Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 409
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! И аз да се запиша при вас с термин 11 юни, с надежда всичко да бъде наред. В 7ма седмица съм, вчера чухме сърчице. Това ми е втора бременност, първа неуспешна и приключила в 11 г.с. В началото и с тази се наплаших - ниски нива на ЧХГ и 1 седмица никакво развитие на сака и направо си ме гласяха за кюретаж, но решихме да изчакаме, за да видим какво ще се случи и ето, че имаме туптящо сърце. Все още не можем истински да се зарадваме с мъжа ми и не сме казали на никого, дори и на родителите ни, но докато не минат 13 седмици сме решили да си мълчим. Аз се чувствам много добре, работя си, хапвам си нормално. Понякога се притеснявам, че нямам от симптомите на бременността, но гледам да не мисля, все пак всяка една от нас е различна и всяка бременност също е различна. Пожелавам на всички, леко бременеене и скоро ще се видим във фейсбук групата.

# 541
Ох мами аз не спирам през деня каквото хапна го връщам.Опитвам се да се въздържам ама не става.Нямам никакъв апетит.Кажете нещо ако знаете което подтисква по малко гаденето.Имам едно лекарство то си е и за бременни против повръщане, но не искам да пия.Ще споделя с доктора но съм чак на 31ви на преглед.

# 542
Честито на всички за сърчицата! Много ми става мило като ви чета!

Аз снощи имах кофти сън и цял ден не знам къде се намирам. Почвам да се филмиран, мисля тези дни пак да си пусна ЧХГ, да видя как се развива... Ще откача до 6ти сигурно.
Мисля, че е нормално да имаме кофти сънища. Подсъзнанието си работи и пресъздава и страховете и мечтите... Обачеее 😭😭😭

# 543
Честито момичета. Най-важното е да се опитаме да сме спокойни. Каквото има да става ще става. Аз също още не съм била на преглед дори за установяване. Отидох в 4 г.с,но беше прекалено рано.
За гаденето и повръщането опитайте със газирана вода, спрайт или сок от ябълка.
Аз нямам кой знае какви симптоми, но съм много отпаднала.

# 544
Аз също съм руса и винаги съм се боядисвала  и подстригвала.  И при 3те бременности за да не ми е зле  веднага  като усетя че ми е кофти хапвам нещо иначе ми се  гади. Има ли някой от Благоевград?  Simple Smile

# 545
Срещу гадене пробвайте нещо кисело. Спасявало ме е много пъти. За сега нямам гадене.

# 546
С две ръце за газираната вода, никога не съм в обичала, но сега само това пия и само това ме спасява Simple Smile

# 547
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен Simple Smile Присъединявам се тихичко към вас с термин 30.06.2020г в момента съм в 4с.4д. Разбрах че съм бременна чрез уринарен тест на 22.10 (1 ден преди не/очаквания МЦ) и за мое съжаление същата вечер ми зацапа  слабо кафяво течение и така до вчера. Снощи направих още 1 тест отново беше положителен. Днес течението вече го няма.Гледам да лежа повече и да си почивам. Първата ми бременност завърши с мисед аборт в 9 г.с.,а след нея имам прекрасна дъщеричка на почти 5г. Все още не съм ходила на лекар, мисля да го направя след 6г.с. Пожелавам на всички леко бременеене и сладки бебчета на финала.

# 548
  • Варна
Момичета, чета ви сега какво сте писали днес и малко се притесних. Тези от вас, които са си пускали кръвен тест, може ли да кажете какви бяха стойностите ви на ЧХГ. Моите на 6-ти ден закъснение бяха 340... Сега четох, че ако е ниско чхг може да е биохимична... Абе изплаших се, в понеделник пак ще Си пусна, но дотогава ще го мисля много!

# 549
Момичета, чета ви сега какво сте писали днес и малко се притесних. Тези от вас, които са си пускали кръвен тест, може ли да кажете какви бяха стойностите ви на ЧХГ. Моите на 6-ти ден закъснение бяха 340... Сега четох, че ако е ниско чхг може да е биохимична... Абе изплаших се, в понеделник пак ще Си пусна, но дотогава ще го мисля много!

Изобщо не се тревожи с това ЧХГ, моето беше ниско, после растеше, но не се удвояване, а ето, че имаме сърце. Излишно се притеснявах и това само вреди. 5 или 6 изследвания през ден, накрая вече ми взимаха кръв със спринцовка, в чудо се видях. Затова изобщо не го мисли, каквото трябва да стане, ще стане.

# 550
Аз никога не съм си правила чхг и даже не знаех какво означава преди седмица разбрах и моето лично мнение е че ако нямате причина ( здравословна)  да го правите е напълно излишно . Отидете си на преглед при АГ  и каквото е писано това ще стане. Не искам да убидя никого

# 551
  • София
Аз се следя във Вита, там те си правят всичко, прегледи, изследвания, фетални, доста е удобно, просто ти записват следващ час без да ти трябва да знаеш за какво е
Каква е цената на пакета във Вита и какво включва?

Аз се разболях. Лека температура - 37, лека хрема, лека кашлица и сутрин запушен нос. Малката и таткото също кашлят Sad лошото е, че ме боли главата и съм по - отпаднала и от попринцип. Ще видя утре как ще съм, може да си взема болничен Sad Че не знам какво да пия освен чайове и много плодове.

Иначе се следя засега при моя гинеколог, в 17 поликлиника. Първата бременност той ми я след и останах доволна, ако висчко е наред и сега мисля пак при него да си остана.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 23:35 от vikim23

# 552
Lemons, изобщо не ти е ниско ЧХГ-то, не се натоварвай с излишни притеснения. Щом е трицифрено число, повече от перфектно.
Аз съм имала биохимична бременност и стойността беше само 18.

Аз се разболях. Лека температура - 37, лека хрема, лека кашлица и сутрин запушен нос. Малката и таткото също кашлят Sad лошото е, че ме боли главата и съм по - отпаднала и от попринцип. Ще видя утре как ще съм, може да си взема болничен Sad Че не знам какво да пия освен чайове и много плодове.

Иначе се следя засега при моя гинеколог, в 17 поликлиника. Първата бременност той ми я след и останах доволна, ако висчко е наред и сега мисля пак при него да си остана.
vikim23, това е някакъв вирус на горните дихателни пътища. И аз го изкарах. Отшумява до седмица. Също бях вдигнала малко температура - около 37,2. По това време бях в болница, но още събирам смелост за да разкажа. Та от болницата ми казаха, че в толкова ранна бременност нищо друго освен хомеопатия не може да се приема. Аз нямаше как да пия чайчета, за това ММ ми беше донесъл Оксилококцинум. Много ми помогна. Поне облекчи симптомите. Както и морска вода спрейче за носа на Стеримар. Пожелавам ти бързо оздравяване!

# 553
  • Варна
Добро утро момичета 💐 Благодаря за отговорите! Истината е че трябва да престана да си мисля, че всичко, което се е случило на някого се случва и на мен. Няма  смисъл от паранои в момента, наистина Poopi_26 e права, че каквото трябва да се случи ще се случи и не мога да му повлияя особено Wink

# 554
Vikim23 мисля, че пакет има за 600лв, но аз не го ползвам, имам здравна застраховка, и те плащат на парче, но мисля, че цените в частните болници са горе долу еднакви

Общи условия

Активация на акаунт