Вторите семейства

• 20 697
  • 686
  •   1
Отговори
# 375
И ако няма, какво прави?

П.С. Отговарях на поста на Таис. То пък вие сте пуснали още няколко поста след това (бавно пиша?) и "нямането" отиде директно към мускула спихнат.
Ами ако няма нейно, няма нужда от брак. Тя въобще и не е споменала, че го иска. Всичко при сестра  и децата  така. Но при фирмите може да се прехвърлят дружествени дялове. Ако Мускът заслужи, може и съдружник да стане. Тя твърди, че и е безценен като бизнес партньор. И каго мъж , де. Само детето му е проблемът, но той си е проблем не на Даски в случая.

# 376
Въпросът ми беше провокиран от пост в темата на Магама, по повод на това, че жената има право да търси нещо по-добро следващия път, което включва и партньор, който да приеме децата й като свои. Та докъде стига това приемане е въпросът.

Ами пиши в на Магама темата, не поставяй 100 под-теми на твойта тема. Себе си гледай, не другите.

# 377
То от жалене в интернет няма особени ползи.

# 378
  • София
То мъжът, ако няма брак с Леля Скрудж, е всъщност в много изгодна позиция, може да си вдигне гълъбите по всяко време.

П.С. По повод Магама: ММ е приел малкия ми син като свой (с големите много малко години е живял заедно, а и възрастовата разлика им е малка). Ако не беше, нямаше да сме заедно. Но ние пари не делим, решаваме всичко заедно, вкл. в какво инвестираме и къде ще учи дребния.

# 379
Че баща му на това дете не работи ли с нея, която и да е

Той работи с нея, но всичко отива в нейния бизнес.

# 380
Сигурни ли сме, че Даскалка не е мъж. Такова поведение ми се струва много мъжко. Вярно, че има материалистични и пресметливи жени, ама чак пък толкова.

Мъжът й сигурно се е пренесъл при нея и той - работи й в бизнеса за единия хляб. Детето му усеща, че е нежелано и негласно пъдено и ха да се опълчи и му събират багажа.

# 381
То мъжът, ако няма брак с Леля Скрудж, е всъщност в много изгодна позиция, може да си вдигне гълъбите по всяко време.

П.С. По повод Магама: ММ е приел малкия ми син като свой (с големите много малко години е живял заедно, а и възрастовата разлика им е малка). Ако не беше, нямаше да сме заедно. Но ние пари не делим, решаваме всичко заедно, вкл. в какво инвестираме и къде ще учи дребния.
Може, но не иска.
Чрез нейната инвестиция, той си е реализирал мечтата и хобито на живота.
Елфи, има такива жени. Приеми го.

# 382
имотно и бизнес никога не съм имала връзка с партньорите си.

оффф, поредната лъжа. аман.

Защо повдига темата като нито семейство има, нито е второ?

Е, ти представяш ли си темата да се казва "Шестото семейство, дами", а после да се окаже, че и първо няма Simple Smile

# 383
Цитат
Той работи с нея, но всичко отива в нейния бизнес.
Отива, ама на таратанци.
Тя, ако е със 100-200К назад, ако ще и 10 годин да се гъзи мъжа ѝ, пак не може ги възвърне по неговия си начин.Laughing

# 384
Че баща му на това дете не работи ли с нея, която и да е
Работи Боряна, ма това ще му остане.
И аз така помислих

# 385
Сигурни ли сме, че Даскалка не е мъж. Такова поведение ми се струва много мъжко. Вярно, че има материалистични и пресметливи жени, ама чак пък толкова.

Мъжът й сигурно се е пренесъл при нея и той - работи й в бизнеса за единия хляб. Детето му усеща, че е нежелано и негласно пъдено и ха да се опълчи и му събират багажа.

Имаше обяснения как умственият процес на Даскалка протичал хладно и без емоции, по мъжки. Не питай, тоест.

Скрит текст:
Има ужасяващ брой калпави жени, чети само темите.

# 386
  • София
За дефиниция на семейство, дали да не прибегнем на удобната за family на братята американци? От couple ставате family, когато се появят децата.

Къде видяхте процес? Аз виждам цикъл?

# 387
Даски,за имоти и т.н.,си права,но бизнесът макар и по документи твой,нали казваш,че е съвместен с мъжа  ти,т.е.,на двама ви е.
Логично е детето му да има право на дял от този бизнес.
Не знам законово,но от морална гледна точка,със сигурност.

# 388
Детето му ще има дял, когато излязат на печалба. В момента той драпа бизнесът да е печеливш. Ако не е, той си остава с мечтата и осъщественият мерак да е пробвал да я осъществи, а тя остава със загубата (реалната и материалната) на инвестицията си с пари.

# 389
Вторият дубъл за партньорът й ли се отнася?
Защото той вече веднъж е имал семейство, така да се каже, има и едно дете. Да не е паднал рязко на коляно с пръстен, осъзнал важността си, въпреки че е от работническата класа.
При евентуален брак и малко здрав разум положението му рязко ще се укрепи.

Общи условия

Активация на акаунт