Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 622
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 555
Мегън май не е вегетарианка, а още по-малко веган. От къде се появи това твърдение?...
От тук:
https://www.besthealthmag.ca/best-you/yoga/meghan-markle-the-beauty-of-balance/
I try to eat vegan during the week and then have a little bit more flexibility with what I dig into on the weekends.
Много хора  по-голямата част от менюто им е веган ,но не са се обявили за вегани.Та къде Меган е заявила,че е веган?

# 3 556
...А, ясно, не е казала, че е веган, просто консумира по-малко животински продукти Simple Smile
Е, не е казвала, че е веган, само че опитва да яде вегански през седмицата.
Хем не ти стиска да си веган, хем е хубаво да се правиш на такъв.

# 3 557
  • Bristol
...А, ясно, не е казала, че е веган, просто консумира по-малко животински продукти Simple Smile
Е, не е казвала, че е веган, само че опитва да яде вегански през седмицата.
Хем не ти стиска да си веган, хем е хубаво да се правиш на такъв.
Това е нейната си диета и не твърди, че е вегън. Аз примерно считам, че консумация на месо всеки ден не е здравословно и гледам да имам разтоварващи вегетариански дни. Но считам, че и тотално без месо не е ок. Не е до нестискане, а по-скоро лично усещане, какво е ок и какво не да консумираш Simple Smile

# 3 558
Онзи ден тези кичури бяха по-дълги.
По-груб и грозен кок не съм виждала върху кралска особа. Само една забучена пръчка в кока липсва.
Има толкова нежни кокове, това е просто ужас.
Целият тоалет е нов. От обувките до пръстените. Май приключи с повтарянето.
Интересно ще е да видим снимка отзад, но не намирам.

# 3 559
  • Чужбина
След като видях миналата седмица, как изглежда отзад, не желая да а видя пак, честно казано.

Тя още преди си е била едра отзад:

# 3 560
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
След като видях миналата седмица, как изглежда отзад, не желая да а видя пак, честно казано.

Тц, точно пък на тази снимка едра жена не виждам. Нормално дупе, не е кльощава или болезнено слаба, но в никакъв случай "едра".

# 3 561
  • София
Мисля си колко добре би се получила комбинацията с този пуловер и зелената кожена пола...
Но пък Дейлито небрежно отбеляват, че Хари я е докарал с електрически автомобил Joy

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 16:55 от Lana

# 3 562

Говорех за кока. Със същата пола, но друг цвят и подобен кок е била и преди. Ще е интересно да се сравнят коковете и косите.

# 3 563
  • Чужбина
Но пък Дейлито небрежно отбеляват, че Хари я е докарал с електрически автомобил Joy

Дейлито не бяха ли лъже-медия?

Wink

100% тази кола не е електрическа. Дейли нарочно са го написали.

Със същата пола, но друг цвят и подобен кок е била и преди. Ще е интересно да се сравнят коковете и косите.

Няма снимки точно на тила. Има в профил.

# 3 564
А те не можаха ли пеш да стигнат до събитието? Нали с автобус са им докарали делегатите до Уиндзор.

# 3 565
Пъне да се прави като една от народа Мегана.

# 3 566
Пуловер,пола и обувки в почти еднакъв цвят,дори и хубав,е скука.
На събитието имаше хора с блузи,но тя присъства като официално лице и специален гост някакъв.Пуловер с в-образно деколте си е спортен и ежедневен,вижте как Харко се е барнал в костюм,не е с дънки и тениска.Пуловерчето загащено в полата,за да подчертае корема.Краката й са както винаги клечки,като цяло е отслабнала,вкл.и в лице.Отново мазни пирги,кокът е висок и очевидно попълнен,защото няма как  два косъма да станат двеста за нула време.Отива й висок кок,даже повече от нисък.Имам чувството,че косата й е винаги немита и мазна.Не знам защо се получава така.
Като цяло не е зле,но и нищо особено не е.Но тъй като рядко е за хвалене,та се хващаме за всяка възможност да кажем нещо хубаво,дори и да преувеличим.
Хич не изглежда като ревала в домашни условия.

# 3 567
  • София
А не знам, нали не лъжели медиите, а "доносниците" им Wink

Бабет преди 2 дни, с необичаен за нея десен. И обувките ми изглеждат нови Simple Smile Явно се е поддала на модернизацията на Хари и Мегън JoyJoyJoy

# 3 568
  • Чужбина
А не знам, нали не лъжели медиите, а "доносниците" им Wink

Няма значение, кой е. Нали не четяхте Дейли и Дейли не било достоверен източник на информация.

Дейли още от началото на годината каза, че братята са скарани, но фенките на Маркъл и досега отричат, щото това не може да е вярно.

Ама какво се чудя аз ..., след като дори СоХо-то го изкарахте конспиративна теория. Не лично ти ...Hands V

# 3 569

Общи условия

Активация на акаунт