💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 245
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 990
  • Другата България
Нерелевантен пример даваш.
Нито сме 24/7 заедно, нито се познаваме.
Какво значи да го е предизвикал - 33uu smihesorry -
Ако знаех какво се е случило, дали се е случило, нямаше да коментирам. Случилото се вече коментирах - не го одобрявам.
Аз лично спирам с това, че стана досадно.
Дано продукцията ме опровергае, в което се съмнявам.

# 991
Постъпката на Юлиян според мен беше детска, както и реакцията на Стоян беше детска. Всичко е от скука и от самия характер. Единият дразнител, другият се връзва...
Не е станало нищо кой знае какво, според мен. Чак нещо да е съсипал, да е унищожил.. просто се пошегува, но някои хора не умеят да се шегуват..

# 992
  • София
Човек е такъв, какъвто е. Ако е подмолен, никога няма да ти каже, а ще разруши нещо твое и ще се държи точно като Юлиян. Той е типичен, ама не можеш да си представиш колко е типичен като поведение. Виждала съм го десетки пъти. Или нарочно сценаристите са монтирали така, че да е типичен? Той отрече да е правил нещо, когато Стоян попита. Това пак ли е монтирано?
Тук също виждаме такива неща, ние макар и виртуално сме по 24/7 във форума, достатъчно поводи сме си давали като дразнене, но някои са постъпвали като Юлиян, а други не.

# 993
  • Sofia
Да, Юлиян се пошегува - изключително подмолно и злобно. И постъпи изключително "мъжки", като не си призна...

# 994
Постъпката на Юлиян според мен беше детска, както и реакцията на Стоян беше детска. Всичко е от скука и от самия характер. Единият дразнител, другият се връзва...
Не е станало нищо кой знае какво, според мен. Чак нещо да е съсипал, да е унищожил.. просто се пошегува, но някои хора не умеят да се шегуват..
Много точно казано. И, Юлиян си има стратегия, която дали ни харесва или не, работи. Успява да нахъса мнозинството срещу някой и чисти. Ако финала е с гласуване от участници и зрители много ясно, че той е аут. Ако обаче не е може и да спечели, тъй като е комплексен играч и до тук се справя доста добре в игрите. Така че си поема риска с това си поведение, така мисля аз.

# 995
  • Другата България
Анди, не съм забравила и какъв провокатор можеш да си Grinning, и как си дъвчеш нещо без спирка независимо от събеседника. Аз поне казах, че повече не искам да обсъждам Юлиян, или слипа Wink /ама защо още ходи по гащи този човек newsm78/ и няма да го правя, каквото имах да кажа го казах. Виж още колко хора има, все някой ще ти отговори на въпросите. Като има някаква последваща проява, пак ще го дъвчем.
 Laughing За форума пък не искам да обсъждам, още повече в тази тема. А за това, че сме 24/7 тук-моля ти се, говори за себе си, не обобщавай за всички.
С добри чувства го казвам. Всичко. Peace
Много точно казано. И, Юлиян си има стратегия, която дали ни харесва или не, работи. Успява да нахъса мнозинството срещу някой и чисти. Ако финала е с гласуване от участници и зрители много ясно, че той е аут. Ако обаче не е може и да спечели, тъй като е комплексен играч и до тук се справя доста добре в игрите. Така че си поема риска с това си поведение, така мисля аз.
Напълно съм съгласна с написаното. Ама много съгласна. Peace

# 996
  • София
Е, хайде, сега, ще си играем на дистанциране ли? Ок.
Обсъждам сериозен въпрос, а не провокирам. Мисля, че разбра за какво говоря, разбирам и реакцията ти. за форума - достатъчно от дълго време сме повечето тук, за да се разгърнем като образи в различни ситуации. Нещата са прости - хората имат устойчиви модели на мислене и поведение - някои не си позволяват да удрят под кръста, а други редовно удрят под кръста. Юлиян е само един от типажите.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 20:28 от Andariel

# 997
  • Другата България
Изобщо не се дистанцирам, от страници всеки пост ми е посветен на обяснения за Юлиян, не остана какво повече да кажа /нещо неизказано/. Прекрасно разбирам, че тук 99% от пишещите не го харесват, никого няма да убеждавам в обратното, аз също в началото не го харесвах, и сега не съм му 100%-ов фен, но само заради това, че мисли  и има някаква стратегия как се играе тази игра /въпреки липсата на правила/  си промених мнението.
Опитвам се да коментирам само представянето му в играта като играч и състезател, не остана какво повече да кажа.
А и както написах, за последните 36 часа съм спала 2, бях на работа нощес и смятам, че това да си легна и да се наспя е по-важно от коментирането на Юлиянчо слипа и повтарянето на едно и също.
Тъй че не знам какво разбираш, ама нищо не разбираш. Сериозните въпроси вече ми е трудно да ги разисквам.Laughing

# 998
  • София
Аз няма да си развалям отношенията с теб заради персонаж от реалити, особено заради персонаж, който ми е крайно неприятен.
Неговата постъпка е класика в жанра, затова го коментирам.

# 999
  • София
Аз имам предложение да се помисли и за типичните анкети, най-харесван участник, най-омразен такъв, любимо племе. Това са си направо задължителни анкети. Simple Smile Може да се прескочат някои безсмислени анкети за дуели, защото всяка седмица гласуваме 4 пъти и се изтърка вече. Досега не сме имали такава анкети, а те са си класически за всякакъв подобен формат. Т.е. предлагам 3 анкети една след друга. Всяка анкета да стои 2/3 дена, по преценка на автора на темата.
1) Най-любим/харесван участник (нека има и опция, 'няма такъв', защото доста хора тук писаха, че нямат личен фаворит)
2) Най-антипатичен участник (тук ще е интересно)
3) Любимо племе

Peace

# 1 000
  • Испания
Мислила съм за подобен тип анкети. Все още има много участници. Списъкът с отговорите ще е много дълъг и тогава ползващите само мобилната версия ще имат трудности при отваряне на темата.

Мислила съм и за прекратяване на пускането на анкети, но виждам, че хората гласуват, значи, им е интересно.

# 1 001
А нека да си има анкети, стига да не те затруднява. Hug

# 1 002
  • Испания
А нека да си има анкети, стига да не те затруднява. Hug

Няма проблем.

# 1 003
  • София
Ами поне за племената, те са само три. Simple Smile
Да, бройката е голяма и ще стане чаршаф ама винаги сме имали такива. Може и на по-късен етап разбира се с участниците, но дотогава може да отпаднат доста ключови и популярни фигури. Не знам, ти си знаеш.

# 1 004
  • София
Гледам, че тук има хора, които са направо "професионалисти" по отношение на Сървайвър и сега Игри на волята Simple Smile Аз съм прост консуматор, много ми харесва да ги гледам, но изобщо не се ориентирам нито в стратегиите, нито в отношенията между играчите. По тази причина пиша по-рядко, че да не изпляскам някоя глупотевина, която да се помни дълго... хъм...
Тъ, за играта. Върл фен съм на близначките, Роберта, Амелия, Марешка и Пламен. Близначките са уникални, такива лафове имат, че стоя пред ТВ-то с лист и химикалка. Роберта, Амелия и Марешка се хвърлят във всяка игра като за последно. Къде успяват, къде - не, но не може да им се отрече именно волята. Що се отнася до Пламен, сигурна съм, че просто не ни показват кадрите, в които той заявява мнение и отношение. Не мога да повярвам, че човек, който влиза в истински огън, си трае пред келеши като Георги и Юлиян - но сценарият го е нарочил за "тиха вода" и "мишка". С други думи, харесвам отделни играчи от различните племена, но определено не харесвам нито едно от племената. Същото е и с отрицателните ми чувства - Георги, Юлиян, Стоян, Гастоновци, Бояна, Йоана, Йорго и Веско. Останалите са ми тотално безразлични.

За сливането - не би ли трябвало не просто да разхвърлят едното племе из другите две, а да съставят две тотално нови племена? Това ми се струва най-правилно, защото ще разбие всички досегашни игрички в играта. И ще трябва отначало да се сработват и напасват. Би ме изкефило от двете страни на Джулката да застанат Весо и Март и да го гледат лошо Simple Smile примерно.
Но предполагам, че кое е най-малобройното племе всъщност ще се определи по някакъв начин чрез битката за територия. Може някой/някои да отпадне. И, ако е от траките, може да се окаже, че са по-малобройни... хъм... някак, прекалено директно ми се струва насочването към прабългарите, за да му се доверя.

Скрит текст:
п.п.: сори за оливането, ма и аз съм близне Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт