Отворен въпрос към всички !!!!

• 12 834
  • 189
  •   1
Отговори
# 120
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Неотлагай въпросният разговор,ами говорете и не само  Naughty говорете ами и  luvbed работете по въпроса  preggo!Ето ти тук малко за четене http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119915.0
Никога не е късно за раждане на дете  newsm10

# 121
Не е късно. Пробвайте 1-2 години, ако не се получи, си осиновете. Успех!

# 122
Всичко зависи от това как ти се чувстваш. Не вярвам да се чувстваш "стара", а със сигурност си наясно, че за здравословното ти състояние може да се изказва само лекар. Аз съм няколко години по-малка от теб, а планирам и второ дете - дай боже след година - две  Simple Smile Не се поддавай на излишни предразсъдъци - сега ти е дошло времето. Стискам ти палци  baby_neutral

# 123
Първо говори с лекар. Ако той сметне, че е късно и нямаш шансове, попитай втори. Ако и той е на същото мнение - осинови детенце. Няма нищо по-хубаво от децата на този свят. Помислете и решете, но двамата. В краен случай си вземете сладко, малко пале или коте и му се радвайте и си го гледайте Peace

# 124
Ами като гледам тукашните, на  50% първото им дете се ражда след 40-та годишнина. Посъветвай се с лекар, но аз мисля, че е редно първо да направите всичко възможно да си иамте ваше детенце. Успех, каквото и да решите

# 125
Ако няма медицинска причина - давай смело напред. Ако не - толкова дечица чакат за обич!!!  Каквото и изберете  Hug   bouquet  Peace

# 126
  • Все на втория етаж
Всичко зависи от това как ти се чувстваш. Не вярвам да се чувстваш "стара", а със сигурност си наясно, че за здравословното ти състояние може да се изказва само лекар. Аз съм няколко години по-малка от теб, а планирам и второ дете - дай боже след година - две  Simple Smile Не се поддавай на излишни предразсъдъци - сега ти е дошло времето. Стискам ти палци  baby_neutral

Съгласна съм с това.

# 127
  • в шоки-land
Off topik-твоето бяло шоколадче ми създава всеки път невероятно силното желание да си направя на момента, ама на момента ново...........и да го мачкчам, хапя, стискам...ааааааааа....... Joy hahaha

давай Wink...ама и той хапе, да 3наеш само  Hug Heart Eyes

# 128
Само ще ти кажа,че майка ми роди на 41г. въпреки че има две деца,етърва ми роди на 38 въпреки че има две деца от първия си брак.Аз мисля,че приятелят ти не заслужава да си с него щом не иска деца само заради това,че вече има едно.Все едно ти нямаш правото да се радваш на свое собствено дете,ако имаш здравословни проблеми тогава мисли за осиновяване.Ще стискам палци всичко да се нареди.
  п.с.Щом не иска да ти направи дете,мъже мнооого Joy

# 129
Как така "късно е" Thinking За деца никога не е късно Naughty Успех!!!!!

# 130
Определено не е късно! Може да не заченеш от раз, но нали все пак трябва да опиташ! Винаги можеш да си осиновиш детенце, ако решиш. Желая ти успех и скоро да се похвалиш, че си бременна!

# 131
  • ЯМБОЛ
      Не4 се ли сещаш,че това е мъжки егоизъм,да не си развали спокойствието господина,пък и той си има вече?!Нали не предполагаш,че това е от грижа за тебе?Ти толкова ли държиш на него,че той е по-важен от едно дете?
     Аз си имам две деца,които отгледах почти сама,защото таткото почина много млад-на 37години.Аз съм горда с децата си и те са моя живот!Вече си имам 3 внучета и  за нова година чакаме 4 номер,живот и здраве!
     Нали не искаш да остарееш като безплодно дърво?!Съжалявам за острия тон,но изобщо не  разбирам колебанието ти,ако  нямаш здравословен проблем.И ТОВА ЗА КАРИЕРАТА НЕ РАЗБИРАМ.Работя като  стоматолог вече 31 години,минах по всички етапи на кариерата в бившата поликлиника,до директор и нито децата са ми пречили,нито че останах на 33години вдовица!

# 132
             На твоя въпрос най-добре ще отговори лекар-специалист.Лично аз бих направила консултация.Не си чак толкова "престаряла",че да не се направи опит,ако си здрава мисля,че няма никакъв проблем.Познавам родители,които могат да бъдат баба и дядо на детето си.То е на 3 години,майката - на 45,а таткото е по-стар.Детето е живо ,здраво и умно , и си е тяхно.И не са единичен случай.Така,че първо пробвай свое,а ако има проблем тогава мисли за други варианти.Успех. Peace
  Споко, така си е!И моя приятелка роди на 39г първо дете .А мога да те уверя ,че децата на по-възрастни родители са много умни и някак си различни.Всъщност повечето ми познати са раждали над 32-35 до 41г и имат невероятни деца, а което  по-интересно- абсолютно никакви проблеми с бременноста и раждат нормално. Смело напред!

# 133
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Нищо не ти пречи да проба да забременеш. Ако нищо не стане си осиновете дете.

# 134
Ако няма медицинска причина - давай смело напред. Ако не - толкова дечица чакат за обич!!!  Каквото и изберете  Hug   bouquet  Peace
newsm10 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт