Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм със запушен нос и хрема от 2 седмици, мисля си че е от бременността и на доктор ходих няма нищо притеснително.А температурата я държа от 37 до 37.5 постоянно,което си е от бременността.

# 556
Да, има някаква хрема на бременността, която е предизвикана от по-голямата концентрация на хормони, но при мен си беше вирус. Вече почти отшумя. Имам само от време на време остатъчна кашлица и това е. Не е нещо притеснително.

# 557
  • София
vikim23, това е някакъв вирус на горните дихателни пътища. И аз го изкарах. Отшумява до седмица. Също бях вдигнала малко температура - около 37,2. По това време бях в болница, но още събирам смелост за да разкажа. Та от болницата ми казаха, че в толкова ранна бременност нищо друго освен хомеопатия не може да се приема. Аз нямаше как да пия чайчета, за това ММ ми беше донесъл Оксилококцинум. Много ми помогна. Поне облекчи симптомите. Както и морска вода спрейче за носа на Стеримар. Пожелавам ти бързо оздравяване!
Благодаря ти! Ще мина през аптеката за някаква хомеопатия. Ти добре ли си вече предвид престоя ти в болница?

# 558
vikim23, това е някакъв вирус на горните дихателни пътища. И аз го изкарах. Отшумява до седмица. Също бях вдигнала малко температура - около 37,2. По това време бях в болница, но още събирам смелост за да разкажа. Та от болницата ми казаха, че в толкова ранна бременност нищо друго освен хомеопатия не може да се приема. Аз нямаше как да пия чайчета, за това ММ ми беше донесъл Оксилококцинум. Много ми помогна. Поне облекчи симптомите. Както и морска вода спрейче за носа на Стеримар. Пожелавам ти бързо оздравяване!
Благодаря ти! Ще мина през аптеката за някаква хомеопатия. Ти добре ли си вече предвид престоя ти в болница?
Да, вече всичко е наред, слава Богу! Изписаха ме преди няколко дни.

# 559
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, да се оплача. Извадиха ми зъб с коронка днес. Наложи се по спешност (умирах от болка, клатеше се а започна и да излиза гной от венеца🤮) след некадърност и най-вече алчност на предишния ми зъболекар. За съжаление не може нито упойка за да се извадят корените нито антибиотик и ще се наложи да изчакаме след раждането живот и здраве. Обаче да ви кажа и смешната страна на нещата. Този зъб е проблемен от почти 6г. Първия път,когато ме заболя и започнах лечение и разбрах за бременноста ми с малката. Сега същата работа- заболя ме и аз се усъмних че този месец вече е станало чудото Grinning. Добре че го извадиха предвестника сега, че ако след някоя друга година ме заболеше отново, вече трябваше да се хвърлям от някъде Satisfied

# 560
Здрaвейте, тези дни cи хaпвaм много и рaзлични нещa и cъответно нещо ми cе рaздрaзни cтомaхa.По принцип имaм проблем c червaтa..тa идеятa ми е имaм Иберогacт който много ми помaгaше преди ,но не cъм cиг дaли е подходящ cегa. A cъм в Aнглия и тукa трудно ще ми обърнaт внимaние нaй много пaрaцетaмол дa ми изпишaт😂😂😂

# 561
Ledena Kralica, много неприятно това със зъба. Можеш да жабуриш със солена вода на раната за дезинфекция. Дано повече няма такива ситуации. И на мен една пломба ми падна, но мисля да отида чак след третия месец. Иначе съм чувала, че уж имало някакви упойки за бременни, ама знам ли... Thinking
Veselina Petrova 626, моят съвет е да не пиеш неща, за които не си сигурна, че са съвместими с ранна бременност. Няма ли начин да попиташ в аптеката някой фармацевт да ти препоръча нещо подходящо?

# 562
Ledena Kralica, много неприятно това със зъба. Можеш да жабуриш със солена вода на раната за дезинфекция. Дано повече няма такива ситуации. И на мен една пломба ми падна, но мисля да отида чак след третия месец. Иначе съм чувала, че уж имало някакви упойки за бременни, ама знам ли... Thinking
Veselina Petrova 626, моят съвет е да не пиеш неща, за които не си сигурна, че са съвместими с ранна бременност. Няма ли начин да попиташ в аптеката някой фармацевт да ти препоръча нещо подходящо?
Ще попитaм утре в aптекaтa 😊

# 563
Аз да ви попитам психически как се чувствате? Аз бях в еуфория като видях 2те черти, но после ме завладяха някви необясними страхове и ме обзе страшна тревожност (аз принципно си имам тревожност от около година) и някак радостта ми избледня. Предполагам, че е нормално особено за първа бременност, но знам ли... Толкова чаках 2те черти и сега ме е яд, че се чувствам така...

# 564
Аз да ви попитам психически как се чувствате? Аз бях в еуфория като видях 2те черти, но после ме завладяха някви необясними страхове и ме обзе страшна тревожност (аз принципно си имам тревожност от около година) и някак радостта ми избледня. Предполагам, че е нормално особено за първа бременност, но знам ли... Толкова чаках 2те черти и сега ме е яд, че се чувствам така...

И аз като теб. Поуспокоих се стана ясно, че е вътрематочна, а сега треперя дали ще има сърчице. Не се чувствам бременна, само гърдите ме болят леко и метаболизмът ми се ускори, а и някои храни вече не ме блазнят. Повечето ми познати са ми споделяли, че са ги подминали типичните симптоми... Обаче мозъкът дълбае ли, дълбае...

# 565
Добро утро, момичета, как сте днес? Blush
Пожелавам на всички усмихната седмица! Nature Sunny
Относно тревожността по време на бременност е съвсем в реда на нещата. Хихи и аз още не мога да се отпусна спокойно. Чакам с нетърпение всеки преглед Flowers Hibiscus

# 566
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз и със сина ми имах притеснения, и сега най-вероятно до края ще си имам притеснения.

Аз снощи пак повръщах. Леле, не знам нормално ли е това нещо.. сигурно е, но с предните 2 бременности съм нямала повръщане. Ужасно е. Днес си останах вкъщи, защото просто нямам сили да мръдна. Не мога да си обърна внимание и на дечко така и ми е съвестно.. Не бях подготвена за такава бременност 😁

# 567
Добро утро и от мен!
Аз си мислех, че като чуем сърчицето ще се успокоя. Само че ме държа еуфорията 3-4 дни и от вчера съм се побъркала, че нещо не е наред. Корема ми както беше леко издут спихна, гърдите сякаш също поомекнаха.. не знам внушавам ли си, но запазих час на обяд да ме погледнат. Confused Дано е само внушение!

# 568
Здравейте, момичета!
Да се похваля и аз за първия преглед, който беше в петък. Според доктора съм в 6 г.с. (сигурно плюс някой ден). На коремен не можа да види нищо, освен плоден сак. Но с вагинален се видя и ембрион, чухме и сърчице.
На моменти ми се гади, но както беше казала някоя от вас по-горе, като хапна нещо малко ми се разминава. Което не е много добре, защото се получава едно постоянно ядене Laughing
Най-силно изразеният симптом при мен е раздразнителността. Направо аз самата не се трая, а горките ми мъже вкъщи незнам как стискат зъби... Grin

# 569
  • Варна
Добро утро Simple Smile Flowers Cherry Blossom
Аз както всички видяхте, се параноясвам от най-малкото - чета в интернет, плаша се... Казах си,че ще я давам по-леко и се опитвам да си мисля ,че всичко е и ще бъде наред Simple Smile
Инче при мен положението със симптомите е същото - ям много! Много ми се яде месо! Всякакво месо - ребърца, кюфтенца, филенца, пиленце - голям хищник съм! Grinning Старая се да е домашно приготвено, печеничко, комбинирам с зеленчуци и се насилвам да ям плодове, щото не ми се ядът хич, а трябва.
В събота ходих до Хиполенд да купувам подарък на едно бебенце на приятелка и попаднах между щандовете с нещата за новородени и осъзнах колко неподготвена съм. Grinning Имаше 18 вида биберони?! Astonished Протектори за зърна? Тампони? Щипки,лъжички, шишенца в 200 размера... хаха, сигурно ще ми се смеете, но колкото и от прителките ми да имат бебета, никога на съм се интересувала обстойно от тези неща  и направо събота се чувствах като в музей - гледах експонатите с интерес и любопитсво Grinning Да сме здрави и всичко да е наред, ще навляза в ситуацията, просто събота беше първият ми сблъсък...
Хубава седмица на всики ви Simple Smile Flowers Jack O Lantern

Общи условия

Активация на акаунт