Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 195
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 040
Не знам защо смятате, че залитат по джамиите. И на двете семейства програмата им е предварително определена и съгласувана много преди пътуванията. Никой не ги пита обичат ли джамии и биха ли искали да демонстрират приемственост с Даяна, Чарлс, Камила и т.н. Предполагам, че екип от ПиАр спецове си казва думата, а Форин офис финално определя кое е най-представително и позитивно за Великобритания. И това е. Нито братята, нито жените им имат думата по тези въпроси.
Пък сега на кой какво му се е получило си е лично мнение на всеки тук.
За Даяна и приемствеността - за мен е еднакво добре преценено и за двете двойки. Все пак те са децата на Даяна. Хари има право да и следва стъпките и да тъгува за нея пред камерите толкова, колкото и Уилям. Не е някой самозванец, който се е натресъл в семейството да използва името на Даяна.
Същото и за Мегън, ама била не на място и неподходяща. Ами на място е, човекът се ожени за нея и тя си е точно там, където трябва да бъде. Нито се е натрапила, нито е отишла неканена някъде, напротив.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 17:53 от Анонимен

# 2 041
  • Чужбина

Същото и за Мегън, ама била не на място. Ами на място е, човекът се ожени за нея и си е точно там, където трябва да бъде. Нито се е натрапила, нито е отишла неканена някъде, напротив.
Да бе, не е отишла неканена някъде. Бута се там, където не й е мястото постоянно.

# 2 042
  • Бургас
Матилде на концерт

Стефани -съпругата на люксембургският престолонаследник , на същият концерт

# 2 043
Елеонора, моля те, кажи ми къде Мегън е отишла без покана, натресла се е един вид? С линкове и фотографии, моля. Говорим за кралските събития, нали, не за друго.

# 2 044
  • Чужбина
Елеонора, моля те, кажи ми къде Мегън е отишла без покана, натресла се е един вид? С линкове и фотографии, моля. Говорим за кралските събития, нали, не за друго.

Изгониха ги "учтиво" от градинското парти на Чарлз, щото не трябваше да са там.

# 2 045
Не само не ги изгониха, но и ги посрещнаха с усмивки и целувки. Та даже и реч имаха. Това го пише в анонса на твоя клип.
Това парти го помня прекрасно, защото роклята на Мегън от там ми е много любима.
Аз спирам дотук. Да не досаждаме на съфорумките, че ставаме смешни и двете.

Лина, Матилде с първата рокля много ми харесва, супер оригинална е.

# 2 046
  • Чужбина
Това парти го помня прекрасно, защото роклята на Мегън от там ми е много любима.
Аз спирам дотук. Да не досаждаме на съфорумките, че ставаме смешни и двете.
Те не трябваше да седят в градината. Не ти ли направи впечатление, че трябва да се махат?

А какво ще кажеш за ето това:

Или отричаш, че са някъде, където не са желани. И не, не са желани. И да, Уилям не може да я гледа.

# 2 047
Хайде, че ако не беше една друга американка сега нямаше да се пъчат толкова Мантбатън-Уиндзор.
Визитите на кралското фемили на места,  където с години са "помагали" на местните да се спасят от разни вредни и гадни природни богатства и така лееекинко са ги колонизирали са ми ужасно нагласени и позьорски.

# 2 048
Изгледах клипчето. Не видях да ги гонят. Чарлз и Камила се сбогуваха и май си тръгнаха, а Меган и Хари се прибраха вътре. Нещо не можах да зацепя проблема. Нали е градинско парти, защо да не са в градината? 😂😂😂

На втория клип са объркали входа, така ли?

Отношенията им с Уилям, Кейт и пр. няма какво да ги коментирам. За сега положението е разказ по картинка.😀

# 2 049
Някой може ли да ми каже какво толкова си говорят на този клип, че нямам звук и не разбирам всичко, което се случва?

Пп Точно мисис Симпсън им е в очите и няма да допуснат някоя друга американка да се пъчи напред и да има думата, за каквото и да е.
Както направиха всичко възможно повече никоя аристократка с влиятелно семейство да не им мъти водата като Даяна.

# 2 050
  • София
Явно Хари е трябвало да прознесе речта си вътре и да го предават на екран...в никакъв случай в градината...

Аз пък виждам как Уилям се усмихна на Мегън на клипа...а пък за разговорите така и не дочаках транскрипт.

# 2 051
  • Чужбина
Някой може ли да ми каже какво толкова си говорят на този клип, че нямам звук и не разбирам всичко, което се случва?

Вторият клип трябва да се слуша с много силен звук и с много добри слушалки. Иначе ще чуеш само това, че накрая Уилям казва, че искала да е на снимките:

2:07, Charles turns all the way round to Meghan, and importantly, away from the Queen, to say "Just come back a bit". Meaning, (in pre-nineties upper class) 'Just stay back a bit" . He was trying to help her. But he felt she really needed some restraining, otherwise he would not have left the Queen waiting to the point where she directly turned her head behind her to see where he was at 2:09.

2:11 William says "Not allowed" - not barked, just said. After which Kate laughs widely at something Camilla's said to her

2:20-2:33 Camilla saying something lengthy and quiet to Kate which makes her again laugh widely

2:24 Camilla talking to Kate says "It's really worse of her" (werf? perhaps it's an acronym? but the "of her" is very clear) while pretending to be talking about the exhibition by pointing to it, to which Kate responds, with a wide smile, "It IS."

2:36- Camilla raises her eyebrows and put her hands behind her back to ask William a question

2:41 - William answers "She doesn't, no." Then, soft voice, "She wants the attention." To which Camilla responds with a wide grin. The William says "Wants to be seen in the pictures" To which Camilla responds "Ughhhmm"

2:44 The clapper sound for them all to head in immediately followed by Camilla saying "It's SO awkward." To which William replies "I know."

The issue wasn't walking past the table- they weren't supposed to enter that room at all. The walk through was only for heirs so they should've gone through another room- where Andy, Anne, and the rest of the went through.
That's why you hear Camilla saying its awkward- bc Charles had to tell her to stay back. And Will saying she wanted to [be in the room] to have her picture taken. There weren't cameras or video crews in the room the non-heirs went through.

# 2 052
Това не е транскрипт на казаното от когото и да е, уви.

# 2 053
Транскрипта от кой се пише?

Хари не ги ли е знаел тези неща? Неприятна ситуация.

# 2 054
Мдааа, и аз не забелязах да ги гонят. Специално ги насочваха от групичка към групичка в градината, за да им представят гостите. После се договориха за нещо с Чарлз и Камила и ги насочиха към сградата.
Въобще, малко в повече идват претенциите за запознатост с кралския протокол на нашенските гражданчета/селянчета. Дори да допуснем, че повече го чаткат от Мегън, ама и от Хари ли Joy

Тити, нали трябва често да напомня за себе си семейството. И полезността си да подчертава от време на време. Иначе вярно ще ги изгонят поданиците, за какво са им.

Общи условия

Активация на акаунт