Искам да кажа ... (163) през октомври 2019

• 69 593
  • 1 562
  •   1
Отговори
# 690
Ренко Heart

Мид, браво! А можеш ли да я движиш?

Мони и малчо на Ети утре да са пушка!

Тиква не близвам Mr. Green

Кибича на спортния център, че колежката се разболяла и да я сменя. Сега добре, няма никой, ама дано другото момиченце да дойде към 5, че не ми се говори с хора Grinning

# 691
Привет! Най-сетне да седна. Първа смаяна, но после по задачи, пазар, оставих си и телефона за ремонт. Дадоха ми наличен. Дано не ме забавят много. Изкъпах се и сега пия капучино.Simple Smile

Селесте, да е жив и здрав баща ти! Честито на празнуващите, ако в темата има и други!
Болните да оздравяват! Навън времето е чудесно, радва ме.
Тиква не обичам. Ям я единствено ако е в баница.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 16:26 от Анонимен

# 692
Ейй, вярно, честит Петков ден! Селесте, жив и здрав да е татко ти.

Наистина е страхотно времето, чак ми идва да се пусна по боси крака. Дано по-дълго се задържи топлата вълна, че не ми се прибира още в града.

Казах ли ви, че от живота си при баба котката ми е станала дебела Grinning Отначало си мислех, че е просто пухкава, защото тя е доста космата, обаче като я вдигнах да я нося - ми тя гюле Grinning И сега е на диета, от което не е никак доволна Mr. Green

Какво ще готвите довечера?

# 693
Ренко, не съм разбрала за теб, честито! Много мразя такива коментари и много ме напрягат. Аман от нетактични хора.
Али, аз пък имам обратната драма. Осиновихме Тошко от двора на свекървата, докато тя беше на едно от многобройните си пътешествия това лято. Обезпаразитен е и външно, и вътрешно, яде качествена суха храна и паучове, обаче, освен на уши, на др не расте. Кира, за разлика от него, е доста закръглена и приятна за гушкане. Чакам да се разхлади и ще я направим евнух.

# 694
И аз имам нужда от диета, но все си казвам от утре.Rolling Eyes

Пиле с ориз ще правя. Мързи ме зверски, ама си трябва. ММ се прибира късно, на две места бачка. Понякога се срамувам какъв съм мързел...но сега пък пера, отново..Smiley

Ренко, честито и от мен!

# 695
  • София
Какво ще готвите довечера?
Въобще няма да готвя, ще си хапна кестени, че много ги обичам. Но напоследък риба правих, давам като идея. Сьомга и сьомгова пастърва, заливам със сос от кисело мляко, майонеза, лимонов сок, дижонска горчица и копър и става трепач!

# 696
Аз тиква, разбира се...
И зеле, с месо, пак разбира се

# 697

Али, аз пък имам обратната драма. Осиновихме Тошко от двора на свекървата, докато тя беше на едно от многобройните си пътешествия това лято. Обезпаразитен е и външно, и вътрешно, яде качествена суха храна и паучове, обаче, освен на уши, на др не расте. Кира, за разлика от него, е доста закръглена и приятна за гушкане. Чакам да се разхлади и ще я направим евнух.

Ще дръпне Тошко ако го кастрирате и него. Даже е вероятно да трябва и той да е на диета, че много дебелеят след кастрацията.
Моят Шошко ич не изглежда добре, направо кожа и кости е станал. Обаче яде и е досаден като за трима. На 19 години е вече, знам, че не е вечен ама...

Мериан, ммм супер звучи. В петък ядохме риба, но ще запомня.

Цвети, мерси, ама аз не мога да готвя ориз, винаги става гаден Grinning

За зеле с месо ми е топло още...

Препечени филии ще са, усещам Mr. Green

# 698
Цвети, да ни кажеш после как е реагирал ТМ на новата ти прическа.
Аз за обяд пекох пиле. Имам идея за пица за вечеря, но може и да им се размине.
Селесте, да здрав баща ти! Весел ви празник!

# 699
  • София
Пица без месо разбира се Grinning

# 700
Как обичам зеле с месо...уикенда може да направя. Сигурно ще ви изненадам, но никога не съм опитвала кестени. Не знам дали ще ми харесат. Все си обещавам да пробвам и все забравям.

О, Мари, той ме видя още вчера, но забравих да кажа. Хареса ме, вика, че ми отивало и му харесва повече от черната коса. Имах съмнения, че няма да му допадне, но той си казва открито нещата. Вика- добре ти е така.
А на мен още ми е малко странно като се погледна. Не съм била червена, години наред с тъмна коса. Но се харесвам.Simple Smile

# 701
Честито на имениците днес!
Много хубав Тошко. И моят на глава и уши растеше, след кастрацията се оформи;)
Цвети, опитвай кестените!

# 702
Аз се навивам за диетата на Узунов,обачеее без сладко и тесто-ок. Но без картофи,ориз и плодове... 🥺 Не знам. Може да се пробвам.

# 703
  • Бургас
Мериан, рибата, след даденото овкусяване, на скара или във фурната я печеш?

Довечера май сме на заек. Вчера занесох една тава пълнени чушки в нашите и казах на майка, че нямам никакъв проблем да си ги ям и днес, та не я знам какво е решила.

Цвети, и аз никога не съм яла кестени! Все се каня и си оставам с каненето.

Тиква проядох покрай една сергийка/ количка на Графа. Леле, как ухаеше само. Баща ми пък прояде на стари години, преди това я гледаше с погнуса.

Мид, много се радвам за резултатите ти, браво!

# 704
Ени, и аз така. Без сладко и тестено, все някак си ще си го наложа, но без плодове няма как да стане. И... пак съм качила някой и друг кг, но нещо напоследък волята ми изобщо я няма.
Кестени заобичах покрай свекърва ми. Тя много ги обича и доста често прави, та оттам.
Готвих снощи мусака за днес.

Общи условия

Активация на акаунт