загубени...

Звъннете сега. Смятам, че щом харесвате сдмейството ще ви е приятно. Така и така ще има много храна поне ще е забавно. Не е късно още. Давай, нищо не губиш.

# 37 777
Аз пък спрях да бъдя като видях, че не мога. И после приспиването беше зор и се отказах. Чаках го сам да се събуди и тогава го хранех

Ох, абе то така, ама тя е много мъничка още. Поне да мине 2 Месеца, да качи повечко и тогава да спра да я будя.
Тете, събудих я, нахраних я, не успях да спя повече, ама поне да знам, че е добре.

# 37 778
На Лана бебето е болно ако не бъркам. Може да спи от обезводняване. За лечение на детето ми ММ хич не го и слушам.

# 37 779
Лана, обади се на педиатъра и питай дали е възможно бебето да си прави режим сега. Аз само съм чувала за такива бебета де - които спят по цяла вечер, - моята до късна възраст искаше храна на три часа.

# 37 780
  • тук и там
И аз по тази рецепта я правя.Правя баница веднъж годишно,и не съм добра кулинарка-но дори и на мен ми се получава по тази рецепта.
Елхата клюмнала отвсякъде,висят и клоните и ръси иглички.Обаче ще я разваляме чак след седмица.

yana, снощи бяхме у тях до 1 след полунощ и не ги поканихме..Неудобно ми е да се обаждам днес и да ги питам..

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 10:57 от Kaisia

# 37 781
Тете, не е болна, ходихме на принудително гости и тук се коментираше да я пазим, че да не я разболеем, за щастие не успяхме.

Ема, аз питах, казаха че можело да си прави режим и да не я будя, ама 6 часа ми се видяха твърде много снощи. И отделно че като е на кърма и аз имам нужда да се храни 😁

Оплаквам се и че пак трябва да се готви и да се яде 🤣 чакам ММ да се върне от пазар, бебето спи, идеален момент да го впрегна да готвим

# 37 782
Все така здрава да е ☺
Не съм разбрала пак..

# 37 783
Лана, обади се на педиатъра и питай дали е възможно бебето да си прави режим сега. Аз само съм чувала за такива бебета де - които спят по цяла вечер, - моята до късна възраст искаше храна на три часа.

Голямата дъщеря беше така. Много млка отказа да яде през нощта. Къпането го изнестихме в 7- 7:30, заспиваше в 9 и ядрено оръжие не можеше да я събуди... А малката, пълна противоположност - искаше да яде на 3 часа. А си мислих, че ще е лесно като с кака и... Голямата спокойна, малката ревливо бебе. Порастнаха и двете и сега са коренно различни личности. За режима - голямата си го промени още на 4-5 месеца(много мъничка) - бебе с характер.  Joy

# 37 784
Аз харесвам одринските кори за баница. И преди да я пека сипвам прясно мляко на око,винаги е ок. Но онзи ден правих с други кори,не ги помня какви бяха-ужасна стана. Та от корите също доста зависи.
Оплаквам се,че се разболявам. Схваната съм и носа ми е запушен,подкашлям... Пфууу...

Общи условия

Активация на акаунт