Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
RibbonSoccer това няма значение, важното е ,че са желани и ще си ги гледате с мн любов 🤗💝💖 Принципно знам ,че близнаците обикновено са от един пол ,но ти желая момченце и момиченце.Имаш ли др деца ,или това е първо раждане? 🤗🤗🤗🤗🤗Успех ти желая и мн търпение.🙃🤩😘

# 496
Първа бременност е. И ние са надяваме да са шаренки.
Много благодаря. Дано бременността на всички ни е лека и безпроблемна и най-важното да завърши с пухкав финал Simple Smile

# 497
Здравейте и аз минах днес. Има бебе,на 15 за тонове . Успех на всички 💛💛💛💛💛💛

# 498
Ехе, ние сме заедно и аз съм 4г.с + 4дни
Аз съм най-новата сред вас, съответно и с прегледите ще съм най-последна. Евентуален термин на 30ти юни, но тъкмо така ще черпя информация от вас. Мен ме пратиха на кръвен и ако са се повишили стойностите, другата седмица ще ида тепърва за установяване на бременноста. 4 г. с + 4 д, а като се познавам колко съм нетърпелива, не знам как ще издържа докато стане време да чуя и аз сърчице. Успех на всички и споделяйте как сте Blush

# 499
И аз по приложение съм в 4с и 5д..😘🤗😍Успех на всички, мамчета 🤗🍀🎀🎀🎀🎀

# 500
Честити сърчица на всички, които бяха тези дни на преглед! Heart
На останалите желая по-бързо да им минава времето до преглед. Grinning
Аз запазих час за БХС на 21.11. Доста по-рано, но бързо свършвали часовете.
Вчера съобщихме хубавата новина на родителите ми. Много беше емоционално. Абе радост голяма с две думи. Днес казахме и на най-близките ни приятели, всички са много щастливи, едните дори казаха, че са подозирали. Grinning
Апетита ми се увеличи от вчера, не ми е лошо, но продължава да ме боли глава..

# 501
Лейди Лък, честито! Много вълнуващо за двете сърчица! Пожелавам ти лека бременност и само положителни емоции!
Мистик, защо толкова рано? Аз също започнах да проучвам въпроса за БХС и ФМ, но още ми се струва твърде далеч.

# 502
Къде запази час за БХС? Аз мисля в Майчин дом да ида.

# 503
  • Plovdiv, Bulgaria
Леле, днес цял ден ми е ужас.. беше ми студено, не си свалих якето в работа, следобед щях да заспя.. към 5 ми стана зле и като се прибрах легнах, и малко след това започнах да повръщам.. Ох, дано е еднократно, защото как ще я карам така ако е всеки ден не ми е ясно..

Честито за сърчицата!

# 504
Хеееей, страхотни новини има днес! Честити да са ви сърчицата, момичета:heart_exl:HeartHeartHeart

Аз си запазих час за установяване на бременност (дано и сърчицето да се чуе тогава) на 08.11, когато ще бъда в 7г.с. и 1 ден, а дотогава ще се успокоявам с кръвните ми резултати (ЧХГ 1258 в 4г.с. и 4 ден, а след 52 часа беше вече 3163 Blush)
Да ви попитам, вие случайно да забелязвате да ви "хваща" статично електричество по-често от преди, защото мен постоянно ме удря като пипна вратата на колата? Thinking Прочетох из чуждестранните форуми, че и при други бременелки се случва този феномен Grin

# 505
Честито на всички , мале близначета уникално. 🤗🤗🤗🤗 аз от два дена като малките дечица спя следобеден сън по 2,3 часа си поспивам, и ми е хубаво да ви кажа , умирам от студ хората навън са съблечени аз съм се навлякла като луда и си ми е студено , нямам почти апетит , гади ми се от някои неща и просто не мога да ги хапна и така , чакам си прегледа с нетърпение и това е за сега от мен 😂

# 506
Момичета и на мен ми е студено нон стоп. Предпошагам е от повишената темперарура. Поне съм спокойна, че не съм сама Hug

# 507
Момичета, малко деликатно,но..има ли сред вас ,с хемороиди, след запек?Как третирате?Аз ползвам масту. Опасно ли е за бебето?

# 508
Къде запази час за БХС? Аз мисля в Майчин дом да ида.
АГ-то ми препоръча клиника Марковс и реших да я послушам. Обясниха ми по телефона, първо трябва да отида в клиниката за ехограф и след това в МД да ми вземат кръв. Цената е 130 за Ранна морфология и БХС.
Пламъче, раничко е, но там където ще ходя ме предупредиха, че часовете се изчерпват бързо.

# 509
При Марков съм ходила с първата ми бременност. Ще си запиша морфологията около 20та седмица пак там. А нещо БХСто не ми е любимо изследване, май ще мина само през МД.

Общи условия

Активация на акаунт