Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 348
  • 4 401
  •   2
Отговори
# 3 645
  • Русе
Милена за разлика от нея, не е снимала раждането на децата си и си ги гледа основно тя, а не ги връчва на бабите, въпреки,че има помощ. Освен това не звучи пренавита и все едно на сила снима, докато Пепе си личи,че вече издиша. Наистина има нужда от малко почивка.

# 3 646
И аз мисля, че много по-плавен щеше да е прехода към разконстриуране на Пепе, ако не се пънеше до последно да са бг-датско семейство за пример. Както сподели за дядо си или кухото яйце, можеше да намекне, че нещата с Фъчко не вървят. Или е била самонавита, че е само временно и ще се оправят, не знам. Но то беше постоянно изтъкване на датския модел, как Фъчко я съветвал за ремонта това и онова, когато вече е било ясно, че няма да ги бъде. Както казва Холдън Колфийлд - "преструванковци"! Ако беше откровена, каквато уж все се пъне да е, нямаше да изглежда толкова неадекватна да се мотка от месеци насам като улава по морските курорти с разни, да е все сама с децата и да не виждаме благоверния, който доскоро сама навираше и промотираше до откат. Хората щяха полека да свикнат с идеята, че се разделят и нямаше да избухнат така, както в момента в нейния и на Фичко профила.

# 3 647
  • Варна
Милена за разлика от нея, не е снимала раждането на децата си и си ги гледа основно тя, а не ги връчва на бабите, въпреки,че има помощ. Освен това не звучи пренавита и все едно на сила снима, докато Пепе си личи,че вече издиша. Наистина има нужда от малко почивка.
Не мисля, че има място за сравнение, Милена е само домакиня, а Пепе въпреки, че не работи в офис от 8 до 18, както многократно се призовава тук да си намери "сериозна работа" по този начин си изкарва парите. И се налага да го дава по баби и градини, о ужас! И показала само розовата страна, то щото другите не правят същото като нея, пък. А  като покажат не-розова страна, я мръсна фуга в баня, я разхвърлян под, я са се появили с мазна коса, ау ужас! Еми това е не-розовата страна, в ежедневието ги има и тези неща, ама като се снимат - не може, как така. Пепе си има своите минуси, аз лично искам да знам от днешна гледна точка какво би говорила и съветвала.

# 3 648
Милена никога не е имитирала перфектно семейство - аудиторията им ги обявява за такива , не се е изживявала на лайф коуч, всичките и опити да инфлуенсва с разни съвети са били с условието “според мен”.
И не я защитавам, просто това е разликата между нея и Пепа.
Наскоро попаднах на едно видео, мисля че беше това, в което обяснява как деца се гледат между другото. Накрая завършва: “Ако искате да живеете като мен...пишете ми” !!! Направо се вцепених 😲  Аз няколко живота подред да живея, мъдростта на вселената да събера пак няма да ми дойде на ум да се изпляскам пред хората и да се имам за панацея.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 10:28 от FelicityB

# 3 649
Е, и Милена работи, не е само домакиня. На мен даже ми се струва, че работата на Милена, макар и във фирмата на мъжа ѝ, е по-сериозна/отговорна от снимане на неща за ИГ и ЮТ... Може би живея и аз в някаква заблуда, хаха.

# 3 650
Милена никога не е имитирала перфектно семейство - аудиторията им ги обявява за такива , не се е изживявала на лайф коуч, всичките и опити да инфлуенсва с разни съвети са били с условието “според мен”.
И не я защитавам, просто това е разликата между нея и Пепа.
На скоро попаднах на едно видео, мисля че беше това, в което обяснява как деца се гладат между другото. Накрая завършва: “Ако искате да живеете като мен...пишете ми” !!! Направо се вцепених 😲  Аз няколо живота подред да живея, мъдростта на вселената да събера пак няма да ми дойде на ум да се изпляскам пред хората и да се имам за панацея.
И аз,не бих си снимала ежедневието всеки ден.Малко в повече ми идва

# 3 651
Аз също гледах лайва снощи. Стори ми се тотално срината емоционално. Не разбрах смисъла да се излага така - да се кара и обвинява хората публично, че искат да знаят каква е причината за раздялата им. Тя сама си го направи и си заслужава всички въпроси. Но видеото за раздялата и снощният лайв бяха голяма грешка.
Много се подразних на изказването ѝ, че правела всичко за нас. Изключителна наглост.
Ако желая да гледам стил и мода, има милиони инстаграм профили, класи над нейния.
Наистина има нужда от психоаналитик, защото през последните месеци е нестабилна.

Скрит текст:
Оффтопик: Съседско семейство цял живот желае да бъде нещо повече от останалите, с огромни амбиции и никакви възможности и природни дадености, за да ги постигнат. Дори провалите ги оцветяват в розово... Най-малките успехи са представени грандиозно. Явно има и такива хора. Пепе ми напомня на тях...

В снощното стори Елица пие от мини чашка за шампанско, интересно дали има нещо общо с подпухването.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 10:04 от Анонимен

# 3 652
  • Варна
Аз не следя Милена, но тук във форума изчислиха, че ѝ се събирали няколко часа на месец към фирмата на мъжа и. Както и да е.

# 3 653
Изгледах отгоре- отгоре видеото на Елица с майонезата и подреждането на кухнята. Много ми хареса как си е подредила нещата и полирала чашите, пък. Живея в страна, в която водата също е доста хлорирана и наистина белите следи, които остават по чаши и прибори ме побъркват. Чак до полиране не съм стигала, но почти фанатично забърсвам всяка чаша/ прибор с кърпа, вадейки ги от миялната.
Друго, обаче, ми направи много лошо впечатление. Точно, след като се изцепи, че ще имат "гурме вечеря" с панираните стриди, видяхме Майкълчо на масата с бейзболна шапка на главата! Ето това вече е неуважение за мен. Ако сме навън, в заведение тип бирария, например, или някой фастфууд корнер- ок, бива. Но вкъщи, на хубаво подредена маса да се изтипосаш по този начин за мен е крайно грозно, най- малкото като отношение към домакина.

Супер странен час за лайф в Инстаграм..
Може вече да се ориентира към презокеанската публика. JoyJoyJoy
Добре, че няма Вип Брадър тази година, много е вероятно иначе да й гледахме изцепките и там. Пепонка по чашка, лайфкоучване, преструктурирания и ръсене на умности ще задмине и Стрина Ирина.

# 3 654
Нека си кажем, че Пепе не е била подготвена за нещата, които й се случиха. Естествено, че не може да е знаела какво ще кажете сервира съдбата, в което няма вина тя, все пак има и други участници и тя няма контрол върху всички. И ето там й е грешката, защото  е достатъчно нагла, решава нещо и го прави, май без да се съобразява с много фактори.
В началото, както съм казвала, много й се кефех на розовия живот, бях убедена, че е възможно, и сигурно има и такива двойки, но във времето тя сама се закопа.
Нaвирaше тая ми ти камера още отначало във Филип и той беше всеки, ама всеки път с физиономия "разкарай се", после подхвана и децата. После Филип почна да приглася, рязко си смени стратегията. Нормално адаптация се нарича, не е като да не е правил опити и той.
После толкова хора я хванаха в лъжи, смс всевъзможни, неща които е казвала самата тя, но после нагло прекрои.
Къде беше нейната емпатия, когато се даваше за пример, че всичко е възможно, стига силно да го искаме, и раждaйте ги и вие тия деца, Като Мен.
Като силно го иска, нека си върне Филип Датски де, защото въпросите на хората я изнервили, ми отговорност към публиката ти се нарича.
За мен тя беше и е социален експеримент, лошото е, че много ощетвaщ  и самата нея, и децата й, се оказа.
Желая й да бъде честна със себе си и да съумее да се оправи с тези хубави две деца, жал ми е за семейството, като загуба, но за нея персонално, след всичко видяно и чуто, от самата нея, не!

# 3 655
Ок, ето моята гледна точка: за мен гледането на влог е като разлистването на женско списание в чакалнята на доктора или докато чакам да ми станат кичурите при фризьора. Обстановка, home decor, малко мода, козметика, ежедневие с деца, това е. Абсолютно всички влогъри, които следя- американски и немски, показват хубави, позитивни, ненатоварващи картини.
Ели я харесвам много и с удоволствие я следя, но от всичките и видеа само тези с баба и и за майка и не съм гледала - би ми било неудобно почти да навляза така в личното пространство на някого, макар и Ели по собствено желание да го е качила. Ако ми се гледа нещо сериозно - пускам си CNN или ZDF/ARTE, или си харесвам документация в интернет. Ако съм в особено настроение си пускам MSNBC да вися докъде са стигнали с импийчмента.
Накратко, това което искам да кажа е - няма никаква нужда и причина Пепе да показва кофти моменти от личния си живот, да обяснява, че се карат с Филип, че има проблеми и т.н. Моята критика към нея е, че няма смислено съдържание по позитивните теми, а не, че липсват негативни такива. А и в интерес на истината, тя си е между чука и наковалнята, защото просто не е особено likeable (като Милена) и прави впечатление на малко арогантна, съответно на всяко нейно действие/дума се гледа през тази призма. Съжалявам за романа!

# 3 656
Много публични личности имат следното поведение - когато всичко е розово, се появяваме по списания, телевизии, даваме интервюта, даваме и акъл за тайната на перфектните отнощения, семейство, кариера и т.н. Когато нещата зазлеят - ама то таковата, оставете ни на мира, ние имаме личен живот. Та и Пепе върти тази плоча. Няма как да се случи. Когато показваш едното, аудиторията иска да види и другото.

# 3 657
С извинение, но само кварталните клюкарки държат да знаят с подробности проблемите на хората.

# 3 658
Никога не съм се възмущавала какво показва Пепе, какво говори обаче многократно. Едно е да си щастлив, да ти върви и си живееш в собствен балон, съвсем друго да лъжеш и доукрасяваш, че и да се даваш за пример на други по-малко привилегировани и честни хора. Елица и Милена могат да показват розАво колкото си искат, но един път не са излезли да кажат, ако правите като мен и вие ще живеете така. Много добре знаят, че има и заобикалящи ги обстоятелства, а не са те уникални и неповторими. За  Бога тая жена стана лице на кампания за семейно планиране при положение, че едното дете ѝ е заченато случайно/силно необмислено, а другото (подозирам) с цел да задържи мъжа си. Няма лошо случват се нещата, но да се покачиш нависоко и да говориш за семейство и деца при положение, че нито нещо е планирала, нито може да поеме пълна отговорност като родител. Бабите и дядовците е страхотно да ги има, но хайде да не се лъжем, тя без тях е за никъде. С Филип видяхме колко се справяха, сега сама абсурд да смогне, но тя дори и не се и опитва , Филяка ѝ е затова. Може ли толкова безотговорен човек, който е с апартамент предоставен на тепсия колко години вече, при положение че изкарва добри пари да не може да се организира един ремонт да направи и на 30 с две деца да живее с баба си. И това ти същата персона, която обиколи телевизиите да обяснява как се следват мечти с едното желание и че всичко е възможно. Нейното лъжовно и арогантно поведение не е еднократна случка, че да затвориш очи и да подминеш. Има възможност сега да почне на чисто, но предполагам няма да стане, прекалено много се е увъртяла в неистини и преиначавания.

П. П. В клюкарника сме си абсолютно клюкари всичките.

# 3 659
С извинение, но само кварталните клюкарки държат да знаят с подробности проблемите на хората.
Не е това проблемът. Тук става въпрос за "инфлуенсване". Сиена е родена на 09.09 моята дъщеря се роди началото на ноември. През цялото време съм я следвала и съм ѝ се доверявала за съвети, за начини на гледане на детето, за отношения майка-дете, жена-мъж и какво ли не друго. До момента, в който всичко се обърка. И не аз лично не искам отчет от нея, а искрено поведение, така, както се случва в живота.
Аз започвам да си мисля дали това не е с цел да привлече повече хора, защото не виждам логика хората да те занимават с въпросите си, а ти да им казваш престанете и да очакваш шумът около теб да секне. Далеч от очите далеч от сърцето са казали хората.

Общи условия

Активация на акаунт