Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 364
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 570
Не учи,не гледа деца..не може да издържа сама ..ми държанка си е 😂.
Еми, не знам,но предполагам.Познавам достатъчно хора в чужбина(и близка и далечна) ,на ясно съм с много неща(цени на елементарни разходи).И заплащане на фриленсъри на час за различни услуги.Не е трудно да сметнеш 2+2 😛

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 23:49 от MyPlace

# 3 571
Скрит текст:
Следя Елица уж отдавна, но нямах представа, че е била с по-възрастен спонсор/благодетел. Колко по-голям е бил от нея и има ли някъде снимки или стари клипове, където го споменава? Или връзката е била тайна?
Относно коментарите за зъболекаря, фризьора и маникюра смея да кажа, че аз също живея в чужбина, мога да си позволя да ползвам такива услуги тук, но в България самите специалисти са в пъти по-добри (от мястото, където живея аз). Затова винаги когато се прибирам съчетавам нещата и ходя в родния си град.
Мисля, че е нормално двама души, които са в сериозна връзка и живеят заедно, независимо дали са женени или не, да си помагат финансово. От личен опит мога да кажа, че намирането на добре заплатена работа в чужбина е трудно, независимо от образованието и опита.
Възрастен доста от нея, но запазен. Измъкнал я, прибрал я, направил и уж някакво бизнесче, понеже Елица си спомням беше млада, не повече от 20 и малко, без стаж, нищо. Водеше я, също.Та, тогава тя е нямала нищо, като финанси, та за някакъв скандинавски модел, който твърдите, че спазват с новият, нещо не ми се връзва. По-скоро е деспот и особняк, какъвто аз го виждам. След раздялата изтри влоговете с първият. Търсила съм ги.
Да, ще се повторя, няма лошо, двама души да си помагат. В нейният случай е поредният. Дано последен, че съвсем ще ми падне в очите.

Мерси за инфото! Разбрирам какво имаш предвид. Аз си мисля, че тъй като реално Елица никога не е имала истинско, сплотено семейство (поне доколкото помня не се разбира с баща си и не е особено близка с брат си), сега се е вкопчила в донякъде в идеята да бъде перфектната жена и домакиня за Майкъл. Може би ѝ е тежко, може би смята, че без него ще е отнова сама и прави всичко възможно да задържи това семейство, което за нея е някакъв вид идеал.

# 3 572
И предния път, и сега се прави съпоставка между Валери и Елица.

Валката не е ли държанка и не парадира ли с гримчета, парцалки и почивки?!

# 3 573
И предния път, и сега се прави съпоставка между Валери и Елица.

Валката не е ли държанка и не парадира ли с гримчета, парцалки и почивки?!

Е тя е природно простовата някак..там даже не е интересно да се коментира.

# 3 574
 Там изначално, средноинтелегиентен човек над 20 години не може да се задържи, какво да коментираме?

# 3 575
Ами...като "клакьорка" на Елица съм длъжна да се включа 😂
Мине се, не мине и се завърта същата плоча - мяука, меркантилна, Бърч - тиранин, тогава и аз ще си въртя моята касетка. Чудесна, хармонична двойка, може да се оженят, може и да се разделят като милиони двойки по света, което не означава, че не са се обичали и не са били щастливи.
"Обожавам" логиката - двойка от 3 месеца прави сватба - о, те са семейство, жената може да му харчи парите, законно е; двойка от 10 години без брак - меркантилен търтей, как ще си делят разходите, я, цялата сметка.
Искам да се оженят, само защото на някои им прозира чувството за превъзходство, защото са получили един пръстен и ехидно подхвърлят "Е, дано доживеем сватба", няма лошо щом ги кара да се чувстват по-високо.
И, о, чудо има жени, които са семейно ориентирани - готвенено, чистенето, създаването на ют им доставя удоволствие, това не означава че гонят брак или се подлагат на мъжа, просто го носят у себе си.
Кухнята и била по конец равно на страхува се Бърч да не я зареже, ха-ха.
Едно хубаво и нежно момиче, изстрадало, което се опитва да създаде дом и да бъде щастливо, какво толкова ви дразни не мога да разбера.

# 3 576
Т.е. Валери е ок да е държанка и да не го коментираме, защото е тъпичка??

# 3 577
Защо да сравняваме Валерие с Елица? Валерие я издържа майка й май. Нейният приятел изглежда прекалено тъп, за да има някакви сериозни финанси. И май се говореше, че той работи в туристическа агенция, но от многото им обикаляния, един път не го чух този питекантроп да каже и думичка на чужд език. Той трудно и на български говори.

# 3 578
Валери не съм си я причинявала, за това не мога да я коментирам.
Елица дали е държанка или не, си е лично мое мнение, а пък въпросът, че този термин не съм го използвала никога, е друг въпрос.
Да, речем, че момичето разчита на мъжете, с които е била, е в момента или ще бъде Simple Smile
Лека нощ!

# 3 579
?

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 09:30 от ~Carolina~

# 3 580
А коя бюти влогърка не показва гримове, дрехи и пътувания? Абсолютно всичките от това се интересуват, че да не кажа голяма дума - жените като цяло🤫, че и мъжете почнаха да ни изместват по суетност. Има си специализирани влогъри за всякакви други дейности - шиене (опа, то пак са парцалки🤪), градинарство (демек допълнителна площ, която да домакинстват), crafts (и тия са вещоманки) и какво ли още не. Като не ви харесват бюти темите, не гледайте бюти влогъри. Все едно аз да гледам Ники и да ѝ се възмущавам, що не ми показва детайлно вътрешност на сувалка, че съм силно заинтересувана, а ми кифлее с гримчета и боички.

П. П. Чужбина е лекинко голямо понятие. Като работила в Дания, мога да кажа че цените са високи обърнати в левове, ама и заплатите са в същата валута😉. Изобщо не демонстрират висок стандарт за млади хора без деца и работещи. Ако човек на тяхната възраст и положение не може да си позволи сносни пътувания надалеч, то не знам кога.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 00:19 от Emi_55

# 3 581
А защо да не ги сравним? Нали говорим за парадиране с висок стандарт?
И двете показват дрехи, пътувания, грим.
Елица работи несериозни работи и хобита, а Валери какво работи?
Майка й на Валери не знам какво работи, преди време се коментираше, че чисти къщи, за баща й май нищо не е казвала.
Дали е възможно майка й сама да се издържа в Дания и същевременно да издържа и нея в България?
И да си делят всяка сметка по равно с Мартин до стотинка?
Да речем, че Бърч е платил почивката на Елица, а Мартин осигурява аванта пътуване на Валката чрез работата си, каква е разликата?

# 3 582
  • София
Има един много хубав филм с Джулия Робъртс - Sleeping with the Enemy. Една крехка жена и един деспотичен мъж перфекционист, който иска всичко вкъщи да е като под конец. Елица играе в момента в същия филм май.
След поста на Джудит тъкмо бях се наканила да пиша за филма. Да, динамиката в едни отношения си личи и по отсрещния, демек мяукащия.

А Елица просто си е мислила, че като има собствен бизнес, ще си падне на пъпа, ама не е очаквала, че той ще си ги кътка за себе си, ще трябва да заработва за него (това е поставяне в зависимост, впрочем), ще делкат почивките и ще мъкне торбите. Може би трябваше дя се сети, че млад, добре изглеждащ мъж със собствен бизнес няма да е в тиндър, ако не му куца нещо много здраво. Тоя по 5 приказки и фиизиономии си личи за мен, сори. Точно на скрит нарцис ми бие. И логично е с момичето, което няма семейство и копнее за такова. И което го гледка като втора майка.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 00:40 от The Catcher in the Rye

# 3 583
  • Мюнхен
Очаквах, че няма да съм единствената забелязала това и ще се е коментирало в темата, но... Ели откога пие в такива микроскопични чашки? В сторитата днес Пепе, Майкъл и другата мадама си бяха с нормални, пиеха едно и също.

Интересно защо. Почнала е да следи колко пие ли, нз. Ама в предни снимки и клипове не е било така.

# 3 584
И аз да се разпища тук реших Wink
Писала съм отдавна, но моята "любимка" Зорка изчезна, а ИГ нямам, за да видя, как става къдрокоска преследваща я сърца, но реших да загледам всеобщатата тук любимка Елица.
Аз, въпросното коте Ели съм го гледала мнооого отдавна, когато правеше видеа, единствено за грим и живееше с чичко паричко (сега очаквам да ме нахейтите Wink ), сега забелязвам, че ми е приятна, НО само от гледна точка на разнообразието на самите й влогове. Обаче, тук, в новата Елица, виждам някаква промяна, която по принцип е хубава, но ми се струва, че е малко, за да се напасне на въпросният нов приятел. Той ми се струва абсолютен деспот, сори! Цялото това старание в кухнята, във външният й вид, самият й тон към въпросният мъж, говори много!!!
Току що изгледах видео, в което си е преобзавела кухнята, нали ще става Мастър шеф и ми се наби в очите някаква изрядност, която ми е меко казано страховита. Тя полира чаши, подрежда, абе всичко е под конец. Вие, твърдите, понеже само ви чета, че тя работи. Моля, искрено ми кажете, какво работи това моме, че да има сили да го прави всичко това, че да взема да си сменя професията Wink
Мне, съжалавям. Не ми допадат подобни розови балони. Прочетох, че този на Пепето се е спукал. Очаквано. Тук също, въпрос на време.

Майка ми е лекар и е много натоварена в работата. Има две деца и мъж, който също е лекар. Всичко това никога не й е пречело да поддържа изрядно чисто, сготвено и тн. Явно си е до човек и организация. Не смятам,че Ели го прави заради Майкъл. Личи си, че й доставят удоволоствие нещата, с които се занимава.
Аз я харесвам Елица.. миже би единственото, което ме дразни е лигавото й говорене в клиповете и това “ и да”, което слага във всяко изречение.

Общи условия

Активация на акаунт