Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 348
  • 4 401
  •   2
Отговори
# 3 630
Аз я съжалих при видеото с Филип, но сега ми е смешна. Едва ли не се кара на хората, тъкмо я приема и тя пак главоломно ми пада в очите. Когато си снимаш раждането очаквай да си снимаш развода. Много нагло от нейна страна хем да иска пари да изкарва от ИГ, хем пък хората да не любопитстват. Не знае какво иска това човече. Да помисли следващия път като ражда на Филип 3,5,10 дали пак ще си снима раждането на следващото дете, а може и лайф да пусне. Ако иска спокойствие да се разкара от социалните мрежи. То за тези, които я гледат е нормално да е интересно какво се случва с нея, та то си е все едно сериал да следиш, не е готино да изпуснеш серия. 😄

# 3 631
Аз пък изобщо не се сещам за тежки моменти, от цялата работа видях само "аху, иху, после тихУ".

# 3 632
Гледах го и аз. Тъжно ми стана. Явно не тя е тази, която е инициирала раздялата. Дожаля ми.

Това беше ясно като бял ден. Единици са, които биха изгонили бащата на детето си, особено в такава ранна възраст. Трябва нещо много екстремно да се случи (побоища, скандали, или някакви зависимости), за да го изгони. Иначе, мързелив, несериозен и недорасъл... все щеше да го изтърпи още известно време. Но на датския бохем му писна балканската авантюра и си вдигна крушите, без грам да се опита да се интегрира в средата на Пепе, да бъде до децата си. Абсолютен глупак. Но и тя сбърка, че си изгради канала върху family goals темата. Сега няма как просто да няма неудобни въпроси. Ако си модел, или актриса, разбирам да се сърдиш, че ти се бъркат в личните неща, тези хора  играят образи на екрана, но когато няколко години показваш СЕБЕ СИ и даваш акъли на база твоя собствен живот, яко олекваш като фалшиво Гучи, когато лъсне, че ти не си това, което показваш и прокламираш. Доста е шизофренично.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 09:30 от tuali

# 3 633
Всичко щеше да изглежда по много пп различен начин ако беше подходила искрено с публиката си и така както представяше семейството си перфектно беше споделила поетапно, че с Филип имат проблеми във връзката. Н

Да бе. 100%. Въобще нямаше да има купища съвети и мнения. То сега ги има, какво остава, ако беше споделяла докато ситуацията се развива.

Другото предложение за пълна абдикация от канала - също щеше да проработи, разбира се. Удобно забравяме колко народ каза, че тя ДЪЛЖИ обяснение, щото била показала еди-какво-си.

Изобщо не се четете като пишете и предложенията са до едно в сферата на фантазията откъм постижимост. Важното е обаче да се подчертае, че каквото и да е направила Пепе, е било грешно и е имало по-добър начин.

Цитат
Интересното ми е, че вече няколко пъти чета "Сега хич не ми е жал, защото преди агитираше за ранно раждане и се правеше на life coach". Нима не сте имали моменти да се чувствате, че сте открили някаква истина, която да поискате да споделите с хората? Човек е противоречива личност и ми е чудно, че държите на някаква праволинейност, която не задължително значи коректност и истинност. Особено за емоционален човек като нея. Очевидно е, че при видеото за "преструктурирането" се е опитала да представи нещата по-философски (разделяме се по причини, независещи от нас), защото така слага дистанция между себе си и публиката си. Ако беше почнала да плаче и да се обяснява в подробности докато е в пика на чувствата си надали щеше да е по-добре - напротив. Всички правим грешки и сме се държали неадекватно, надали и ще спрем да ги правим. Това, което виждам аз е, че се опитва да продължи с живота си, а не иска да се свива и да се крие, което според мен е супер.

Много човечен коментар, напълно съм съгласна.
Споменах го и преди - съжалявам, че нямам времето да се разровя и да намеря мнения на потребителки от този форум, които са се кълняли в нещо (например във връзките си) или са проповядвали нещо от позицията на открили топлата вода, а след време (например след развода) може да се намери нещо коренно различно (например искрена омраза и презрение към така наречения БНД + вадене на кирливи ризи от времето, когато уж е бил перфектен). Тогава вероятно рязко щяхме да обърнем плочата и да спрем да съдим от височината на безкрайната си перфектност. Simple Smile

Естествено, че ще й е гадно на Пепе в новата ситуация. Лесно няма, изисква се привикване. Ще се оправи момичето - и децата ще са добре. Няма да са първите, чиито родители деца са се развели рано. Начини има, само желание да имат.

# 3 634
  • Някъде там
Питаха нищо не каза. Каза обаче, че не било честно да я обвиняват, че показвала розов балон и само едно щастливо семействою. Била показвала и тежките моменти... И реално си споделяла всичко с нас.
Дааа тя явно има нужда от гинко Билоба . Когато почина дядо и не се беше появявала почти две седмици, тогава каза, че не иска да показва лоши моменти, но иска да ни каже че всички имаме такива.И веднага след това се върна към розовия живот, като гостуваше в някоя телевизия с Филип.
Мрежата от дребни лъжи, ме дразни мен, не друго .
Всеки има хубави и лоши моменти и периоди в който е объркан, но когато си показал целия си живот и твърдиш че си честен с хората и им показваш всичко не би трябвало да изискваш да не те питат.
А при нея е точно обратното.
Последната лъжа беше рекламата за фууудпанда, за която се снимаха като щастливо модерно семейство, а те вече не са били такова.
Видеото с преструктурирането, няма да го броя, макар че и то е.
За него я разбирам,след толкова розово няма как да каже цялата истина .

# 3 635
Едно е да има купища съвети и мнения съвсем друго е да оставиш доброто усещане в хората и да постъпиш искрено, така както твърдиш, че си постъпвал винаги. Това може да се случи и без да даваш пълен отчет. Има много варианти, в които можеше да запази достойнството си, да обясни в едно видео, че предвид ситуацията се оттегля за известно време и наистина да го направи. А не това, което виждаме. Животът си е нейн, да прави каквото си иска, но мен като последовател ме изгуби напълно. Това имах предвид, а не да давам съвети.

# 3 636
  • Варна
Мисля, че прекалено много обвинявате Пепе. Така се е чувствала преди, може би наистина ѝ е било розово и това и е говорела. И не мисля, че млада е родила, а в съвсем нормална, средна възраст. Никой не се жени с мисълта за развод. Аз на нейно място бих опитала да задържа семейството си по всички начини, не казвам, че не е опитала, вероятно няма как да се споделят такива неща.

# 3 637
Аха и от всички инфлуенсърки и влогърки само нейният живот е представен розов? Как другите не ви дразнят, а все тя ви бърка в... здравето? Дори и Милена, която всички толкова я харесвате (аз я харесвам също!) не говори за проблемите си. Че кой иска да си споделя проблемите? То пред най-добър приятел е трудно и все се правиш, че всичко е наред, пък камо ли пред цяла България да споделяш.

# 3 638
На мен ми е леко изкуствена Елица,превзета.Сладкиша преди ми беше интересна ,но след лайфа в инстаграм ми падна в очите.След като показваш личният си живот,трябва да можеш да търпиш критика .Според мен много и се иска да бъде на мястото на други влогьри.Интересна ми е Полина,има много сладък котарак и ми е естествена.

# 3 639
Питаха нищо не каза. Каза обаче, че не било честно да я обвиняват, че показвала розов балон и само едно щастливо семействою. Била показвала и тежките моменти... И реално си споделяла всичко с нас.
А, кои са й тежките моменти?
Не съм й фенка и наистина не знам.
Някакви драми ли е имала?
Аз лично съм гледала, че говори вечно нахилена, с някакъв изнасилена напън показва колко е лесно да се гледат деца. А с онова, за раждането рано, агитация та, тогагава ме изгуби тотално. Не я следя. Не ми е жал, сори.

# 3 640
Предполагам е имала предвид предишната раздяла с Филип и кухото яйце.

# 3 641
  • Варна
Тежките ѝ моменти по спомени са едната бременност с кухо яйце и смъртта на дядо ѝ.

# 3 642
Тежки моменти вероятни говори за видето, в което разказа как от Филип1 отива при Филип2. То е 30 минути разказ.После кухото яйце. Друго не се сещам товсичко дори предните раздели бяха представени като бизнес пътувания.

# 3 643
Според мен е грешно да се сравняват обикновени хора с публични личности каквато е тя. Отговорността, която носи е немалка, но това, което си е избрала тя. Начинът, по който е станала известна също си го е избрала тя. А всичко върви с хубавите и лошите си страни. Щеше да бъде много добре, ако преди да започне да се говори за нея и Филяка беше споделила раздялата си с Филип и още куп друго неща, които не изглеждат толкова тъжни колкото се опитва да ги представи тя. #sorrynotsorry

# 3 644
  • София
Пепе си е лицемерка, то е ясно.
Изобщо не ме учудва целият този цирк.
Миналата година като пусна влога от раждането - колко било хубаво, как станало напълно естествено, как няколко пъти отказала упойка... Няколко месеца по-късно си призна, че е имала тежко раждане и почти се е стигнало до вакуум.
За това преиначаване се сещам на първо време, сигурно има още много.

Общи условия

Активация на акаунт