Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 808
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 360
Никой не се прехласва, просто се опитваме да анализираме ситуацията отстрани. Ние сме наблюдатели, не сме засегнати по никой начин.

# 3 361
Никой не се прехласва, просто се опитваме да анализираме ситуацията отстрани. Ние сме наблюдатели, не сме засегнати по никой начин.
Напротив ,повечето коментират с такава омраза Мегън,като,че ли им е отмъкнала собственият принц,и всички специалисти по протокол,ама нищо де те англианите протоколно ни обиждат,явно не само Мегън им е трън задника!

# 3 362
  • Чужбина
Толкова са фалшиви всички,начело с послушница Катерина ,че не мога да повярвам ,как им се възхищавате?!
Амон_Ра, мисля, че интерпретацията за възхищението не е коректна.

1. В момента, това е скандал в кралското семейство, какъвто не е виждан от времето на Фърги.
2. Интересът към ситуацията се дължи най-вече на интерес към това, как действа Фирмата, а не на интерес на някаква Марийка, Иванка, Маркъл или нещо от този род.

Също така, мисля, че малко хора знаят или осъзнават, че Фирмата храни пресата с информация. Royal sources е именно това - Дворецът пуска информация на пресата съвсем съзнателно и умишлено.

Много интересно написана статия в Сън:
https://www.thesun.co.uk/news/10199573/harry-william-feud-meghan … d-prince-charles/

Чарлз бил много ядосан заради разпрата м/у двамата му сина.

Чарлз се бил притеснявал за малкия си син по начина, по който се притеснявал бил за Даяна (тук се загатва психическото състояние на Даяна).

Това била най-голямата криза, която удря кралското семейство от години.

Отново се повтаря, че Уилям бил казал, че брат му е fragile (да се разбира, че Хари не е много добре).

Кралските източници искат да подчертаят, че Кралицата искала двамата братя да оправят отношенията си. Разбира се, искат да знаем, че изказванията на Хари и Маркъл някои могат да ги приемат като директна атака с/у Кралицата.

И цитат на Дворцовия източник:

Цитат
“To do it to your brother is one thing. To do it to your father and paymaster is a completely different matter altogether.”

Цитат
Да го правиш с брат си е едно. Да го правиш това нещо с баща си и (забележете само!!!) с оня, дето ти плаща (един вид, с ръката, която те храни), е съвсем друго нещо

Също така се споменава, че Хари смята, че те двамата с Маркъл не получава същата подкрепа от Кралското семейството, каквато получават другите (да се разбира, че не получават толкова пари).

Цитат
A Buckingham Palace spokeswoman said they will not comment on private family conversations.

Говорителят на Бъкингамския дворец казва, че няма да коментира частните разговори на семейството.

Цитат
““The Queen, with the support of Prince Philip, turned it from a medieval organisation to a modern one. The Sussexes might think they have changed everything but they have only been around five minutes.”

Ей това просто ме уби:

Цитат
Кралицата, с помощта на принц Филип, е онази, която превърна Кралското семейство от средновековна организация в модерна такава. Съсексови може и да си мислят, че са променили всичко, но те са тук от около 5 мин.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 14:33 от Eleonora_27

# 3 363
Елеонора, много интересно!
Накрая верно ще се окаже, че на Харко си му има нещо и заради това са го изоставяли предишните му приятелки.

# 3 364
Не знаех ,че между двамата братя вече е възникнал цял конфликт, което е лошо за Харко и половинка.
В обикновените семейства, когато се появи конфликт между децата  се гледа кой е виновен.
При тези не е така. Там вината е само въпрос за академичен спор. Иначе се гледа кой е по-важен и се взима неговата страна.
 Навремето Чарлз беше изцяло виновен за разпада на брака, но накрая на Даяна взеха титлите, децата и й хвърлиха някаква мизерна сума. Елеонора, мисля, че ти беше пуснаха информация, че Чарлито печели по 21 милиона на месец от разни наеми и други пера, а на Даяна даде около 15 милиона при развода. Дори по-малко от това, което взима за 1 месец! Накрая излезе, че Даяна е виновна и наказана, не мъжа й. Защото той е важен много повече от нея.
Ако трябва да се избира между двете момчета, Уилям печели. Той е престолонаследника.Като се има предвид, че и двамата Съсекови се излагат отгоре на това, какво да кажем.
Сигурно ги пращат в Америка да се успокоят и да размислят. Много зависи как ще се държат и какво ще говорят там. Ако седнат да се оплакват на диванчето на Опра, свършени са.Дано имат по-умни съветници и да ги слушат.
Пп А Харко си му личи, че не е хич наред. Тази актриса трябваше хитро да го води в правилната посока, пък тя рече да се изживява като кралица. ooooh!
ПП Прочетох пуснатото от Елеонора. Ето, че Чарли вече взима страната на Уилям. Притеснява са за налудничавия си син. Навремето се притесняваше така и за майка му, преди да я отстранят. Разводът на фирмата с Харко ще е по-различен, но  за него ще е изпадане в последна глуха Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 14:31 от Ън

# 3 365
  • Чужбина
Елеонора, мисля, че ти беше пуснаха информация, че Чарлито печели по 21 милиона на месец от разни наеми и други пера, а на Даяна даде около 15 милиона при развода.
Не съм аз, Ън-че.

Аз не им вярвам на сумите, дето ги показват у пресата. Не че пресата лъже, а източниците, които подават тази информация на пресата, лъжат.

Елеонора, много интересно!
Накрая верно ще се окаже, че на Харко си му има нещо и заради това са го изоставяли предишните му приятелки.
Евана, това иска Дворецът ние да си мислим. Дали е така, аз не мога да кажа.

Но Дворецът ще се опита да го изкара Хари не много добре, т.е. завоелирано го казва. А това може и да е, може и да не е вярно.

Моето мнение (на лаик), е, че Хари е мноооооого тъп, и Хари се сърди, защото си мисли, че на него му се полага повече, отколкото му се дава. Затова са тия челни стойки у пресата. Със сигурност има много неща, които ние не знаем, и може би ще се разберат след много години, както стана при останалите скандали с Кралското семейство.

# 3 366
Това в разликата между това да се омъжиш за принц и Иван Иванов.
Ако се омъжиш за Иван, двамата създавате едно ново семейство с вашите правила и бъдещи традиции. Страхотно е той да обича тъща си и жената да пие кафе на сладки приказки със свекървата, но и да не стане... Ами, не е станало, голяма работа.
Като се омъжиш за принц, влизаш в кралското семейство с всичките им традиции  и техни правила, които ги правят институция от векове. Нямаш избор. Ако тръгнеш да променяш монархията, най-вероятно ще те пляснат през ръцете.

А Чарлз дано се притеснява за синовете си повече, отколкото се е притеснявал за бившата си жена, понеже той е имал огромен дял в проблемите и.

# 3 367
  • София
Не че пресата лъже, а източниците, които подават тази информация на пресата, лъжат.
Имаме новина! Open Mouth

# 3 368
  • Чужбина
Не че пресата лъже, а източниците, които подават тази информация на пресата, лъжат.
Имаме новина! Open Mouth

Grinning И тя е?

# 3 369
Вратовръзката на Фелипе от последната снимка- твърдо не! Интересна е идея за цветни обувки.

# 3 370
Според мен никакви ментални проблеми няма Хари. Той просто не е безскрупулен, като "величията", по-емоционален е, което не го прави луд.

Това, че не е съгласен с всички действия на РФ и си казва какво не му харесва, също не означава, че е ментално зле.

А  РФ и луд може да се опитват да го представят, защото това са безсърдечни хора и за тях неговата емоционалност е странна. 😁

Чарли миличкият се бил тревожил за Даяна. 😂 Ами да не беше започвал да й изневерява с онази парцалка, още от първия ден след сватбата. Егати наглеца, че има и претенции, че Даяна била емоционална. Защото жената преживяваше униженията му, за разлика от него, на който хич не му пукаше. 🙄

# 3 371
  • Чужбина
Чарли миличкият се бил тревожил за Даяна. 😂 Ами да не беше започвал да й изневерява с онази парцалка, още от първия ден след сватбата. Егати наглеца, и има претенции, че Даяна била емоционална. Защото жената преживяваше униженията му, за разлика от него, на който хич не му пукаше. 🙄

Лили, Даяна наистина имаше психически проблеми. Това е известно за Спенсърите.

# 3 372
  • Down south
Това в разликата между това да се омъжиш за принц и Иван Иванов.
Ако се омъжиш за Иван, двамата създавате едно ново семейство с вашите правила и бъдещи традиции. Страхотно е той да обича тъща си и жената да пие кафе на сладки приказки със свекървата, но и да не стане... Ами, не е станало, голяма работа.
Като се омъжиш за принц, влизаш в кралското семейство с всичките им традиции  и техни правила, които ги правят институция от векове. Нямаш избор. Ако тръгнеш да променяш монархията, най-вероятно ще те пляснат през ръцете.

Именно!
Снощи се опитах да обясня, че включвания от рода "Аз щях", "Аз, ако бях бременната,  нямаше да опитам фурма" и пр. са неуместни, защото доколкото знам, нито една не е омъжена за принц и няма нужда да спазва протокол.
Замели са ме.

В крайна сметка, казаното от теб се припокрива с моето мнение. Ако си никой, можеш да живееш, както желаеш, ако обаче се превърнеш в някой,  има дузини правила и от теб се очаква да ги спазеаш.

# 3 373
Елеонора, смятам, че на всеки човек ще му се разклати емоционалният свят, ако скоро след сватбата разбере, че половинката му си има любовница. Освен това целият свят знае това, но на него не му пука и си продължава да я унижава с онази боклучка.

Странно е да изберат жена за Чарли, която да идва от семейство, в което да има психически проблеми. Те се наследяват, ако не се лъжа. Не съм чела такава информация, може и да е истина, но ми е странно да допуснат такъв брак.

# 3 374
  • Чужбина
ПП Прочетох пуснатото от Елеонора. Ето, че Чарли вече взима страната на Уилям. Притеснява са за налудничавия си син.
Най-интересното в случая е изречението, че някои могат да приемат поведението и изказванията на Съсекс за директна атака с/у Кралицата.

Това е абсолютно директна заплаха, ако разбираш, какво имам предвид.

Според мен, Роял фемилито мобилизират адвокати, за да се предпазят от атаката на PR фирмата на Маркъл. Маркъл неслучайно нае точно SS, фирма, известна с Уйнстийн, както и с подкупване на разни хора, а и с други гадни неща.

Маркъл нае и супер свирепи адвокати преди няколко седмици. Това е война, откъдето и да го погледнеш.

Някой знае ли, кога Маркъл нае SS?

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:41 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт