Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Момичета аз пък нямам никакви синтоми все едно не съм бременна докато не отидох на доктор и казаха че всичко е наред не се успокоих а сега съм яко кефна 🙂😍😋

# 511
Здравейте, мами.
Честито на всички!
Аз по приложения съм 5г.с. и 4 дни. Още не съм ходила на преглед. Терминът го изчисляват приложенията на 23.06. (на рождения ден на съпруга ми Grinning ) Аз самата съм също юнско чедо 😉. Запазила съм си час в понеделник. Незнам дали ще се чуе сърчице, че е раничко. Гади ми се от миризми, иначе нямам повръщане. Още не сме казали на сина ни, а той много иска сестричка, за да стане някой ден вуйчо 😁.

# 512
При Марков съм ходила с първата ми бременност. Ще си запиша морфологията около 20та седмица пак там. А нещо БХСто не ми е любимо изследване, май ще мина само през МД.
Аз като нямам опит понеже ми е първа бременност слушам и правя каквото ми кажат Joy Ще обменяме опит и информация поне тук Blush

# 513
Добро утро, как сте момичета? Аз съм доста отпаднала, направо все едно са ме ударили с мокър парцал. Започвам да се чудя как ще ходя на работа така. При вас как е? Хубав уикенд Blush

# 514
С първата бременност ходих в Марковс,доволна съм.Там около подуене беше в една уличка.Имаше едта докторка с къдрава коса мн печена,и този Марков е номер едно но трудно час при него.

# 515
  • София
И аз с първата бременност бях в Марковс - при Павлова на първата фетална, на втората при Марков. Мисля пак там да се ориентирам, че ми е близо и удобно, май ще трябва и аз да звънна да запиша час. А за бхс се чудя.

# 516
Аз се следя във Вита, там те си правят всичко, прегледи, изследвания, фетални, доста е удобно, просто ти записват следващ час без да ти трябва да знаеш за какво е

# 517
Кога спря да ви боли коремчето като тези ПМС болки ?

# 518
Значи скоро и аз трябва да започна да се ориентирам за феталната при кого и къде ще я правя... Гледам обсъждате Марковс, но той е в София. Някоя мама от Пловдив няма ли? Да може да препоръча специалист по ФМ в Пловдив?
Кога спря да ви боли коремчето като тези ПМС болки ?
Мелдим, мен си ме боли още. Даже на моменти и доста прибоцквания имам като усещане.

# 519
И мен ме понаболява ама супер рядко поне примерно веднъж на ден така да усетя нещо лекичко , за това леко се притесних и да ви питам вие как сте

# 520
Всичко е индивидуално явно. До организъм. Не се притеснявай! Simple Smile

# 521
Привет,мамчета🎀🍀💝И аз все още имам такива леки болки от време на време .Наистина, една с друга  бременност ,не си прилича.Засега нямам оплаквания, но да видим .Стискам палци вс тук да изкараме леко бременеенето.🤞🤞🤞

# 522
Добро утро, и аз имам от време на време тези болки. Вчера бях на първи преглед при АГ видяхме сакче 🤗 и ме извикаха след 10-12 дена, за да чуем сърчице.

# 523
Добро утро и от мен! Аз снощи имах кофти вечер - ужасно главоболие, прилоша ми и спах по никое време, после се въртях почти цяла нощ и сутринта едвам се отлепих от леглото.
Моите болки подобни на ПМС бяха 4 и 5 седмица. Преди няколко дни се появиха пак, но много леко, имах и еднократно съвсем леко кафеникаво зацапване. Било нормално около датата на М. В момента най-силния ми симптом е пишкането, през 30 мин ми се ходи особено вечер.. много е досадно Grinning

# 524
Олееее колко мамчета има от София Green Heart много се вълнувам,  може да се запознаем в един момент. Аз имам фиктивен фб,  за да си поддържам бизнес страницата,  но и аз като други мами,  не искам да се вкл в групата там,  за да не се покаже на приятелите ми... Иначе щеше да е супер да визуализирам в съзнанието си всяка една от вас. Събудих се в 5 ч сутринта и до 8 не можах да мигна... И влизам тук да видя писали ли сте,  как сте 🙈🙈🙈 аз май ще се следя в инвитро клиника София  - на 5 минути ми е от вкъщи,  гинето е дългoгодишна позната на майка и си ме знае и мен отдавна,  та се надявам там да имат апаратура за всякакви изследвания. Вие как избрахте кой да ви следи?  Аз имам 2ма гинеколози, при които ходя редовно,  но на единия секретарката е страшен  звяр - а до него се стига само през нея,  апаратурата му е най-хубавата в София,  но и цените са кооооосмически. 120 лв преглед 🙋
Другият пък е цааар в откриването на инфекции, защото сам изследва влагалищния материал на момента - не праща и не чака никакви лаборатории... Но пък той е в центъра и онзи ден (въпреки, че беше вторник обяд)  се свързвах само с гласова поща на стационарния тел.....  Ееее да,  ама по време на бременността все си мисля, че е хубаво да те следи някой,  който е близо до теб,  имаш достъп лесен до него по тел и е квалифициран,  разбира се.

Та вие как избрахте кой и къде ще следи бременността ви?  Мамите от София особено ме интересуват с конкретни болници Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 17:35 от bonibon_

Общи условия

Активация на акаунт