ММ отива и ги оставя и после заедно ги взимаме. Само ще кажа, че последния пъткато ги взимахме при 20С малкият беше с боди с дълъг ръкав, жилетка, поларен суитчър и поларено одеало сгънато на 2 увит като пашкул.

Сигурно е заврял милия 

Но аз вече съм тренирана от баткото и знам, че ще е така. Нищо не казвам. Ако имам нещо да критикувам, казвам на ММ да предаде. И то само за наистна важни неща, за които знам, че и той е на едно мнение с мен. Примерно да не му дават много сладко, защото имаме тука 100 човека диабет в родата и тн. За дрехи не правя забележки. Като го взема и си го разсъбличам, нищо му няма толкова като е бил малко претоплен. В крайна сметка, ако не ми харесва да си го гледам сама, нали така. Като съм го оставила там ще си мълча и това е. Като цяло гледам много да не знам и да не питам как ги гледат докато ме няма, че със сигурност нищо няма да ми е по вкуса. 
На коментари за температурата, облеклото и тн. обръщам глухото ухо просто. Нищо не казвам, защото знам, че хората са си от друго време. С други разбирания и няма как да излезем на глава. Усмивка и това е. 
)
Препоръчани теми