Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 61

• 41 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Търси термометър гъвкав край. Другия вариант е инфрачервен, но са по-скъпички.

# 391
  • София
Аз съм с термометър на Agu и съм доволна. https://agu-baby.bg/agucategory/zdrave/dino.html
У дома всички го използват.
Когато синът ми беше бебе имах термометър на Микролайф. https://www.microlife.bg/products/fever/1second/
И от него бях много доволна.

# 392
Здравейте , бебчо е на 13 дни . Как калявате вашите бебета? Имаме консултация на 20тият ден и ми се иска малко по-малко да свиква , преди да излезем за преглед . Завивам го и проветрявам всеки ден , като увеличавам времето . Какво мога да правя още ? Да излизаме за малко на терасата ?

# 393
Здравейте , бебчо е на 13 дни . Как калявате вашите бебета? Имаме консултация на 20тият ден и ми се иска малко по-малко да свиква , преди да излезем за преглед . Завивам го и проветрявам всеки ден , като увеличавам времето . Какво мога да правя още ? Да излизаме за малко на терасата ?
Да, ние започнахме с излизане за малко на терасата, като няколко дни подред увеличавах времето и накрая при хубаво време излязохме навън.

# 394
От кога започнахте ? Струва ми се още рано . Но предпочитам да е излизал малко преди консултацията.

# 395
На мен не ми се вижда рано.. А и времето е хубаво.

# 396
Времето е чудесно за разходки. При тези температури можеш вече да го изкарваш на балкона, а след това и навън. Ние пролетта при такива температури започнахме от 8ми-9ти ден на балкона, и на 13тия някъде и навън.

# 397
  • София
Дъщеря ми беше зимно време. Адаптацията я правих на балкона, като всеки ден увеличавах времето.
Синът ми е лятно бебе. Адаптацията я направихме набързо. Първата му разходка беше десетина дена след изписването.

Използвайте докато времето е хубаво и се разхождайте.

# 398
Започнах с излизането на терасата на 6тия ден, а с разходки навън може би около 11-13.

# 399
Здравейте,
Аз съм в 33 г.с и приемам дузофарм.
Някой знае ли докога мога да пия хапчетата?
Тъй като са съдоразширяващи ме притеснява дали няма да навреди при евентуално започване на раждане(секцио) в по-ранен етап.
Благодаря предварително.

# 400
Здравейте,
Тъй като са съдоразширяващи ме притеснява дали няма да навреди при евентуално започване на раждане(секцио) в по-ранен етап.
Благодаря предварително.
няма да навреди, аз съм ги пила от 34 до 39 г.с.. родих секцио..

# 401
Здравейте,
Благодаря предварително.
няма да навреди, аз съм ги пила от 34 до 39 г.с.. родих секцио..

Благодаря 😊

# 402
за записване на ЖК от личната трябва да се иска обикновено направление или Номер 9 задължително ?

# 403
  • Бургас
9 номер

# 404
Здравейте, в 4 г.с. и 3 дни съм. Изписан ми е Утрогестан вагинално още след  инсеминацията. Напоследък при поставянето му усещам нещо набъбнало във влагалището. Не е много дълбоко и е по- скоро към задната му стена, но не мога да определя с точност. В края на другата седмица съм на преглед, но се чудя нормално ли е. С първата бременност нямам спомен как беше.

Общи условия

Активация на акаунт