Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 355
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 600
Пиенето не прощава... 😔

# 3 601
Мерси, Аурора, че пресъздаде най-точно какво каза Пепе Simple Smile

според мен жената е на ръба на нервна криза, да й дадем няколко седмици почивка

# 3 602
Гледах го и аз. Тъжно ми стана. Явно не тя е тази, която е инициирала раздялата. Дожаля ми.

# 3 603
Идвам от лайфа на Пепе в Инстаграм и аз. Изглеждаше ми измъчена на мен и на път да се разплаче на няколо пъти.
Половината не чух, и не видях защото малката ме разсейваше. Нищо де.. ако някой може да разкаже по-подробно, ще чета и аз.

*Видях подробния разказ, мерси.
Честно да си кажа, като дете на разведени родители, мога да си представя емоциите от самия факт, че започва развод. Независимо от това дали са с нови партньори или не, дали тя, той или двамата са “виновни”, самия процес е доста гаден - за децата най-вече, но си личи, че не е окей психически тя, колкото и да се усмихва. Развеждат си се с Филип датски, каза го в прав текст поне този път, без да върти с преконструкторирането. Simple Smile

В Дания е 00ч, както при мен в Малта, та не е много късно, все още.
Ще ми е интересно иначе да видя такова видео за причината в бъдеще, чисто и просто поради факта, че и аз съм във връзка/омъжена/ за чужденец и ми е интересно освен културно или битовизми, какво може да е довело до тяхната раздяла.

*Лайфа приключи към 0:10ч.(1:10в БГ)

# 3 604
Те няколко човека и казаха пак да си погледне видеото с Филип и, че сама си преиначава думите.
Звучеше направо сякаш сме и длъжни понеже си подбирала аутфитите и видиш ли колко много правила за нас??!?
Пийнала си беше това е ясно.
Когато не искаш да те обсъждаш не си развяваш долните гащи. Тя ни "взе" в най-личните си моменти и после "ама уважавайтеми личното пространство!" Хайде нема нужда. Когато както и изнася.

# 3 605
Пепе си е истеричка. И с това трескаво търсене на внимание, няма как да има до себе си стабилен мъж. На това може да издържат само инфантили като Филяка. Това не е уравновесена жена.
Ето колко е зависима от публика, след като не закъсня с драмите около преструктурирането. Даже гледа на това като бъдещ пълнеж за влог. Иначе хората се интересували - ами хората винаги ще си завират носовете там, където не бива, ама още по-жалкото е, когато имаш нужда от носовете на тълпата в живота си.

# 3 606
Докато се четкате за Елица имаше 20 мин  лЯйв в профила на Пепка.
Накратко, стига сте я питали разделени били. Имали си причина. Стига хейт и ровене, те нищо, че са популярни личности техния личен живот си бил техен. Пък да сме оценявали, че заради нас правела всичко. Не сме разбирали ама тя подбирала аутфити и гримове заради нас (???!!?). Децата да бъдели щастливи е най-важното, но не и било лесно и се разрева накрая.

Ами да спира с видеата и с кикерченето в инстаграм и да си гледа живота! И без друго вече се изчерпа...
Но тогава идва въпроса, от къде ще идват парите...

# 3 607
Да, Пепе е много странна, хем да я оставят на мира, хем ежедневно е front and center в Инстаграм и къде ли още не.

# 3 608
Ами да спира с видеата и с кикерченето в инстаграм и да си гледа живота! И без друго вече се изчерпа...
Но тогава идва въпроса, от къде ще идват парите...

Има сайтове за търсене на работа. Истинска работа. Ама тя Пепето е над тези неща, никога няма да й се наложи да влиза по тези сайтове, защото вече е във висшето общество , няма как да работи истинска работа. То истинската работа е унизителна за човек, вече влязъл в хай сасайътитУ...

# 3 609
Пепе освен че и личи, че е на ръба и почти се разплака няколко пъти, също толкова повишаваше и тон и едва се сдържаше да не се развика.
Щеше да ми е много мъчно за нея след днешния лайф, ако не беше наговорила онези неща, ако не беше правила кампания, ако не се беше давала за пример и ако не си продаваше семейството. В момента я удрят по болното място, както тя удряше преди половин година.
При мен също беше 00:00 часа като гледах лайфа и. Не виждам как това променя факта, че 1 часа в България е странен час да кажеш нещо на публиката ти, която в голяма част се състои от деца, които питат можеш ли да си имаш нов мъж. Не мисля, че е случайно.
Изключително грозен коментар към българската и публика, че “особено ние в България...”. Не знам как е щастлива в такава държава, живееща сред българи и тяхното мислене. Тя най-вероятно е изключението от правилото. Чудя се какво ли си мисли датската рода за дори евентуална идея да им гледат децата през седмица... или в този случай не сме такива захлупени българи.

# 3 610
Сега си давам сметка, че Зорка излезе умна и си би шута навреме.Joy Че както не търпи ктитики...
Пепа е объркана изначално. Не знам кой
изобщо я гледа насериозно, все още. Тези датски мъже много кофти, излязоха, брех. Единият инфантил, другият отявлен деспот. А тези двете като коне с капаци, ама нали да са с чуждоземец😅

# 3 611
  • София
Ами, да се хваща на работа и да си обира парцалките от инста, фейса, тубата и където още се подвизава. Ще е много изненадана от спокойствието.

# 3 612
"През последните няколко месеца преструктурирахме семейството си, осъзнахме, че сме щастливи в различни държави, бавно и постепенно започнахме да се отдалечаваме". По принцип не е лошо като правиш такива изказвания, да помниш какво си казал. Като цяло не си длъжна да даваш обяснения изобщо, но след като си си монетизирала канала и в общи линии личния живот, недей да се чудиш, че всички те съдят. Особено след като ти самата си си разказвала от-до връзката, забременяването и т.н. и на халос изтръска една торба простотии няколко месеца по - рано и осъди без даже да се замисляш, незнайно колко жени.
И за жена, която се снима с отворени крака по време на раждане, изглежда смехотворно да си придаваш важност на селебрити и да имаш претенции при положение, че дори в конкретния момент заставаш пред камера да се обясняваш.
За мен една абсолютна абдикация от канала и цялата публичност щеше да бъде доста по- интелигентен начин да излезе от цялата тая кочина. Тогава и всичките ритарди, които я гледат и пишат безумни коментари под профила на Филип може би нямаше да ги има, защото целият тоя цирк е никому нужен.
Колкото до полезността...и "това го правя за вас" всеки път ми идва да се гръмна като го чуя. Какво правиш за нас, по - точно?! Договорите или хонорарите?

# 3 613
  • Варна
В крайна сметка Пепе каза ли, че се развеждат? Аз все се надявам да има вариант да се разберат. Според лайфа, Филип ли я е зарязал или? Супер странен час за лайф в Инстаграм..

# 3 614
Еееее....  как изпуснах,Пепе.Хем по това времегоре долу  бях в инстъграм.Защо ,не ме е уведомил за лайфа й,исках и аз да го гледам.Явно е пийнала и е събрала смелост да говори по тази тема.Жалко е ! Ма и ние като зрители си прекаляваме на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт