Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Аз сънувам нон стоп,  още от преди,  често говоря на сън,  така че мисля да не обръщам внимание на сънищата си и да не се вталясвам по тях по време на бремеността 🙈

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 16:53 от bonibon_

# 481
  • Варна
Много беше странно,че  3-4 дни преди +теста сънувах,че сме се събрали семейството на някакво място в гората и виждаме малко русо момиченце и всички започваме да го питаме къде са майка му и баща му, но то нищо не ни каза. Чак невероятно звучи Grinning В първият момент като си направих теста се сетих за този сън, понеже го бях забравила. От тогава до сега мога да кажа,че не спя спокойно изобщо (вероятно от вълнение) и сънувам само кошмари, които не помня после... Не мисля да им обръщам внимание и аз Simple Smile

# 482
  • София
Добро утро от мен!
Бях на лекар и се видя тупкащо сърчице! Бебето е 1.5см и ми каза да отида в 11 седмица за регистрация направо 💚🧡❤💜💛 Много съм щастлива ☀
Честито сърчице! В коя седмица се чу?

7+3 Simple Smile)
Благодаря на всички! Очаквам скоро добри новини от всяка една ❤❤❤

Lemons 🍋- Дано си права. Първото беше планирано за близначе, но се роди рак и направо ми спира тока. Дано това е малко по-спокойно и послушно 😂

# 483
Здрaвейте ,имaм един въпроc който много ме вълнувa. Имa ли мaми които c предишнa бременноcт или в моментa им cе нaлaгa дa рaботят интензивнa рaботa ,кaто във фaбрикa нa поточнa линия примерно? И отрaзи ли ви cе товa нaтовaрвaне по някaкъв нaчин  ? И още един въпроc aз cъм 5г.c имa ли проблем дa cи мaжa кръcтa или ръцете c мaгнезиево олио при болкa ? Понеже геникологa ми кaзa ,че е изключено в моментa дa пия мaгнезий.😊😊😊

# 484
Здравейте. Най-после и аз се записвам при вас. Терминът ми е за 15 юни. Днес чухме две сърчица (6 +3) 😍 едното е 5мм, другото 6мм. Другата седмица отново съм на преглед.
Относно сънищата и аз започнах да сънувам по-често. Обикновенно са приятни сънища, но не се вглеждам в тях и не търся смисъл 😁

# 485
Здравейте. Най-после и аз се записвам при вас. Терминът ми е за 15 юни. Днес чухме две сърчица (6 +3) 😍 едното е 5мм, другото 6мм. Другата седмица отново съм на преглед.
Относно сънищата и аз започнах да сънувам по-често. Обикновенно са приятни сънища, но не се вглеждам в тях и не търся смисъл 😁
Ехаа 2? Честито Heart

# 486
Ох като чуя две сърчица и ми се разтапя сърцето.Аз чак на 31ви съм на преглед за сърчицето, а в момента съм в 7ма седмица.

# 487
    Аз съм най-новата сред вас, съответно и с прегледите ще съм най-последна. Евентуален термин на 30ти юни, но тъкмо така ще черпя информация от вас. Мен ме пратиха на кръвен и ако са се повишили стойностите, другата седмица ще ида тепърва за установяване на бременноста. 4 г. с + 4 д, а като се познавам колко съм нетърпелива, не знам как ще издържа докато стане време да чуя и аз сърчице. Успех на всички и споделяйте как сте Blush

# 488
    • Варна
    Lady.luck ох, че хубавооо! Чак ми се доплака! ❤❤❤ Близначета зодия близнаци 🥳🥳🥳🥳

# 489
    Lady.luck ох, че хубавооо! Чак ми се доплака! ❤❤❤ Близначета зодия близнаци 🥳🥳🥳🥳

Kaкто казва мъжа ми: "раждаш две, получаваш четири" Grinning

Lady.luck, много ти се радвам, искаха ми се и на мен едни близначета.

# 490
    Много ви благодаря момичета. Отначало не възприех добре новината, но вече свикнах.
    Все още не сме казали на никой, изчаквахме да чуем сърчице, а те се оказаха две. ♥️

# 491
    Леле, каква новина! HeartHeart Много се развълнувах и аз! Честито и да е лека и безпроблемна!
    Имате ли в рода ви близнаци? Видяха ли преди това 2 плодни сака или това сега е било първия преглед?

# 492

Браво, браво Simple Smile
    Моя преглед беше преди седмица и сякаш имаше два плодни сака, малко се уплаших, та голямо търсене падна. На следващия преглед ще уточняваме бройката, но има поне едно тупкащо сърце.
    От днес съм в 8гс, чакам следващ преглед и дата за неинвазивен кръвен тест заради по-голямата ми възраст.
    Много ми се гади и се изморявам, работата ми е свързана с шофиране, в някои дни искам да спра и да се издрайфам на пътя Sad

# 493
    И аз съм в същата графа 😍💖Още не съм записала час за лекар ще изчакам 7 с..

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 17:23 от peperuda87

# 494
    Скрит текст:
    Леле, каква новина! HeartHeart Много се развълнувах и аз! Честито и да е лека и безпроблемна!
    Имате ли в рода ви близнаци? Видяха ли преди това 2 плодни сака или това сега е било първия преглед?

Нашите бебчета са ин витро. Още на първият преглед се видяха два сака, но единия беше доста по-малък и доктора каза, че може и да не се развие.
    Иначе в рода нямаме близнаци. На един братовчед му се родиха въпреки, че и в рода на жена му няма. Просто късмет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт