Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 362
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 615
Ивка, да, каза, че се развеждат.
Breedlove, e, какво?! Каза, че ни показвала аутфити!

# 3 616
[
"През последните няколко месеца преструктурирахме семейството си, осъзнахме, че сме щастливи в различни държави, бавно и постепенно започнахме да се отдалечаваме". По принцип не е лошо като правиш такива изказвания, да помниш какво си казал. Като цяло не си длъжна да даваш обяснения изобщо, но след като си си монетизирала канала и в общи линии личния живот, недей да се чудиш, че всички те съдят. Особено след като ти самата си си разказвала от-до връзката, забременяването и т.н. и на халос изтръска една торба простотии няколко месеца по - рано и осъди без даже да се замисляш, незнайно колко жени.
И за жена, която се снима с отворени крака по време на раждане, изглежда смехотворно да си придаваш важност на селебрити и да имаш претенции при положение, че дори в конкретния момент заставаш пред камера да се обясняваш.
За мен една абсолютна абдикация от канала и цялата публичност щеше да бъде доста по- интелигентен начин да излезе от цялата тая кочина. Тогава и всичките ритарди, които я гледат и пишат безумни коментари под профила на Филип може би нямаше да ги има, защото целият тоя цирк е никому нужен.
Колкото до полезността...и "това го правя за вас" всеки път ми идва да се гръмна като го чуя. Какво правиш за нас, по - точно?! Договорите или хонорарите?
Лично аз се надявам Антоанета наистина да се съвземе  и да си построи живота сама и чак тогава да намери някой, който да я обича и да й е опора и на нея, и на децата.
 Нещо се самоцитирах без да искам.
Че се развеждат може би е по - добре, вместо да не знае и тя какво се случва.
"Ние в България", а?! А ти тогава защо се върна, бе миличка, а не остана да влогърстваш в Дания и да се развиваш там?!

# 3 617
Ами аз всеки ден по улицата виждам хора със страхотни аутфити, които са вдъхновяващи. Пълно е с хора, които се обличат стилно, особено в големите градове. Ама тези хора си имат и задължения, което ги прави смислени. Снимките на Пепета и Валериета с аутфити са от непоносимата лекота на безсмислието. Представяте ли си - да се облечете сутрин и да излезете да си направите снимки и после цял ден да сте заети с обработването на снимките и получаването на лайкове за тези снимки...

# 3 618
И на мен почва да ми става мъчно за Пепе, неудобно може би, но най-вече ми иде да я ошамаря барем ѝ дойде някакъв акъл. Може ли в социалните мрежи да се оплакваш, че те тормозят в социалните мрежи?😕 Спираш комуникацията и точка, не видеа да си нищи личния живот пред напълно непознати, че и да им се сърди, че се интересуват и я разпитват, при положение че до оня ден за това се бори. Най-вероятно е наясно с темата, толкова ли не се замисля, че тези неща остават за децата ѝ да четат след години, дори и да изтрие видеата. Леко страшно почва да става нейното, с тази фалшива усмивка лепната навсякъде си бърка страшно емоциите и имам чувството, че сама пред себе си не може да се отпусне да не е #goals. Да вземе вярно да запише една психология, но с цел себепознание и разбиране, добре дошло и малко толерантност и емпатия. На нея са ѝ нужни в момента, може пък и да осъзнае, че е хубаво и да се дават, не само да ѝ се иска да получава.

Тя работа ще си намери, не я мислете. И връзки има, и е амбициозна, вече с име и някаква позиция, млада, има гръб, само да се научи с какво точно да търгува и че целта не винаги оправдава средствата.

# 3 619
Да вземе вярно да запише една психология, но с цел себепознание и разбиране, добре дошло и малко толерантност и емпатия. На нея са ѝ нужни в момента, може пък и да осъзнае, че е хубаво и да се дават, не само да ѝ се иска да получава.

То записването на "едната психология" не е за хора, които търсят решение на собствените си проблеми. Обикновено за това усърдно учат хора, които искат да помагат на хаотични душици като Пепе например. И се изисква интелект, за да вникнеш в тази наука. То и за себепознанието е нужно интелект - нали трябва да проведеш интелигентен разговор със самия себе си Simple Smile Пепа не е имала време да развие тази дълбочина и е късно. По-добре да си намери добър психолог.
Апропо, много несигурни в живота си откачалки започнаха да "записват" психология и специалността за съжаление започна да се асоциира именно с такива кифлички и пеперуди.

Тя работа ще си намери, не я мислете. И връзки има, и е амбициозна, вече с име и някаква позиция, млада, има гръб, само да се научи с какво точно да търгува и че целта не винаги оправдава средствата.

За съжаление на 30 не сме млади вече. Има много кадърни млади хора на 20. Човек до 30 ако не е бил гениален или добър в някаква област, след 30 няма как да избухне някаква мега кадърност.  В полза на Пепе ще е влогърството да се окаже наистина професия, ама и там вече има много по-креативни хора под 30 Simple Smile

# 3 620
Много си ми крайна Questar, как ще не е млад човек на 30? Има още толкова години да работи и двойно, ако не да живее. Няма как всички да сме постигнали гениалност до 30 и ако не, значи толкова ни е лимита. Аз пък си мисля че е доста арогантно някой да си мисли, че на 20 е на върха на знанието и развитието, човек се учи цял живот.

Ясно, че ѝ трябва добър психолог на Пепе, но няма лошо, ако ѝ се занимава с това да почне да учи. Нали каквото го е завършила и работила не ѝ било интересно, влогърството не се знае до кога ще е, колкото по-рано се преориентира толкова по-добре за нея. Заявяше някакъв интерес към психологията, май предимно защото се беше нахъсала да става лайфкоуч едно време, но ако занапред задържи интереса и промени подбудите би било чудесно. И аз не я виждам да стане тя терапевт, но едни допълнителни знания никога не са излишни, приветствам такива хрумвания пък било то и като каприз.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 02:35 от Emi_55

# 3 621
Публичното преструктуриране на брака й категорично ликвидира всякакви шансове Пепе да стане лЯйфкоуч. Онзи специфичен розов нюанс изчезна. Обущар без обувки не върви.
Вярно, трябва да помисли да преструктурира влога в травъл влог, защото тя именно беше тръгнала в посока ляйфстайл гуру, ама се преструктурира розАвото...Рязък скок от розАво в бозаво.

# 3 622
Изпуснала съм шоуто значи 🍿🤷♀

Наистина не я разбирам Пепе. Като искаш прайвъси, променяш си настройките на профила и воала!

Е, няма да има спонсорирани постчета и колаборацийки, но и никой няма да те коментира къде си вееш Д-то...  

ама нейното е хем боли, хем сърби... така, че the show must go on 📺 🤡💰

# 3 623
Интересното ми е, че вече няколко пъти чета "Сега хич не ми е жал, защото преди агитираше за ранно раждане и се правеше на life coach". Нима не сте имали моменти да се чувствате, че сте открили някаква истина, която да поискате да споделите с хората? Човек е противоречива личност и ми е чудно, че държите на някаква праволинейност, която не задължително значи коректност и истинност. Особено за емоционален човек като нея. Очевидно е, че при видеото за "преструктурирането" се е опитала да представи нещата по-философски (разделяме се по причини, независещи от нас), защото така слага дистанция между себе си и публиката си. Ако беше почнала да плаче и да се обяснява в подробности докато е в пика на чувствата си надали щеше да е по-добре - напротив. Всички правим грешки и сме се държали неадекватно, надали и ще спрем да ги правим. Това, което виждам аз е, че се опитва да продължи с живота си, а не иска да се свива и да се крие, което според мен е супер.

# 3 624
  • Някъде там
Изпуснах истинската Пепа.
Благодаря за разказа, от който разбирам че под влияние на алкохола Пепа е била себе си и този път наглостта да лъже за хиляди дребни неща я е нямало.
Когато, след видеото с раздялата изгледах всичките и видеа , имаше няколко в които казваше, че тя е напълно откровена и открита с нас и се замислих че най-вероятно си вярва.
Лъжите и заблудите са станали такава част от живота и, че тя даже не осъзнава, че ги изрича, а дори да осъзнава, за нея те не са проблем. Явно мисли, че са незначителни и не пречат да продължава. Не ми е жал сега вече за нея, не само заради ония изказвания за раждането млада, а заради многото дребни лъжи които е изричала и които нагло отрича в моменти на опиянение.

# 3 625
Оуу, изпуснала съм цирка и аз, жалко.
Не ѝ е леко навярно, като жена мога да ѝ съчувствам, ама допреди половин година учеше народа и се даваше за пример, сега да си търпи последствията, съжалявам. Всяко действие си има противодействие, както е казал един умен човек.
Ако не се имаше за последна инстанция по всички въпроси, нямаше да има такъв отзвук.

# 3 626
Изпуснах лайфа, ама да се изкажа и аз. Leave Пепа alone!!! Sob
Плюла си е на перфектно структурираната историйка за преструктурирането, май. Сигурна съм, че днес ще съжалява за тази пиянска изцепка. Повече няма да задълбавам за техните взаимоотношения, че темата ми остава лош привкус.
Иначе, не знам как бих намерила вдъхновение да се облека ако не са безвкусните тоалетчета избрани на тъмно, които Пепето показва. Направо страх ме хваща като си помисля, че може да спре да ми дава незаменимата си помощ тази самарянка - фешън икона.

# 3 627
Всичко щеше да изглежда по много пп различен начин ако беше подходила искрено с публиката си и така както представяше семейството си перфектно беше споделила поетапно, че с Филип имат проблеми във връзката. Не знам какво по-точно иска тя, досега показваше колко са щастливи на хората и нямаше проблем като ѝ се радваха! Сега не е доволна от интереса на хората и иска да не я питат. Ако не беше лъгала, а беше искрена нещата щяха да стоят по съвсем различен начин. Сега да си сърба попарата, аз не я съжалявам в това отношение. Да спре да си поства снимки поне, за да не провокира хората да ѝ пишат. Тя е един от най-следваните влогъри в БГ, какво очаква след такова поведение ?!? Скоро ще стане един от най-отследваните. Циркът е пълен, много разочароващо се получи.

# 3 628
Е, поне си е признала, че причината не е в различните държави.
Ясно сама си дава сметка колко абсурдно и смехотворно звучи това.

Питаха ли я за Филяка и Латината?

# 3 629
Питаха нищо не каза. Каза обаче, че не било честно да я обвиняват, че показвала розов балон и само едно щастливо семействою. Била показвала и тежките моменти... И реално си споделяла всичко с нас.

Общи условия

Активация на акаунт