Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 355
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 585
Ейй, голям трън ви е Елица значи!

Къде го видяхте това парадиране? Живяла съм в Копенхаген и всяка година прекарвам поне месец там - не виждам с какво парадира. Готви и ядат вкъщи, посещават нормални заведения, а не Мишлен ресторанти, облича се с напълно нормални марки - асос, зара, манго. Разкрасителните процедури са скъпи там, но тя си ги прави сама. Живеят под наем, делят си сметки.

Работи момичето повече от Ивана, Валери, Пепе, Галкамалка и другите. Кажете си, че й завиждате и имате двоен аршин, недейте през 10 дена да пеете старата песен на нов глас. Или подредената й кухня е знак на личностно подтискане и угодничество към деспотичния й мъж ;д ;д :Д

# 3 586
https://www.instagram.com/p/B4HN2dbDSEH/ Вие гласувахте ли момичета,важно е и инстъграм,да си има кмет.Какви времена настанаха ,само :Д .

# 3 587
Не разбрах само, за какво трябва да и завиждаме на Елица? Thinking

# 3 588
Работи момичето повече от Ивана, Валери, Пепе, Галкамалка и другите. Кажете си, че й завиждате и имате двоен аршин, недейте през 10 дена да пеете старата песен на нов глас. Или подредената й кухня е знак на личностно подтискане и угодничество към деспотичния й мъж ;д ;д :Д

Какво работи? Аз не разбрах честно казано какво работи. Прави някакви снимки на костюмите на Бърч, нещо като фотограф, ама не точно. Измислена занимавка, спусната от господин Бърч, за да каже, че работи в компанията на приятеля си и да си мисли, че има много динамично ежедневие между купуването на палитри и джунджурийки. Абсолютен кукловод е Бърч.

# 3 589
Докато се четкате за Елица имаше 20 мин  лЯйв в профила на Пепка.
Накратко, стига сте я питали разделени били. Имали си причина. Стига хейт и ровене, те нищо, че са популярни личности техния личен живот си бил техен. Пък да сме оценявали, че заради нас правела всичко. Не сме разбирали ама тя подбирала аутфити и гримове заради нас (???!!?). Децата да бъдели щастливи е най-важното, но не и било лесно и се разрева накрая.

# 3 590
Пепе с култов лЯйф в Инстаграм.
Не и уважаваме личното пространство, тя никъде не е казала, че причината за разконструирането е, че са щастливи в различни държави, виждаме само пет процента от връзката им.
Няма да отговаря на въпроси и е много добра в това да не чете негативни коментари.
Нито дума за това, че преди няколко месеца даваше акъл на поразия за семейно планиране. Живота се бил променял. Не се учудвам, тя и тогава твърдеше, че не сме я разбрали.
Не и се занимава да прави видео по темата, но иначе ТЕ всичко правели за нас.
Много стратегически избрано време за лайфа - един часа българско време, имаше 600 човека, които я гледаха. По-малко хора, по-малко въпроси. Един човек е казвал, че няма човек, няма проблем.

# 3 591
  • София
Е това си е стар номер- измисляш задължения на жената, че да е постоянно заета и на пета.

Btw, излизат ми някакви лайкове и като ги цъкна, все към оня пост с пилето водят. Нямах представа, че има толккова много хора, които четат темата. Дори такива, които никога не съм срещала да пишат тук Simple Smile
55 човека, от които поне 20 изобщо не са се вясвали. Популярни сме, момичета Laughing

# 3 592
Звучи като Пепе да е прекалила с питиетата тази вечер...

# 3 593
Как никой не е коментирал още лайфа на Пепе? Току-що свърши, не знам дали ще го запази. Разплака се и каза, че всички въпроси и коментари, които получава на лично съобщения я нараняват и това, че е споделяла много от живота си с нас, не дава право в такъв болезнен момент да й се рови в раната. Каза, че е тежък момент за всички и това, че е снимала хубавите моменти, не значи, че сега трябва да снима и лошите и да говори за тях, защото всеки знае, че животът не е лесен и тя не е тази, която трябва да ни учи на това.

Каза също, че това с различните държави не е било причината за раздялата, а факт, че всеки се чувства щастлив на различно място. Каза, че сега не й се снимат видеа, но някой ден, когато преживее всичко, може би ще направи видео и ще ни разкаже какво се е случило и какво е научила от него.

# 3 594
  • София
Къде е това?

# 3 595
Няма го вече, не в запазен.

# 3 596
  • София
Ама в youtube ли по принцип?

# 3 597
Инстаграм.

# 3 598
Пепа си беше направо страшна 🤭 мислех, че ще ме шамароса през екрана. И как лъже и преиначава безумно😬

# 3 599
Ех, изпуснала съм го този лайф.. Жал ми е за нея.. Сама допусна целият й живот да стане публично достояние. Въпреки всичко всяка раздяла е болезнена и си личи, че страда. Дано се възстанови бързо.

Общи условия

Активация на акаунт