Помощ! Конденз! Какъв обезвлажнител? - тема 2

• 14 621
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
Втора година сме с TWE Alpha Q13, много сме доволни. Преди това сме имали разни малки, разликата е огромна. Тегли страхотно и най-после не ми текат вадички по прозорците. Особено през зимата беше много неприятно, а сега нямам нужда нещо да попива под прозорците.
Напълно подкрепям! От 2 години имам същия модел. Преди през зимата прозорците бяха целите в конденс(хубавото беше, че се ограничаваше до там). Сега няма нищо, само от време на време малко по долния ъгъл и то само в най-големите студове. А дори сушилнята е там и чат пат има влажни дрехи да висят.

# 121
  • Sofia
И аз си добавям влажните дрехи в стаята, всичко съхне бързо Simple Smile Това е като бонус-функция.

# 122
И аз си добавям влажните дрехи в стаята, всичко съхне бързо Simple Smile Това е като бонус-функция.
+1 аз също от личен лекар знам, че простирането в стаята в което спим е плюс.

# 123
Плюс е само ако имаш добър влагоабсорбатор. Инак ще си докараш такъв мухъл по стени и прозорци, че не ми се мисли. Вече ако имаш централно парно се променя ситуацията. В смисъл, че парното прекалено много изсушава въздуха. Но ето при нас изведнъж се появи проблем с влагата, въпреки парното. Та спасителният уред работи ежедневно по минимум три часа.

# 124
Климатиците  изсушават много повече.
И аз съм много доволна от влагоабсорбатора. Не знам хората как си купуват овлажнители освен ако не са на климатици.

# 125
Това с парното са приказки от соц- а, когато парното нямаше термовентили и бичеше на макс. Днес не е така. Ние сме на тец, който е настроен да поддържа около 23 градуса, обаче на моменти си има влага и се усеща, ако влагоабсорбаторът не работи.
За приказките на личната лекарка не ми се коментира 😨

# 126
Плюс е само ако имаш добър влагоабсорбатор. Инак ще си докараш такъв мухъл по стени и прозорци, че не ми се мисли. Вече ако имаш централно парно се променя ситуацията. В смисъл, че парното прекалено много изсушава въздуха. Но ето при нас изведнъж се появи проблем с влагата, въпреки парното. Та спасителният уред работи ежедневно по минимум три часа.
На климатик сме, но във въпросната стая дограмата не е сменяна и е от старите - дърво. Което малко или много променя нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт