1 АЕГ - тема 3

• 69 201
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Мина родителската среща на нашия клас. Останах с хубави първи впечатления. Изглежда усилията не са били напразни.
Може ли отзиви за г-жа Татяна Чунтова по математика?

# 286
Моля за отзиви за г-жа Яна Божинова.
Благодаря предварително!

# 287
  • sofia
Благодаря предварително!
В предишните теми е писано за нея и отзивите са отлични, децата от нейния клас са определяни като късметлии😀

# 288
Благодаря, googlish! Flowers Rose
Ще потърся мненията.

# 289
Привет! Да се включа и аз с едно въпросче не по темата. Имате ли представа къде мога да открия правилата за дрес кода в училището, защото вчера имахме спор с дъщеря ми? Според нея дънкова пола 5 пръста над коляното не е разрешена според дрес кода.

# 290
Не знам дали е качено в Правилника облеклото, но според щерката и това, което аз помня - позволена дължина до коленете  и не по-нагоре, не се позволяват скъсани дънки и голи рамене. За последното каза, че не било особен проблем, ако все пак се появиш без ръкави...Дължина над коленете не се разрешавала нито за момичета, нито за момчета...Сега, кой как го спазва - не знам...Щерката и без това не ходи с къси поли, но каза, че веднъж направили забележка на съученик, че е с бермуди по-къси от препоръчаното.

# 291
  • София
Сега ме карате да се замисля. Дъщеря ми си приготви пола и блуза за първият учебен ден, естествено полата не е до коляното, а над него. На родителската среща наблегнато ли е, че не бива да са с къси поли. Че ще трябва да мислим нещо друго.

# 292
  • София
Благодаря предварително!

Късметлии сте с нея, много добър преподавател с подход към децата.

# 293
Благодаря и аз за отзивите за Яна Божинова Heart
Тези, на които им минаха родителските срещи, бихте ли казали ориентировъчна сума за учебници, униформи и др., която трябва да носим?

# 294
Благодаря и аз за отзивите за Яна Божинова Heart
Тези, на които им минаха родителските срещи, бихте ли казали ориентировъчна сума за учебници, униформи и др., която трябва да носим?

Униформата тази година ще е само тениска- 1 бр струва 16 лв. Учебниците по английски са 40 лв- първата част, ще има още 2 части. Униформите и учебниците по английски се купуват от училището след родителската и не може да се плаща с карта, трябва да е в брой.

# 295
Благодаря! Flowers Hibiscus
Разумно е да е само тениска. Освен, че май не ги носят редовно, не се знае кога и колко време ще се наложи да ни преподават дистанционно и да сме само по анцузи вкъщи. Joy
Дано не се случи, разбира се.

# 296
Благодаря! Flowers Hibiscus
Разумно е да е само тениска. Освен, че май не ги носят редовно, не се знае кога и колко време ще се наложи да ни преподават дистанционно и да сме само по анцузи вкъщи. Joy
Дано не се случи, разбира се.

На нас ни казаха, че ще носят униформите един ден в седмицата. Ще се разберат с класните, кой ден да е това.

# 297
  • София
Миналата година ги носеха само в понеделник и то повечето от учениците само тениските. Няколко момчетата се бяха разбрали един път да отидат и със саката и това беше носенето на сакото от моя син за миналата година. Преди няколко дни го облича и все още му става, но едва ли ще го облече втори път по свое желание.
Иначе за дрес код, не са ни информирали на РС. Редно е да се спазва благоприличие. Младежът,  в топлите дни ходи с къс панталон, но никой не му е правил до момента забележка, явно се вписва в общо приетите норми 😁

# 298
  • sofia
Момичета, П.Сунгурова ни е класна, Ив.Георгиев - МАТ и Павел Павлов - БЕЛ. Да черпя ли или..?🤗

# 299
  • София
Айде сега и двете сме били заедно. Знаех, че трябва да си сложа отличителен знак. Хи хи

Общи условия

Активация на акаунт