Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Айде пак,  кой якънда, кой - чок якънда... И пак без Неслихан и Енгин Grinning

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1202271344471072768

# 541
Еви Hug , не се коси , джанъм - ето я лудетината Smiley

# 542
Айде пак,  кой якънда, кой - чок якънда... И пак без Неслихан и Енгин Grinning

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1202271344471072768
Еве, пазят ги... На трея на 1-ви епизод няма да е вече якънда... Ся подгряват Laughing

# 543
Абе то от много подгряване, накрая ще прегорим Grinning

Фили, и аз я имам, на предпоследните Алтън Келебеци е тук JoyHeart
Както е тръгнало, ще остане и последната домакиня на тези награди Sunglasses

Чете сценария Grinning

Между другото, Пелин Улуксар е фен на Неслихан и Кадир, редовно ги поддържа Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 23:40 от Еванджелин

# 544
Добро утро , дружки Heart Eyes
Не знам дали е вярно , но казват дата за Дъщерята - 23 .12. - понеделник

# 545
Фили, рускините пишат 16.12, ама и те, колкото да се намират в приказка...официално още не е съобщено.

💥💥 Сериал #ДочьПосла стартует 16 декабря в понедельник и будет составлять конкуренцию таким сериалам, как...

Привет, момичета Hug Hug Hug

# 546
Васе Hug колкото по бързо , толкова по-добре , аз и за 09,12 нямам нищо против Stuck Out Tongue Winking Eye
Представяте ли си днес и в събота да ни ''залеят '' с фрагове , снимки , озет Smile Ами да си помечтаем ...

# 547
Здравейте Hug

Тези много лъжливи значи Stuck Out Tongue Winking Eye Днес прочетох и за 23 декември...

Според арабите, утре ще ни пуснат фрагман за първи епизод, а на 16 почват. Ще видим.

Днес на Стар им е домъчняло за Неслихан... Heart

https://twitter.com/startv/status/1202513273612099585?s=09

# 548
  • Варна
Привет!
Ех този понеделник, ееехх. Направо да забранят сериалите в другите дни и всичко да е в понеделник.
Ми много им поздрави, ще са на запис при мен. Тъкмо по-внимателно ще ги гледам Wink

# 549
Еве, то и според мен утре ще ни пуснат фрага за 1-ви епизод/ не само според арабите/ Laughing ама виж, за старта не съм много сигурна като тях..Утре ще е ясно.

Появи се и съобщение от фен страницата. Е, дано да няма изменение.

Засипаха ни с новини днес феновете Laughing чакаме Party

И това официално - от 9 до 10 са на пазара в Дубай.

Скрит текст:
✅Пожелаем удачи сериалу на международном рынке!

Компания @InterMedya_которая занимается продажей сериала "Дочь посла" по всему миру, представит сериал на выставке #DICM201.

Международная выставка комплексного развлекательного контента Dubai International Content Market 2019 или DICM 2019 пройдет с 9 по 10 декабря в Дубае, ОАЭ.
DICM является ведущим в регионе MENA международным событием в области развлекательной и медиа индустрии, ориентированным на создание сетей, демонстрацию, производство, совместное производство, продажу, покупку, финансирование и распространение развлекательного контента.

✅Dubai International Content Market @DICM_AE

Inter Medya выходит на # DICM2019 со своим последним производством!
«Если один из влюбленных умрет, это станет легендой ... Посетите нас, чтобы узнать больше об этой легендарной любви.

https://twitter.com/DICM_AE/status/1202517966061002752

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 14:33 от savovas

# 550
Васе, само ни залъгват значи Grinning

Я малко на ретро вълна. Връщам се 3 години назад, началото на втори сезан на Кара Севда Heart Eyes

Гледах преди малко, сватбения халай в 20 серия е гледан над 46 милиона пъти Grinning

Cry

Grinning

Продължава Карата (Amor Eterno)да няма конкуренция в Северна Америка за вторник.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 21:54 от Еванджелин

# 551
  • Варна
: )
За Вуслат - пуснали са тази снимка и втори фраг. Бюлент и Анета . . .

https://vk.com/video-132999259_456244860

# 552
  • София
Хайде не остана момичета. Всеки изминал ден ни довежда до старта на Дъщерята...
А наш Кадир вече няколко седмици не слиза от топ 6 за най-коментираните мъже актьори в социалните медии. Ето за отминалата седмица е под № 5.
Интересното е, че в тази класация никъде не фигурира Бурак Оздживит  newsm78
Макар и с новата си роля на Осман явно не е от интересните персонажи за коментиране  newsm12

DigiLUP tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular belli oldu!
Според проучването, проведено от DigiLUP за миналата седмица, ето кои са най-коментираните мъжки актьори в социалните медии!

Същото важи и за сериала Вуслат, в който играе Кадир. Той е на 4-то място сред най-коментираните в соц. медиите  newsm10
Тук отново не виждаме Основателят Осман с Бурак.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 01:08 от БлагаВест

# 553
Фили, попаднах на няколко клипчета на Ферман и Назлъ. Не гледам сериала, но доколкото знам, те не са двойка там.
Обаче от това, което виждам, абсурд е да не станат такива.  
Тези взаимно се привличат и такава химия струи от тях Crazy

Скрит текст:

# 554
Добро утро дружки Heart Eyes Coffee
Наистина малко остана , ще дочакаме Дъщерята и ще си коментираме тук с удоволствие - Линде Hug

Васе Hug , мерси джанъм . Вече има в мрежата такива клипчета , но за съжаление по сценарий ( корейски , но американски - не ) момичето е за Доктора аутист . Надявам се обаче СЦ да проявят творчество и да използват тази убийствена химия .
Еви Hug , снощи ме разчувстваха тези клипчета , много ми домъчня за легендарните КеНи

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 08:41 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт