Звездни компромати - Октомври'19

• 259 537
  • 2 980
  •   1
Отговори
# 2 880
Това ли са космическите хонорари? 1000 лв за стори?

# 2 881
Така съм чувала, може и двойни да са.

# 2 882

За Енчев, че е насилник знам по повод бившата съпруга и то на публично място. Така че и да е имала здравословен проблем едва ли е било заради Теди, по скоро заради него.

Мне. Заради целият скандал е. А Теодора беше основен участник в него. Разводът е заради нея и здравословните проблеми започнаха няколко месеца след него. Жената дори живя известно време в Италия, за да се махне от тях двамата. Тя едва ли изобщо съжалява за това, че се е отървала от сегашна позиция на времето, но тогава не беше никак добре. Енчев и Велинова започнаха веднага да се афишират. Още не им беше приключил дори развода. А приказките, които после разправяха по медиите са само за имдж. Този толкова ценен на докторчето имидж.

# 2 883
Е, как нали сега много излиза с думите че всичко изкарва с честен труд и си плаща сама ?
Не е държанка и не е била никога?
Особено с последните си постове. https://www.facebook.com/kalinapaskaleva

# 2 884
Декларират ли ги тези приходи в НАП ?!

Аха, декларират....Joy
Затова и рекламодатели и инфлуенсъри са много доволни едни от други. Може би причината е именно заобикалянето на НАП и ето защо рекламните постове са така да се каже споделяне на личен опит с даден продукт Stuck Out Tongue Winking Eye..не бях се сещала

# 2 885
Добре де, Калина е от хубаво семейство, мой "другар" от Пловдив, лека му  пръст, беше приятел с майка ѝ, имаха добър стандарт, защо ѝ е нужно да се такова за пари? Или за кеф просто?

# 2 886
  • град-държава
И аз знам за Калина, че си има и е от семейство с добър стандарт.

# 2 887
  • Rock & Roll feeling ...
А чатовете на Клина,които показа Вулева, истина ли са ?

# 2 888
Това ли са космическите хонорари? 1000 лв за стори?
Е, според теб малко ли е? Говорим за една снимка с дреха, вода или козметика.
За моите познати 2000 лв на снимка явно е космическо. Simple Smile
А за Николета 20 снимки месечно по 2000 лв = 40 000. Евала! И 20 000 да са месечно - пак евала! Въобще не й е нужно да е нечий ескорт.

# 2 889
Добре де, Калина е от хубаво семейство, мой "другар" от Пловдив, лека му  пръст, беше приятел с майка ѝ, имаха добър стандарт, защо ѝ е нужно да се такова за пари? Или за кеф просто?

Да сте чувала за синдрома “Искам да съм известна”?
Джулиана Гани, например, е доста по-облагодетелствана от Паскалева, но и тя желае да демонстрира и споделя плът.

“Голямата фамилия” на Паскалева имат малкоквадратни апартаменти, нищо повече.

Може ли някой да ми отговори защо се трият мненията ми?

Благодаря

# 2 890
Честно казано очаквах повече като се каже космически хонорар.
Поне 3х- 4 х .

# 2 891
# 2 892
  • на пистата
Кажете за Тоци 😁 и за Бактериева

# 2 893
Поне 3х- 4 х .

Ама нали разбирате, че това е за една снимка. И 5 снимки да пусне за месеца, това са 10 000. За половин час работа. Вие колко изкарвате (а и повечето хора) за половин час?

# 2 894
Поне 3х- 4 х .
Ами всеки определя “космическата” сума по различен начин. Както каза Айс, за нейните познати сумата от 2000 лева може да е много за един пост. Не мога обаче да коментирам точната сума и дали е толкова. Joy Мога да кажа обаче, че цените варират спрямо това колко поста се изискват, в кои социални мрежи, ще има ли допълнителни активации, в които ще трябва да участват “звездите”, кой е продуктът, който ще рекламират и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт