Градинарство - моето хоби 23

• 36 311
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
един! зефирантес?
аз поръчах микс 10 броя за 12 лЪва.
и кукуряка и ...
но се отказах от самодивското цвете. Sad много ми беше на сърце, но само в пакети по три броя и като не знам дали ще оцелеят на балкона...

# 646
  • пак там
Един!

Останалите ги поръчах... Scream

# 647
усещам, че сме от една порода... Simple Smile Simple Smile

# 648
Те това избрах аз от ботаника:

# 649
думай ми, думай ми...
пампаска трева! милост нямаш. Simple Smile
ама аз си купих и жълти тиквички Simple Smile

# 650
  • пак там
Пампаска трева имам в двора, в "градината на леля ми", баш до портата. Ако кажете как да го направя, наесен мога тайничко да измъкна един-два корена. Бяла, който иска да си купи, да не бърза.

# 651
Simple Smile за сега съм пас - първо да направим ландшафт от строителната площадка и тогава. Simple Smile
но не пречи да си мечтая. Simple Smile

# 652
Ама нали помниш как бях сяла едни семена уж пампаска,а то се оказа овес ли,какво ли. 🤣 Та сега втори опит. Много се радвам за розите-едната лилава,другата прасковена. 😍 Ии бегониите ми е мерак да видя дали ще успея от луковички да отгледам. Също и оксалиса,аз имам от трилистния,червен,този е четирилистен. 🤗 Абе луда работа... Сега обмислям къде да копая за още цветни лехи. 🤣🙈 Само да се оправи времето и запретвам ръкави.

# 653
  • пак там
Като ни пуснат да ходим, ще снимам и ще покажа. Да имаш за какво да си мечтаеш Blush

# 654
а видя ли двуцветния оксалис? Simple Smile приказка.
и изчекнатия здравец. Simple Smile Simple Smile
доволна съм. ще си имам занимавка на балкона, а после и на двора. Simple Smile

# 655
  • пак там
Видях... Жълтия именно отсвирих, а белия си го поръчах.

Иначе пампаската на снимка не изглежда толкова красиво, колкото е реално, наистина!

# 656
Уу супер! Дано да е красива,че искам да направя едно кътче и си го представям с нея. 🤣

# 657
  • Norge
Рисе, деленето на тревата уж казват, че се прави пролетно време. Но за няколко малки, откраднати стръкчета, това едва ли е от значение Simple Smile
Може да е интересно да опиташ и със семена от голямото растение. Не би трябвало да е трудно. Минава известно време докато поникнат - искам да кажа, не са като босилека Simple Smile

# 658
Много сте лоши,едвам се сдържам...искам едни хиперикуми да купя и покрай тях разни други почвопокривни. Зад двора има една дига с нахвърлян камънак, виждам я като огромен алпинеум с една пейчица към планината. И теменужки исках за една натурална саксия от издълбано дърво,ама няма...

# 659
  • пак там
Нелка, наистина ли?

Значи ако доживеем да ни пуснат май месец, да пробвам? Дай малко по-подробно как става номерът.

Общи условия

Активация на акаунт