Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 429
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря,  Ирина 🍀🌺

# 466
За Айфони има Фло, също има прегнанси мод с визуализация

# 467
Момичета туко що си забелязах 3 черни косъмчета под пъпчето , а аз съм руса навсякъде 😂 чак смешно ми стана това нормално ли е

# 468
Аз искам да попитам има ли пушачки сред вас? Аз видях теста едва преди 2 дена и се опитвам да не пуша, но засега не съм ги спряла напълно. Знам, че трябваше да ги спра по-рано и знам, че сега имам перфектния стимул, но мине трудно. Вие как се справяте? Гадене нямам от мирис, данл се появи Joy

# 469
Аз съм пушачка и сама ги спрях , просто не ми се пуши ако изпуша една цигара за 3 дена ще е късмет

# 470
  • Варна
аз днес ви споделих, че ми се пуши много ,въпреки че не съм била кой знае колко страстна пушачка. Сега така искам да запаля една цигара .... Grinning
Не съм пушила от положителният тест насам , но вече трудно се въздържам. Днес цял ден четох някви кофти неща за влияенето на пушенето върху бебето и честно казано, ще се помъча докрай, макар,че вече ставам доста изнервена...
Чакам започне да ми пролошава, моля се дори!

# 471
Моя Доли казва че не е хубаво да се спират цигарите от веднъж защото се стресира организма и може да стане по лошо и аз съм пушачка но съм се ограничила по 2 или 3 най-много скоро и бе них:stuck_out_tongue_winking_eye:Misc Smoking

# 472
Kayliin ,аз съм пушач и ги намалих 3дни 1 кутия.Съвестно ми е но не се махат така лесно а и доктора ми каза че не  е хубаво изведнъж да се спират.Вс в къщи са пушачи,и ако не пуша ще съм пасивен пушач,затова си позволявам по 4-5 цигари на ден

# 473
  • София
Добро утро от мен!
Бях на лекар и се видя тупкащо сърчице! Бебето е 1.5см и ми каза да отида в 11 седмица за регистрация направо 💚🧡❤💜💛 Много съм щастлива ☀

# 474
Добро утро от мен!
Бях на лекар и се видя тупкащо сърчице! Бебето е 1.5см и ми каза да отида в 11 седмица за регистрация направо 💚🧡❤💜💛 Много съм щастлива ☀
Честито сърчице! В коя седмица се чу?

# 475
  • Варна
vikim23 Честитоо!!!! Heart
Аз съм родена на 9-ти юни Simple Smile, нали за тогава си изчисляваш термина? Ще имаш едно страхотно малко близначе!

# 476
Vikim23,  честиииитооо Green Heart лека бременност 🍀🌸

# 477
Добро утро от мен!
Вики, честито! Heart Хубави новини!

# 478
Ех,колко хубаво..HeartInnocent Честито ,Виким !🤗💐❣Момичета ,а вие сънувате ли ?Някой беше писал май ..Чела съм ,че бременните сънуват или кошмари или бъдещите си бебета  ,,Вярно ли е ,според вас ? Аз сънувах, че съм на фризьор и ме подстрига страхотно,мн ми хареса ..Това хубав сън ли е ,как мислите?🧐🙄🤔

# 479
Ех,колко хубаво..HeartInnocent Честито ,Виким !🤗💐❣Момичета ,а вие сънувате ли ?Някой беше писал май ..Чела съм ,че бременните сънуват или кошмари или бъдещите си бебета  ,,Вярно ли е ,според вас ? Аз сънувах, че съм на фризьор и ме подстрига страхотно,мн ми хареса ..Това хубав сън ли е ,как мислите?🧐🙄🤔
Супер сън си е Grinning аз наскоро нищо свързано с бременност не съм сънувала, но преди съм сънувала разни кошмари. Че нещо не е наред, или че тръгвам да раждам, ама нещо става.. Но съм си говорила с приятелки и май е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт